qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 what??? az tyle?? :D max 500 euro myslalem ze bedzie mnie to kosztowac :[:[:[ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 ostatnio seba vr6 sprowadzał parcha to za przegląd, ubezpieczenie i zarejestrowanie w pl zapłacił łącznie coś koło 2 tyś. musisz do tego sobie doliczyc koszta podróży, i tłumaczenie umowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kecaj 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 ...panie...pewnie powtórzę opinie innych....aleee jeżeli nie masz stałych dochodów,znośnych zarobków to se odpuść...taka moja uczciwie dobra rada....Co do korka jako 1-sze autko to tak jak z każdym innym autem...jeżeli nie masz choc troszkę oliwy w głowie to prędzej czy później polecisz w krzaki... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 hmm stale moje dochody to tak jak mowilem 600 zl na czysto po oplaceniu mieszkania jedzenia na miesiac itd wiec styknie mi.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 jakie qrwa kombinacje alpejskie :| chcesz corrado to kupuj,żyje się raz, ja sie nie zastanawiałem i co by mi kto nie powiedział miałem w dupie inne auta, albo to czujesz...albo nie i to chyba tyle jako wniosek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 kupuj Pan fajne auto to nie 400setny crx jak u mnie w okolicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 jebać stare baby ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 Lepiej młode Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 tylko nie za mlode Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 Albo nie za stare Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 Jebać optymalne baby macie Chociaż kryniol woli stare Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 hmm stale moje dochody to tak jak mowilem 600 zl na czysto po oplaceniu mieszkania jedzenia na miesiac itd wiec styknie mi.... co Ci ma styknac? narazie to na rower Cie stac a nie auto. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 co Ci ma styknac? narazie to na rower Cie stac a nie auto. mając 600zł na miesiac bedzie Ci badzo ciezko utrzymac cora wg. mnie poważnie sie zastanów nad tym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radioactiv 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 Za 600zł to nie wiem czy na paliwo Ci wystarczy na miesiąc nie wspominając o naprawach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 600zł to browary i szlugi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 (edytowane) 600zł to browary i szlugi przestan palic i pić zobacz ile kasy zaoszczedzisz ;p p.s. apropo picia, jak dojda mi graty od Osama i poskladam cora to robie grila na dzialce i opijam koniec prac (umowny ;p) kazdy forumowicz mile widziany. Miejsce grila Grodzisk Maz. Mysle ze to albo w ten weekend albo nastepny Edytowane 27 Lipiec 2009 przez czerech Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 wbijam daleko nie ma zaoszczędze podjadę rowerem :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 Ja tez podjade Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 Będe Nachlamy sie razem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 jak ktos bedzie chcial przenocowac to tez sie znajdzie miejsce jakis namiocik albo materac w domu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 przestan palic i pić to co bede robil? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 to co bede robil? bedziesz sączył sok marchwiowy wspominając z lezką w oku i 600zł w kieszeni jak to było kiedyś cudnie palić i pić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 zastanow się co piszesz... nie mów ze miesiac w miesiac bede wkladal w kora 1000zl :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 (edytowane) A co w tym złego A tak serio to możesz nie wydolić z kasą na benzynę i w razie co jak coś się zje*** a jak to Kryniol mawia I TAK SIĘ ZJEBIE więc może sobie odpuść Jakąś Golfizne 2 w TD sobie kup tylo nie 3 hehe ;P Edytowane 27 Lipiec 2009 przez Łuki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2009 zastanow się co piszesz... nie mów ze miesiac w miesiac bede wkladal w kora 1000zl :/ Pewnie, że bzdury piszą miesiąc w miesiąc to tak z 500 -700 pln z paliwem jak to będzie Twoje auto na codzień Właściwie to jak kupisz na łapu-capu to będzie to ok. 1000 pln z tendecją malejącą... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach