kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Szukaj 2.0 8V najlepszy silnik do gazu i najmniej awaryjna jednostka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Yrayah 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Aż taki desperat to nie jestem:) Po prostu zawrócił mi w głowie corr:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Yrayah 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2013 Szukaj 2.0 8V najlepszy silnik do gazu i najmniej awaryjna jednostka OK Gazu nie musi być, ale jakimś przeciwnikiem też nie jestem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2013 kostek dobrze gada, tylko 2.0 8v i MOZE bedzie dobrze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2013 Jak coś to będę miał tanio instalkę gazową na sell Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
endrju_000 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2013 (edytowane) ja tyż mam ,ale nie sekwencję tylko zwykłą kompletna elektryka parownik nie ma butli oddam za grosze . można ją wpiąć na com2 i regulować progamem z komputera dołączam cd Edytowane 2 Listopad 2013 przez endrju_000 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2013 chłopaki używana instalka to sie na złom nadaje;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
endrju_000 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2013 no ja wiem czasem tak jak corrado nikogo nie zachęcam i zniechęcam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pitrala1 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2014 Lata mijają, i kolejne osoby odkrywają corrado ja znalazłem przypadkiem i już po 1 oglądnięciu wiedziałem że na 100% zawita do mnie. Jak ktoś z forum ma aktualnie jakieś do opchnięcia proszę o kontakt, najlepiej na PW/maila. Poszukuję niższych wersji, 8v, 9a. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2014 Poszukaj za granica ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2014 9a najlepszą wersją, no nie, ale się uśmiałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pitrala1 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2014 Zastanawiam się nad wzięciem z niemczech, za ok 2,5k ojro weźmie coś już w dobrym stanie, a ma mi kto przywieźć, więc kto wie, ale narazie szukam bardziej na miejscu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2015 Ja kupiłem corrado jako 1 autko i jakoś nie mam zamiaru się z nim rozstawać Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ada1986 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2018 Czy silnik VR6 to dobry wybór na pierwsze auto ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2018 14 minut temu, ada1986 napisał: Czy silnik VR6 to dobry wybór na pierwsze auto ? Zależy od oczekiwań, zaplecza finansowego i czemu miałby służyć samochód z tym silnikiem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2018 (edytowane) ...nauce machaniki pojazdowej względnie w przypadku tych kasiastych (ale z zerową wiedzą pod pokrywką), do zwiedzania okolicy w poszukiwaniu warsztatu, który podjąłby się wyzwania... P.S. Nie żebym urągał Fałer-arystokracji, nic z tych rzeczy ale problem dotyczy każdego starego silnika, dlatego pytanie jest trochę bez sensu, powinno raczej brzmieć czy stary samochód to dobry wybór na pierwsze auto? W dzisiejszych czasach czy, 16V-chamy czy VR-pany i jedne i drugie jak uprą się by robić im kapitalkę motorowni, to szybko pójdą z torbami, no chyba, że sami ją zrobią. 16V-chamy to mają nawet jeszcze gorzej, bo wszystko bardziej się nie opłaca i ogólnie do chamstwa większa niechęć jest Niestety, ale w dzisiejszych czasach zielone lewactwo wmówiło wszystkim, że w starych rupieciach nic nie opłaca się naprawiać, że to nieekologiczne jeździć starymi padalcami i takie tam dyrdymały, efekt jest taki, że części są megadrogie lub nieosiągalne i jak coś poważnego zjebie się w silniku to wymienia się go w całości. Mechanicy tak naprawdę nie są do niczego potrzebni, łupia kasę na wymianie kół, klocków, bo przy tym nie narobią się i swoje wezmą... Edytowane 1 Sierpień 2018 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
o2krk 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2018 10 minut temu, BOLO666 napisał: ...nauce machaniki pojazdowej To przede wszystkim:) NAstępnie trzeba zaznaczyć, że kupujesz auto które ma w najlepszym przypadku 23 lata. I jakby się uprzeć to w najlepiej zadbanych egzemplarzach zawsze się coś znajdzie do poprawy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Peterwed 0 Zgłoś ten post Napisano sobota o 01:56 How to discover and use your spiritual gifts Instructing youth on Holy Spirit talents 1f11_2a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach