Skocz do zawartości
Galun

Świerkocin filmowo.

Rekomendowane odpowiedzi

Galun    0

Wiedzieliście,  że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... :rolleyes:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

A czasami jeden z odcinków „007 zgłoś się ” nie był tam też?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Galun    0

Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny...:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Asiunia    0

Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" :lol::lol::lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0
W dniu 15.03.2024 o 12:41, Galun napisał:

Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny...:lol:

Małżunie były w Pasymiu chyba:D

W dniu 16.03.2024 o 14:30, Asiunia napisał:

Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" :lol::lol::lol:

Pamiętam..:)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0
W dniu 13.03.2024 o 00:29, Galun napisał:

Wiedzieliście,  że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... :rolleyes:

Nie wiedziałem, może obejrzę chociaż podejrzewam że to o jakiejś ekstra ekipie remontowej z programu typu"nasz nowy dom" która w pierwszej połowie filmu robi gładzie a w drugiej okazuje się ze to jednak horror i muszą walczyć z komunistycznymi zombiakami i pająkami z kosmosu. Coś w podobie "Od zmierzchu do świtu" :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.