alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2010 teraz to cie zdrowo poniosło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2010 może trochę, ale ja nie widziałem jeszcze zdrowego pg do sprzedania za mniej niż 10tys Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2010 heh mało widziałeś w takim razie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2010 może trochę, ale ja nie widziałem jeszcze zdrowego pg do sprzedania za mniej niż 10tys Szukajcie, a znajdziecie Rok temu udało mi się znaleźć zdrowe G60 w oryginale za 9 tys zł. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość stachu Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2010 zawsze badziej w cenie bedzie g60 i vr6 , pozniej 16v bo g60 i vr to kultowe siliki , i nie latwo jest znalesc model zadbany kompletny itp Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2010 w sumie nigdy nie szukałem tylko G albo tylko vr'a ale to że 16v są jakoś mniej interesujące to nie rozumiem, ja uważam je za fajne silniki, czy to kr czy 9a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BazaMKII 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2010 witam a znacie te auto moze http://moto.allegro.pl/item1182062295_oryginalne_vw_corrado_g60.html i czy jest warte swojej ceny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2010 Mieszkam tuż tuż, auto dla mnie nie znane, nigdy nie widziałem go na żadnym naszym spocie ani nawet na ulicy. Wygląda ok, na pewno warte swojej ceny przynajmniej z punktu widzenia sprzedającego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2010 jak szukałem corrado dla siebie to był do sprzedania, a było to prawie rok temu i od tej samej osoby, nie ogladałem go, ale myślałem nad nim bo wygląda nawet spoko, tylko po prostu G sobie odpuściłem moim zdaniem wart obejrzenia, aha nawet zdjęcia te same Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2010 byle klubowe,cos z nikem seba mi sie kojazy,pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2010 Panie Alienie, coś Pan taki miły dzisiaj? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 zawsze badziej w cenie bedzie g60 i vr6 , pozniej 16v bo g60 i vr to kultowe siliki , i nie latwo jest znalesc model zadbany kompletny itp odkop... To niech mi ktoś jeszcze wyjaśni dlaczego jest tyle poprzerabianych mk2 na wersje pseudo GTI 16v? Bo rozumiem, że w mk2 taka krka jest kultowa a w korrabiu już nie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 (edytowane) bo w mk2 to był topowy motór a w corrado już nie ? ;_) Edytowane 28 Październik 2010 przez poncheck Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 (edytowane) topowa to była wersja g60 limited, coś jak u nas wersja srom Edytowane 28 Październik 2010 przez BOLO666 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 nie nie, to była po prostu w ch rzadka wersja , topowe to gti tak jak u nas vr w corrado wg mnie nie było czegoś takiego jak limited,srom tylko trochę podchodzi pod taką opcję bo przecież motór ma normalny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 To co kupimy sobie po fałerze? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 Srom to zwykły Corr, rdza go wpieprza jak zwykłego Vra, wspawany pas tylny i szpachla trzyma się jak w zwykłej G60tce, a jak sie tnie budę sromową na kawalki to spod szlifierki ida zwykłe iskry. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Październik 2010 I Adaś masz racje bo to wszystko i tak blachordza. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty 2011 To i ja cos od siebie dodam. Zanim zrobilem prawko kupilem sobie od brata Golfa II 1,6tdic. Kto jezdzil wie jak to moze ciekac, starczalo mi nie powiem ale jak to sie mowi nie mialem pierwszej zimy za soba. Noi stalo sie, mialem nim dwa wypadki, w ktorych praktycznie ucierpiala tylko buda(nie grzeszyla zdrowotnoscia ). Teraz wiem, ze jakby zamiast golfa byl Corr, to bym sie zaplakal, a tak to sie wyklepalo i nadal jezdzilo. Noi golfik nauczyl troche podstaw mechaniki itd. takze ja jestem zadowolony, ze nie wybralem na pierwsze auto Corrka, bo wydaje mi sie zmadrzalem troche i podszkolilem sie z jazdy. Teraz ciesze sie z jazdy Corrkiem i mam nadzieje ze bedzie sluzyl. Pozdr,Jarek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baron 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2011 Moim pierwszym autem też był mk2 1.6+lpg straszny wariat skrzynia 4 biegowa predkość maksymalna 140kM/h z czego 120 na 2 biegu :lol: maro był świadkiem do dzisiaj żałuje że zamieniłem sie za corrado ale w tedy uważałem że to życiowa okazja Tylko nie liczni potrfią sprzedać corrado i onim zapomnieć ja kupowałem 4 razy i jeszcze raz spróbuje A odnośnie tematu uważam że cor na pierwsze auto sie nie nadaje napewno jeśli jest się uczniem lub studentem wiem z własnego doświadczenia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Turkish 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) Oczywiscie ze Corrado moze byc pierwszym autem, pod warunkiem posiadania drugiego normalnego samochodu Edytowane 1 Marzec 2011 przez Turkish Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 kiedy się pojawisz na jakimś spocie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Turkish 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 2011 Nie moge, mam ambitny projekt teraz, przystosowuje Corrado do KJS'ow, wierze sie uda Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) ze to twoje? to cacko bedziesz rozbijal? Edytowane 2 Marzec 2011 przez koza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 2011 w sumie lepiej mu wyjdą KJSy niż wieczne stanie w garażu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach