VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2009 (edytowane) witam, z racji tej że czasem nie chce mi się etki odpalać, a lubię mieć katalog pod ręką w warsztacie, zrobiłem wersję PDF do druku Nadwozie_i_wyposażenie.pdf Układ_paliwowy_wydechowy_i_klimatyzacji.pdf Zawieszenie_i_układ_kierowniczy.pdf koła_i_układ_hamulcowy.pdf Silnik_i_sprzęgło_PG.pdf Silnik_i_sprzęgło_KR__9A.pdf Silnik_i_sprzęgło_2E__ADY.pdf Silnik_i_sprzęgło_ABV.pdf Silnik_i_sprzęgło_diesel_ARL.pdf Silnik_i_sprzęgło_diesel_AFN.pdf Skrzynia_biegów_dźwignie_pedały.pdf Elementy_instalacji_elektrycznej.pdf Wiązki_elektryczne.pdf Silnik_i_sprzęgło_AAA.pdf nowy serwerek, może się przyjmie http://chomikuj.pl/VJARON/Dokumenty/Etka+PDF hasło: vjaroncorrado na prośbę silnik AAA, z tym że w Etce dla Corrado silnik AAA nie jest ujęty. katalog zaczerpnięty z Passata 91r. jak coś brakuje to pisać, będziemy poprawiać Edytowane 4 Styczeń 2011 przez radzio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ArtuR 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 duzy + za inicjatywe... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 Kurde VJARON wreszcie ktoś wpadł na taki fajny pomysł. Normalnie aż dziw ze nikt o tym wcześniej nie pomyślał. Zrób to do 9A, 2E, i ABV a na następnym spocie masz zagwarantowaną potrójną porcję szarlotki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hOMER 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 takie posty lubie! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 a mozna prosic o inny serwer ja mam stałe ip i to dziele sie nim z polowa osiedla wiec o ściąganiu z rapida mogę zapomnieć :/ jak ci sie będzie nudziło zrób do ARLa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 (edytowane) fajnie , Darek ale teraz to mi trzeba do Sanodmierza wczoraj 3 godziny updatowałem Etkę, więc może dziś wrzucę jeszcze coś. Gobo gdzie szukać tego ARLa?? przecie w koru tego nie było Na inny serwer to dajcie propozycję, bo ja się nie znam gdzie to można jeszcze Edytowane 21 Styczeń 2009 przez VJARON Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 Arla szukaj w golfie iv Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
donkin 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 Na inny serwer to dajcie propozycję, bo ja się nie znam gdzie to można jeszcze np. tu: http://sendspace.pl/ PS. dobra robota VJARON Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 No przeca pisze że do San Domi-erza Po prostu! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 Oj Daru, sory, coś mnie się przeczytało inaczej są silniki, a i zaraz kaszlaka dla Gobo poszukam, a i sendspace Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 superrrrrrr ja poprosze wiecej w wersji sendspace Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
admax 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 ja tez bym poprosił na jakiś inny serwer bo rapid mi nie chodzi silniczek PG POZDRo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fido_dildo 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 Własnie do arla plisdss whisky postawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 a moze wogole olej tego rapida bo i tak wszyscy moga sciagac z SendSpace a z rapida malo kto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 fido ci.pko jest juz do arla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Styczeń 2009 dodaj vra na sand Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Styczeń 2009 (edytowane) heh, ja tu chciałem sobie punktów na rapidzie nabić, a wy mi podsuwacie jakieś inne serwery już jest wszystko Edytowane 22 Styczeń 2009 przez VJARON Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń 2009 ty normalnie czytasz w myślach juz miałem o elektrykę pytac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2009 pomysl tez o posiadaczach silnika AAA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2009 AAA to różnica?? tongue.gif jak znajdę chwilę to się zrobi wink.gif widzę, że trzeba odświeżyć w ogóle, bo sendspace padł no dobra, pliki na chomiku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roobus 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 Ma ktoś jeszcze dojścia do etki? potrzebuje spis cześci jak jest skręcone przednie zawieszenie i ogólnie cały ryj corrado. Chodzi głównie o śrubki, podkladki, itp itp Ma ktoś jeszcze coś takiego? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 www.vagcat.com etka online wystrczy sie zarejestrowac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Roobus 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 Dziękuje. Nawet nie wiedziałem że takie coś jest ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Październik 2011 (edytowane) jak nie znajdziesz, to daj znac, to w pracy poszukam, bo etka jest. Edytowane 31 Październik 2011 przez humi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach