Skocz do zawartości
sslawek77

O ograniczeniach raz jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

kostek    0
Z reguły auta, które lakierowane są po raz kolejny mają gładszy lakier... Zauważyłem, że nowe auta w większości przypadków mają "morkę" i to bardzo widoczną. Tak się zastanawiam po co?? Żeby było z czego polerowac czy jak??

Może nie były polerowane :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KOSTRZYK    0

ostatnio oglądałem taki program i tam bejce były lakierowane zanurzeniowo, a potem utwardzane termicznie, może po takim lakierowaniu nie trzeba polerować :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rwtnt    0

Wcale nie jest taka zgnila ;) tak wyszlo jak bede mial dostep do lepszego aparatu to popstrykam fotki

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
RoleK    0

Panowie :lol:

Byłem dzisiaj w zoo :D

I co widziałem ?

dsc01404dp0.jpg

Oślą łączke :lol::lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0
Panowie :lol:

Byłem dzisiaj w zoo :D

I co widziałem ?

Oślą łączke :lol::lol:

Ale fajna ta ośla łączka na zdjęciu. Zdeptana strasznie i nic na niej nie ma :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

To taka alegoria:)

Cała łączka ma też ładną nową siatkę która oddziela ją od innych hm....boksów? ..... pokoi? :lol:

A na niej wisi jakiś jakby niedokończony tekst, który pewnie symbolizuje właśnie powstające Faq. Ubita ziemia jest symbolem miejsca starć, pojedynków i utarczek. Ale widać tam też jakieś glony czy mech a to z kolei oznacza że wszystko z czasem się unormuje i osiągnie jakąś równowagę biologiczną. Same osiołki wyglądają na zadowolone i w coś się uparcie wpatrują (ja myślę że właśnie korzystają z "Szukaj" :D ) A ten z prawej to z fryzury podobny do mnie...

I proszę wycieczki, czy ktoś zauważył, że to co jest poza ogrodzeniem tej łączki wygląda tak samo jak ona? :blink:

RoleK przyznaj się sklejałeś to wszystko w PS pewnie ze dwa dni. :lol: :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Może zrobić nowy temat - "Co autor miał na myśli?"

Komentarz I: Ładny kot tylko co mu się stało w uszy i wąsy?

Jako że niegdyś interesowałem się mocno ornitologią (dzisiaj słabiej) będzie też komentarz II: Zalatująca do nas z północy sowa śnieżna jest w Polsce spotykana w naturze bardzo rzadko, mniej więcej tak samo często widuje się białe Corrado.

To autor miał na myśli?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
mniej więcej tak samo często widuje się białe Corrado.

To autor miał na myśli?

Ojj pitolicie kolego pitolicie,

codziennie mijam białe corrado niestety jakies zzdezelowane i zawsze stoii w tytm samym miejscu w bez ruchu , zapytać radzia,ponczka i innych oni je widzieli wiec białe corrado mozna spotkać bez obaw :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Nie mówię że białe Corrado to biały kruk tylko że sowa śnieżna. W Koszalinie te sowy na pewno są częściej niż w Lublinie bo przylatują czasem ze Skandynawii ;) U mnie ich jakoś nie widać...

A może to jest białe Corrado z in pro i "aktywną lotką"?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poncheck    0

dopra pozamiatane, można iśc spać...

orly.jpg

ha.gif

Edytowane przez poncheck

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
A może to jest białe Corrado z in pro i "aktywną lotką"?

Nawet nie wiem czy ten spoiler działa w nim , to taki grat jak to poncheck określił "Zmęczony zyciem" 2.0 8v , o in pro zapomnij :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
snow    0

Dziwne, ze gora zabrania pisania w Corkomarkecie... przeciez oferty wystawiane przez tzw. "nowych" - tych co nie oplacili skladki - sa tak samo przydatne, potrzebne dla klubowiczow, jak i dla reszty... Przeciez 'to' glownie kreci forum. Moim zdaniem nie powinno byc restrykcji w tym dziale.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BOLO666    0
Dziwne, ze gora zabrania pisania w Corkomarkecie... przeciez oferty wystawiane przez tzw. "nowych" - tych co nie oplacili skladki - sa tak samo przydatne, potrzebne dla klubowiczow, jak i dla reszty... Przeciez 'to' glownie kreci forum. Moim zdaniem nie powinno byc restrykcji w tym dziale.

Przemyślałem to...

Klubowicze już wszystko mają ;) A Ci nowi to przeważnie gówniarze i dzieci neostrady i jak nawet coś mają do sprzedania to to nic warte nie jest - zajeżdżone, zmaskarowane i pogięte :D :D A jak coś chcą kupić to żaden szanujący się klubowicz niczego im i tak nie sprzeda, żeby nie zrobili z tym tego co z tym co chcą sprzedać :D :D

Tak trzymać - i nie nabijam się - serio wolę, żeby w garażu się kurzyło niż żeby jakiś małolat to sprofanował :>

I kur... jeb... w d... pier... kijem bambusowym mać!!! Sprzeda mi Ktoś nadkola czy nie!!! Cena nie gra roli :D :D

Edytowane przez BOLO666

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
snow    0
snow - czemu sprzedajesz rrado??

napisalem w ogloszeniu, studia sie zaczynaja... z bolem, ale musze sprzedac... :( mam nadzieje, ze przygarnie go ktos, kto bedzie go rownie kochal jak ja... a moze nawet bardziej :mellow:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

niech mu ktos kur...sprzeda nadkola,ja tez potrzebuje.ale widac ,że facet naprawde potrzebuje pilnie/Bolo bede załatwial dzis sobie zobacze co da sie zrobic,ale po 18-00

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
blitz    0

Jako ze mam dobry humor powiem ze kocham swoje G, i zadne auto nie daje mi tyle przyjemnosci i satysfakcji, zwlaszcza jak 8 wentli wciaga cwaniakow na drodze i spod swiatel. I wkoncu wyszedlem z nim po 3 latach na prosta. Kocham to auto :D Pozdrawiam tych ktorych znam i tych co mnie nie lubia :rolleyes:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.