Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2024 Wiedzieliście, że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec 2024 A czasami jeden z odcinków „007 zgłoś się ” nie był tam też? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2024 Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2024 Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2024 W dniu 15.03.2024 o 12:41, Galun napisał: Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny... Małżunie były w Pasymiu chyba W dniu 16.03.2024 o 14:30, Asiunia napisał: Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" Pamiętam.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 W dniu 13.03.2024 o 00:29, Galun napisał: Wiedzieliście, że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... Nie wiedziałem, może obejrzę chociaż podejrzewam że to o jakiejś ekstra ekipie remontowej z programu typu"nasz nowy dom" która w pierwszej połowie filmu robi gładzie a w drugiej okazuje się ze to jednak horror i muszą walczyć z komunistycznymi zombiakami i pająkami z kosmosu. Coś w podobie "Od zmierzchu do świtu" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach