mps 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Witam ponownie Tak jak pisałem wcześniej składki sprawdzam 3 razy na dobę. Zaraz po wpłynięciu daje dostęp, nie siedze z oknem banku włączonym cały dzień. Proszę o wyrozumiałość - przeważnie trwa to max 1 dzień. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Kiton_G60 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 radzio no chyba ze cos popieprz..... przy wpisywaniu nr konta :| Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 a ile musze wplacic zeby dostac MOD'a?? bo ja tak lubie wycinac i wycinac i wycinac i miec wladze ps. chetnie wysle PDF'a na mejla bo swiadomosc ze jestem nadal czarnuchem lekko mnie przybija jak patrze na zaproszenie od Was sprzed dwoch lat ktore kluje mnie w oczy wiszac nad laptokiem... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Kiton_G60 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Dopiero co ci maszyna zeżarła 25zl a ty juz chcesz wrzucac wieksza kwote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kielbas 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 aha. mnie tez Ktos wlozyl za wycieraczke zaproszenie na zlot w Olsztynie pare lat temu i pamietam jak mi moje stare serce drzalo!! zajebist... uczucie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 zajebist... uczucie za reszte zaplacisz MasterCard Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 aha. mnie tez Ktos wlozyl za wycieraczke zaproszenie na zlot w Olsztynie pare lat temu i pamietam jak mi moje stare serce drzalo!! ktoś gajos pamietasz? eh to były czasy radziu nie dziekuj ze rozjebaliśmy Ci życie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 ja raz znalazlem kartke "kupie 60xxxxxxx" za szyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 zajebist... uczucie hehe pamietam to jak dzis Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kielbas 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Jeszcze raz dzięki Bartuś za to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Preq 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Ja też jakieś 3 miesiące temu w Polsce znalazłem kartkę za wycieraczką a tam napis: Kupię i numer telefonu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 (edytowane) Gorzej gdyby była kartka: Twoje Corrado strzeli focha za: 10 minut Ale by było Edytowane 26 Wrzesień 2007 przez RoleK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Doktorek Jacek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 male sprostowanie to nie bylem ja oczywiście,ze nie chodzi o Ciebie,zbierznośc ksywek tamten logował sie/ Konik/ zapłcił za wszystkie wałeczki,własciwie jego tato bo on młodziutki i głupiutki był Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rwtnt 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Jako iz nie moge zalozyc topicu w projektach to jedna fotka mojego corrka http://img218.imageshack.us/my.php?image=dsc00328jt7.jpg Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Jako iz nie moge zalozyc topicu w projektach to jedna fotka mojego corrka http://img218.imageshack.us/my.php?image=dsc00328jt7.jpg fajny kolor tylko te fele teraz ubogo wyglądają niespecjalne są wg mnie, nawet mimo że to 9 cali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rwtnt 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 To ja zauwazylem trzeba by bylo je chociaz wypolerowac ale zima idzie i narazie wystarczy na wiosne sie pomysli jakies kierunki nowe i cos z felgami+ jasniejsze wnetrze moze brazowe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 a moze jakies lepsze zdjecie? Wysil sie i zrob cos lepszego to wtedy lepiej napewno bedzie wygladalo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Jako iz nie moge zalozyc topicu w projektach to jedna fotka mojego corrka http://img218.imageshack.us/my.php?image=dsc00328jt7.jpg Mialem identyczne feleczki. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 To się nam zrobił temacik od wszystkiego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
RoleK 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Gdzies trzeba pisac PS: Corras fajny lakierek ma, tylko brudny chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 zgniła zieleń, fajowa , tylko trochę gleby jeszcze mu i jakieś kozackie fele, mógł byś jeszcze wkleić zdjęcia nadkoli bo chyba masz jakoś poszerzane?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 To zdjęcie nie za bardzo oddaje efekt. Rzadko widuję tak ładnie polakierowane auto. Pan Ćwikliński mimo, że robi powoli, to kładzie lakier bardziej gładki niż na większości nowych aut - komora zobowiązuje Kolor bardzo ładny, z Citroena C2. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CK...G60 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2007 Tez nad takim kolorkiem mysle na wiosne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2007 To zdjęcie nie za bardzo oddaje efekt. Rzadko widuję tak ładnie polakierowane auto. Pan Ćwikliński mimo, że robi powoli, to kładzie lakier bardziej gładki niż na większości nowych aut - komora zobowiązuje Kolor bardzo ładny, z Citroena C2. Ćwikliński mi sie tylko z polityką gospodarczą na ug kojarzy .. ale bym mial mine gdyby on mi lakier kladl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2007 Pan Ćwikliński mimo, że robi powoli, to kładzie lakier bardziej gładki niż na większości nowych aut - komora zobowiązuje . Z reguły auta, które lakierowane są po raz kolejny mają gładszy lakier... Zauważyłem, że nowe auta w większości przypadków mają "morkę" i to bardzo widoczną. Tak się zastanawiam po co?? Żeby było z czego polerowac czy jak?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach