olot3 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń 2008 Niestety correk juz dawno sprzedany ale fajnie wskoczyc na stronke i poczytac, powspominac stare czasy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
crxmen 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2008 Niestety correk juz dawno sprzedany ale fajnie wskoczyc na stronke i poczytac, powspominac stare czasy a wiadomo moze kto kupil ?? wiem ze fura pojechala w okolicie bielska Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
evolution 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2008 no i dział corrado na forum vwzone, umiera powoli śmiercią naturalną , tyle było krzyku i płaczu o składki, i że forum upadnie, a jedyne co zniknęło to głupkowate pytania , chociaż szkoda bo nie ma się z kogo pośmiać jest sie z kogo posmiac:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
upiorek77 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Luty 2008 a ja dalej nie wiem o co tu wogóle chodzi. Płaci człowiek składkę i nie ma prawie do niczego dostępu. Czy ktoś może to mi łopatologicznie wyjaśnić? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2008 a ja dalej nie wiem o co tu wogóle chodzi. Płaci człowiek składkę i nie ma prawie do niczego dostępu. Czy ktoś może to mi łopatologicznie wyjaśnić? widocznie konto nie zostalo jeszcze aktywowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2008 widocznie konto nie zostalo jeszcze aktywowane Już zostało , tylko moze ktoś nie umie sie posługiwać forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Oskar 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2009 Odbiegajac troche od tematu: Wplacilem i uwazam, ze cena rozsadna - szkoda tylko, ze ta baza danych (postow) rozrzucona po calym serwerze jak jakies ksiazki po podlodze...duzo przyjemniej by sie to czytalo/korzystalo gdyby posegregowac WSZYSTKIE tzn zwiazane z kazdym silnikiem oraz PG, VR6 etc...kazdy mi mowil uzywaj opcji szukaj...wiec szukalem, a dopiero pozniej znalazlem te tematy w OSLA LACZKA - forum to nie jest w kategorii corrado...ogolnie syf troche. Troche tez denerwuja wypowiedzi "ludzi" ktorzy zamiast napisac TAK/NIE rozpisuja sie o praktycznych stronach opcji szukaj... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Domi 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2009 Klimat forum jest niepowtarzalny, drugiego takiego pewnie nie znajdziesz Pewnie nie wszystkim pasuje... no i jak chcesz tu zostac to musisz sie przyzwyczaic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BOLO666 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2009 Odbiegajac troche od tematu: Wplacilem i uwazam, ze cena rozsadna - szkoda tylko, ze ta baza danych (postow) rozrzucona po calym serwerze jak jakies ksiazki po podlodze...duzo przyjemniej by sie to czytalo/korzystalo gdyby posegregowac WSZYSTKIE tzn zwiazane z kazdym silnikiem oraz PG, VR6 etc...kazdy mi mowil uzywaj opcji szukaj...wiec szukalem, a dopiero pozniej znalazlem te tematy w OSLA LACZKA - forum to nie jest w kategorii corrado...ogolnie syf troche. Troche tez denerwuja wypowiedzi "ludzi" ktorzy zamiast napisac TAK/NIE rozpisuja sie o praktycznych stronach opcji szukaj... Jak kcesz to możesz podjąć się posprzątania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2009 Wypierdolić fpisdu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
koza 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2009 Odbiegajac troche od tematu: Wplacilem i uwazam, ze cena rozsadna - szkoda tylko, ze ta baza danych (postow) rozrzucona po calym serwerze jak jakies ksiazki po podlodze...duzo przyjemniej by sie to czytalo/korzystalo gdyby posegregowac WSZYSTKIE tzn zwiazane z kazdym silnikiem oraz PG, VR6 etc...kazdy mi mowil uzywaj opcji szukaj...wiec szukalem, a dopiero pozniej znalazlem te tematy w OSLA LACZKA - forum to nie jest w kategorii corrado...ogolnie syf troche. Troche tez denerwuja wypowiedzi "ludzi" ktorzy zamiast napisac TAK/NIE rozpisuja sie o praktycznych stronach opcji szukaj... a podejmiesz sie posegregowania tego wszystkiego ? ogarniecia, pogrupowania i poukladania alfabetycznie ? wlasnie dlatego ze ludzie zakladaja nowe tematy na ten sam temat jest tony syfu do przekopania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2009 Podstawowa zasada : To jest forum , nie wiki , nie dev, tylko forum - a z zasady jak dyskutujesz to tematy powracają, a powracają dlatego że każdy problem pojawia się w innym środowisku i okolicznościach - nie zmusisz ludzi aby przed dyskusją dokładnie analizowali czy tego tematu już nie było... To tak jak byś chciał pogadać o truskawkach... rozmawiano o tych we francji , o tych we włoszech , że rosną tu i tam, na takim i takim , chorują na to i na to ... wszystkie tematy dotyczą truskawek, ba nawet rodzaje ziemi i choroby dotyczą tych z francji i włoch ale czy to oznacza że nie można rozmawiać o truskawkach w polsce ? uporządkowana wiedza to jest w instrukcjach serwisowych :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Codders 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Czerwiec 2009 A jak Ci nie dziala opcja szukaj na forum to uzyj... google i na koncu szukanej frazy dopisz site:corrado.com.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach