nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2009 ja tylko 3 slowa do ojca prowadzacego: skladka -> aktywacja -> ogloszenie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jubens 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2009 A ja ma inne pytanko Nie wiem czy znów mi się nie oberwie Ale naprawdę szybko chcę się poradzić ludzi co się znają na tym aucie Co sądzicie o tym aucie ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9385713 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2009 (edytowane) nasze, byłe, klubowe... pisz do Radioactiva to jego byłe autko napisze Ci o nim może co nie co... Edytowane 26 Sierpień 2009 przez Paloma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Łuki 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2009 Nie wiem w jakim stanie go sprzedał Radioactiv ale ostatnio byłem w tamtym komisie ze znajomym szukaliśmy meca 124 i przez przypadek trafiliśmy na tego korka klamki obie latają cholera go wie od czego w ogóle te klamki tam są szpachla na tylnim pasie pękła i odszedł lakier. Masa elementów lakierowanych chyba odkurzaczem jedno lusterko ma inny odcień niż 2. Jak chodzi silnik nie wiem ale za ta kasę w życiu bym go nie kupił także jak masz daleko do niego to nei jedz szkoda na benzynę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 Witam! we wtorek mam zamiar jechać oglądac to autko.... http://allegro.pl/item721486518_vw_corrado_2_0_klasyk.html zna ktoś ?? warto ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 (edytowane) wygalda ladnie ale cos sie dzialo z przodem bo jest slabo spasowany... Edytowane 29 Sierpień 2009 przez Praks Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 (edytowane) Praks ty sie nie znasz. Nie słyszałeś że Korrado to hend dzab Pozatym wydaje sie ładną sztuką ... tylko szkoda że v8 ale .... Edytowane 29 Sierpień 2009 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 i wlasnie tylko helmuty umialy poskaldac to tak jak nalezy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 Właśnie nie dokońca gdzieś był prospekt na którym coś było nie tak spasowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 wlacz sobie foto te od przodu...i zoabcz gril i pas przedni przy blotnikach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 Nie no śmieje się Pas pierwsze co zobaczyłem , a co do grilla to sie nie sugeruj bo może zaczep ma rzeźbiony i lata sobie jak stara Qrwa po sklepie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 prosze, fabryka-zwróćcie uwagę na idealnie spasowaną maskę i zderzak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 poncz one już z fabryki wyjeżdżały popsute Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 eee to jakies lipa auto dali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 (edytowane) Po co sie mieli starac z dokladnym pasowaniem przodu skoro wiedzieli ze 50% aut w ciagu roku po opuszczeniu fabryki bedzie bite, a reszta w ciagu kilku kolejnych lat W zasadzie to sobie mysle ze one juz w fabryce były obijane i moze wychodzily z montazu od razu ze szpachlą Edytowane 29 Sierpień 2009 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2009 panowie to nie pogaduchy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bedek84 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2009 A ciekawe co powiecie o czymś takim. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8964412 Zdjęcia niewiele mówią. Z ciekawości może się kopsnę kiedyś do Bielska zobaczyć to cudo z lekko uderzoną lewą stroną po profesjonalnej naprawie (jak dla siebie . Nie wiem, o czym ma świadczyć taki opis. Mogę się jedynie domyślać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2009 drogo jak za bite 8v... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2009 mam takie małe pytanko... Jakiego stanu autka mogę spodziewać sie chcąc kupic korka za około 10k.... wiadomo ze za 5 tysi nie moge wymagac bog wie czego itd... dlatego jestem ciekaw jaki stan auta moge uznac za stosowny jesli chce wlasnie tyle na niego przeznaczyc?? chodzi mi o 2.0 8v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2009 mam takie małe pytanko... Jakiego stanu autka mogę spodziewać sie chcąc kupic korka za około 10k.... wiadomo ze za 5 tysi nie moge wymagac bog wie czego itd... dlatego jestem ciekaw jaki stan auta moge uznac za stosowny jesli chce wlasnie tyle na niego przeznaczyc?? chodzi mi o 2.0 8v Mozesz sie spodziewac ze wlozysz w niego 15nascie k i nadal to nie bedzie igla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2009 nie ma reguły za 5 co najlepsze możesz za 5 trafić lepsze niż za 10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2009 wiadomo ze za 5 tysi nie moge wymagac bog wie czego itd... dlatego jestem ciekaw jaki stan auta moge uznac za stosowny jesli chce wlasnie tyle na niego przeznaczyc?? chodzi mi o 2.0 8v Asiuni Grocha kupiliśmy dokładnie za 5. Troche dołożyliśmy i jest ok mimo ze do ideału daleko. Myśle ze zarejestrowane ładne i dobre 8V powinno kosztować około 9-10. Bardzo ładne i bardzo dobre 11-11,5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qub18 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2009 bukszpan wiem... ale chodzi mi oto ze jak pojade za korkiem to wlasnie jaki mniej wiecej stan bedzie wart 10k Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2009 sory gub18...bez napiny...ale głupie pytanie i głupia odpowiedź ...NIE MA NA TO ZASADY mimo to nie zmienia faktu, że jeśli da się więcej to trzeba się spodziewać auta w lepszym stanie (ale nie raz było inaczej), więc drożej nie oznacza lepiej...trzeba pojechać i obejrzć...a pytania co by było gdyby nie maja tu racji bytu... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
badyl 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2009 nie ma reguły co do stanu i ceny. Koras to dziwna bestia. Jak prawdziwy facet nie skarży się że go coś boli, tylko nagle staje i trumna . A stan nie zależy od wieku, przebiegu, czy ceny. Wszystko zależy jak był traktowany przez całe swoje życie, a to czasem ciężko sprawdzić. Co do montowania corrasów ręcznie to co macie na myśli? czyli co do golfa podchodził jakiś robot i zderzak mu przykręcał? he he. Większość kluczowych elementów w samochodzie jest składana montowana do dziś dnia ręcznie. Czy to fiat panda, czy audi Q7. Wiem bo montuje elementy do tych i nie tylko samochodów w Oleśnickim GKNie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach