Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec Wiedzieliście, że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec A czasami jeden z odcinków „007 zgłoś się ” nie był tam też? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Galun 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec W dniu 15.03.2024 o 12:41, Galun napisał: Sądzę, że potencjał tego miejsca wskazuje na duże prawdopodobieństwo kręcenia tam Błękitnej Laguny... Małżunie były w Pasymiu chyba W dniu 16.03.2024 o 14:30, Asiunia napisał: Jak to powiedział Panicz Morświn na jednym ze zlotów w Świerkocinie "Socrealizm jest nie do zajebani.a" Pamiętam.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień W dniu 13.03.2024 o 00:29, Galun napisał: Wiedzieliście, że w Świerkocinie nakręcili film? "WYZWANIE" z 2020 roku. Film raczej nędzny ale w słusznym miejscu nakręcony. Właśnie obejrzałem go na Polsacie... Nie wiedziałem, może obejrzę chociaż podejrzewam że to o jakiejś ekstra ekipie remontowej z programu typu"nasz nowy dom" która w pierwszej połowie filmu robi gładzie a w drugiej okazuje się ze to jednak horror i muszą walczyć z komunistycznymi zombiakami i pająkami z kosmosu. Coś w podobie "Od zmierzchu do świtu" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Danielalory 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad Good news for all us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach