Skocz do zawartości
sslawek77

O ograniczeniach raz jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

mps    0

Witam ponownie

Tak jak pisałem wcześniej składki sprawdzam 3 razy na dobę. Zaraz po wpłynięciu daje dostęp, nie siedze z oknem banku włączonym cały dzień.

Proszę o wyrozumiałość - przeważnie trwa to max 1 dzień.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość Kiton_G60   
Gość Kiton_G60

radzio no chyba ze cos popieprz..... przy wpisywaniu nr konta :|

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
radzio    0

a ile musze wplacic zeby dostac MOD'a?? :P bo ja tak lubie wycinac i wycinac i wycinac i miec wladze B)

ps. chetnie wysle PDF'a na mejla bo swiadomosc ze jestem nadal czarnuchem lekko mnie przybija jak patrze na zaproszenie od Was sprzed dwoch lat ktore kluje mnie w oczy wiszac nad laptokiem...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Gość Kiton_G60   
Gość Kiton_G60

Dopiero co ci maszyna zeżarła 25zl a ty juz chcesz wrzucac wieksza kwote :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kielbas    0
aha. mnie tez Ktos wlozyl za wycieraczke zaproszenie na zlot w Olsztynie pare lat temu i pamietam jak mi moje stare serce drzalo!!

zajebist... uczucie :wub:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poncheck    0
aha. mnie tez Ktos wlozyl za wycieraczke zaproszenie na zlot w Olsztynie pare lat temu i pamietam jak mi moje stare serce drzalo!!

ktoś B) gajos pamietasz? :D eh to były czasy ^_^ radziu nie dziekuj ze rozjebaliśmy Ci życie :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
nezzo    0

ja raz znalazlem kartke "kupie 60xxxxxxx" za szyba :huh:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Preq    0

Ja też jakieś 3 miesiące temu w Polsce znalazłem kartkę za wycieraczką a tam napis: Kupię i numer telefonu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
RoleK    0

Gorzej gdyby była kartka:

Twoje Corrado strzeli focha za: 10 minut :lol:

Ale by było :D

Edytowane przez RoleK

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
male sprostowanie ;)

to nie bylem ja :)

oczywiście,ze nie chodzi o Ciebie,zbierznośc ksywek tamten logował sie/ Konik/ :D zapłcił za wszystkie wałeczki,własciwie jego tato bo on młodziutki i głupiutki był ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rwtnt    0

To ja zauwazylem :D trzeba by bylo je chociaz wypolerowac ale zima idzie i narazie wystarczy na wiosne sie pomysli jakies kierunki nowe i cos z felgami+ jasniejsze wnetrze moze brazowe

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
RoleK    0

Gdzies trzeba pisac :)

PS: Corras fajny lakierek ma, tylko brudny chyba :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KOSTRZYK    0

zgniła zieleń, fajowa :) , tylko trochę gleby jeszcze mu i jakieś kozackie fele, mógł byś jeszcze wkleić zdjęcia nadkoli bo chyba masz jakoś poszerzane??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
marcinb    0

To zdjęcie nie za bardzo oddaje efekt. Rzadko widuję tak ładnie polakierowane auto. Pan Ćwikliński mimo, że robi powoli, to kładzie lakier bardziej gładki niż na większości nowych aut - komora zobowiązuje :) Kolor bardzo ładny, z Citroena C2.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
doogas    0
To zdjęcie nie za bardzo oddaje efekt. Rzadko widuję tak ładnie polakierowane auto. Pan Ćwikliński mimo, że robi powoli, to kładzie lakier bardziej gładki niż na większości nowych aut - komora zobowiązuje :) Kolor bardzo ładny, z Citroena C2.

Ćwikliński mi sie tylko z polityką gospodarczą na ug kojarzy :D .. ale bym mial mine gdyby on mi lakier kladl :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0
Pan Ćwikliński mimo, że robi powoli, to kładzie lakier bardziej gładki niż na większości nowych aut - komora zobowiązuje :) .

Z reguły auta, które lakierowane są po raz kolejny mają gładszy lakier... Zauważyłem, że nowe auta w większości przypadków mają "morkę" i to bardzo widoczną. Tak się zastanawiam po co?? Żeby było z czego polerowac czy jak??

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.