kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 kolorek ma zajebisty! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 No i moi drodzy 116 km fenomen. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 kurde na fotkach wyglada pieknie i zadbanie... ale jednak troche ubogo i nie ten kolorek .. szukam czegoc ciut lepszego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 gub18 coś lepszego masz w Szczecinie od Miłego... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 wiem ale miły chce za niego więcej niż na chwile obecną mogę dać i też nie do końca jest to czego szukam, narazie aż tak mi się nie śpieszy ale mam cichą nadzieje ze do stycznia znajde tego jedynego ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 i wypas wersja karmann Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 eee ta wersja karmann to przereklamowana jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 a ile miły chce za swoje 8v? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 kolego zmniejsz sobie sygnaturke do regulaminowych rozmiarow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 kaza ale ty bupek jesteś, sory skarpety Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 (edytowane) Ciiiii PS: To do Antonio bylo Edytowane 19 Wrzesień 2009 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 kolego zmniejsz sobie sygnaturke do regulaminowych rozmiarow już zmieniam Szefie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 kaza ale ty bupek jesteś, sory skarpety ty tez se zmniejsz teraz bede kazdego katowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nemezzis 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2009 (edytowane) Przeglądając alleścierwo.pl natknąłem się na taniego Corrka. http://allegro.pl/item748989095_vw_corrado...enzyna_gaz.html Wg mnie można by było sprawdzić je. Wnioskując po nalepce na masce, że to jakiś klubowicz. Ale nie natknąłem się na forum ;P Edytowane 23 Wrzesień 2009 przez Nemezzis Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2009 CORRADO TO NIE AUTO NA KTÓRYM MYŚLISZ ŻE MOŻESZ OSZCZĘDZAĆ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2009 No i pasowałoby nadmienić że to najpewniej G bez G ale za to z gazem a nie 2.0 8v. A środek to bez kitu paskudny,niebieski taki w policyjnym stylu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2009 Jak już będę miał kupić corrado to na pewno nie będzie żaden strucel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Wrzesień 2009 panowie bez jaj... to nie pogaduchy niedlugo nagrody zaczne rozdawac... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Turkish 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2010 Jak już będę miał kupić corrado to na pewno nie będzie żaden strucel Czyli kupisz odemnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2010 no to chyba jedyny Corr ze starym środkiem, którego bym chętnie przytulił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2010 Błagam nie piszcie o tureckim G60 w tym wątku bo jeszcze znajdzie się banan z zamożnym tatą i się skończy tak że krzaki na zakręcie będą połamane a Forumowicze nie będą mieli już skąd brać fotek jak fabrycznie powinny być ułożone kabelki w G60 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Turkish 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2010 On nie ma starego srodka, on jest caly stary przeszlo 18lat Adanio weeez przestan bo spadlem z krzesla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2010 (edytowane) sprzedaj go do muzeum VW . tam mają takie paskudne z brudnymi silnikami , a ten taki ładny że szkoda Edytowane 11 Styczeń 2010 przez Win32 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BazaMKII 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2010 Witam ja jestem nowym uzytkownikiem i mam takie pytanko czy moze zna ktos te corrado lub je ogladał, i czy warto kupic te korado za ta kwote http://moto.allegro.pl/item1138057653_corrado_g60_usa_oryginal_517600143.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2010 nie zartuj w tych czasach korado sie kupuje za max 4 tysie bo sa stare no i troche duzo pala a w poniedzialek i tak kupisz sobie porsze białe wytjuningowane tak ze bedzie rwało asfslt (aro- ken i barbie) kup calibre jak wiekszosc co sprzedaki korado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach