bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2009 Fiata Pande 17 godzin robią byłem na linii produkcyjnej , najlepsze było to, że montowali drzwi ustawiali a jak maiły mieć elektryczne szyby to potem je zdejmowali, no ale pewnie tak linia produkcyjna była najoptymalniejsza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8964412 wiem ,że juz onim było ... ale oglądał już ktoś z bilska?? bo wstepnie jestem zainteresowany i nie wiem czy warto jechac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2009 Szczewi gadal chyba, ze juz go nie ma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2009 a mógł by ktoś sprawdzić to autko ?? i czy warto za 8k brać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2009 A jakis link ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2009 3 posty wyzej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nemezzis 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2009 (edytowane) Ja zamierzam kupić Corrado jako mój 1 samochód. Wolę włożyć pieniądze na naprawę w Corrado niż w malucha. W moim przypadku po zakupie, Corrado będzie stało jakiś 1 miesiąc w garażu na własnej naprawie Jak już będę posiadał, to będę się starał doprowadzić do serii Edytowane 17 Wrzesień 2009 przez Nemezzis Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2009 Białystok? no cóż, czekamy PS. ile masz na corrado? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9574649 czy mógłbym prosić (poraz któryś już ) o odpowiedź na moje pytanko zna ktoś to autko?? warto za ta kase brac? i ew. jesli ktos zna to sporo do roboty przy nim jest?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 nikt nie zna i nie warto jak bity juz ci pisali to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 nikt mi nie pisal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 trudno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 gub18 z tego co pamietam to chybabylo cos w ciekawych aukcjach... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 kupuj od grexona corra. on i tak nigdy prawka nie zrobi albo w ogóle nie kupuj parcha...możesz jeździć grzesia, czasem tylko będziesz musiał go gdzieś zawieść Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 dobre dobre hehe. ale chce wkońcu mieć już tego swojego wymarzonego ;D Jak ktoś znajdzie jakieś ładne zadbane 8v to od razu do mnie na drugi dzień po niego pojadę... bo jak anrazie ani na mobile ani allegro nic nima:( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 Maran chuju ty... i penis ze nigdy nie zrobie... ale bede mial Pssst i powiesze go sobie na scianie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 (edytowane) Jak ktoś znajdzie jakieś ładne zadbane 8v to od razu do mnie na drugi dzień po niego pojadę... bo jak anrazie ani na mobile ani allegro nic nima:( a ten z bielska czarny 8v? ogladalem go i wygladal zdrowo Edytowane 18 Wrzesień 2009 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nemezzis 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 Zamierzam przygotować z 7 tys. I najbardziej bym szukał 2.0 16V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 kupuj od grexona corra. on i tak nigdy prawka nie zrobi albo w ogóle nie kupuj parcha...możesz jeździć grzesia, czasem tylko będziesz musiał go gdzieś zawieść Tyyy bez kitu niegłupie on tam marnieje tylko w tym garażu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 hehehe fak of purcle i mariany... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 dobre dobre hehe. ale chce wkońcu mieć już tego swojego wymarzonego ;D Jak ktoś znajdzie jakieś ładne zadbane 8v to od razu do mnie na drugi dzień po niego pojadę... bo jak anrazie ani na mobile ani allegro nic nima:( http://moto.allegro.pl/item746742490_bezwy...le.html#gallery szkoda ze golas jak wiekszosc 8v, no i 93 to znowu nie taki koniec produkcji, przynajmniej nie tego modelu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2009 o Ty kurde skad ty masz to aukcje:D:D siedze codziennie na allegro i tej nie widzialem kurde jutro ( w sumie dziś) dzwonie i pytam ile zjedzie z ceny:D dzieekowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nemezzis 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 Nie kojarzę dokładnie, ale może chodziło że z końca produkcji 8v. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 tyle ze to jest poczatek produkcji 8V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Nemezzis 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Wrzesień 2009 Jasne Czyli ktoś mało się zna ;P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach