Skocz do zawartości
sslawek77

O ograniczeniach raz jeszcze

Rekomendowane odpowiedzi

rwtnt    0

Tak od strony prawnej to swiadczenie dostepu do forum nie moze byc darowizna ktora jest swiadczeniem jednostronnym. Propo celi statutowych stowarzyszenia to faktycznie bilans musi byc zerowy=wplywy=wydatki kazda suma musi byc pozytkowana na cele statutowe a jak wiadomo kontrola urzedu skarbowego i moze byc malo przyjemnie ;)

Przy tej skali radzilbym zarejestrowac ta dzialalnosc jako stowarzyszenie zeby uniknac w przyszlosci problemow. Bo jesli urzednik skarbowy uzna swiadczenie pieniezne dostepu do forum za dzialalnosc gospodarcza :)

To tak wnioski na sucho :) z pamieci prawo cywilne i administracyjne tak bym musial przewertowac ustawe i kodeks. W koncu glowe trzeba miec w kodeksie a nie na odwrot.

Edytowane przez rwtnt

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
mps    0

Nie sprzedajemy dostepu do forum :)

Pobieramy dobrowolne darowizny.

Udostępnianie forum dla userów jest moim prywatnym "widzimisie" ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rwtnt    0

Hmm zgadza sie niech tak bedzie to zalozmy teorie ze ktos bardzo tego nie lubi donos do urzedu> dowod bardzo prosze nawet forum moze posluzyc za dowod oplata za uzytkowanie forum=25zl przeciez ten watek sie przewija przez forum chyba ze skasujecie wszystkie odnosniki a uznacie wplaty za dobrowolne jednakze konstrukcja darowizny sprawdze to pozniej........ W skrocie byloby to utrudnione ze wzgledu na komplikacje ale dowiesc ze oplata za korzystanie forum jest pobierana jest mozliwe.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Hudy    0

Wpłaciłem 25 zl bez problemu i nadal czekam na odblokowanie !!! :blink:

Edytowane przez Hudy

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0
Hmm zgadza sie niech tak bedzie to zalozmy teorie ze ktos bardzo tego nie lubi donos do urzedu> dowod bardzo prosze nawet forum moze posluzyc za dowod oplata za uzytkowanie forum=25zl przeciez ten watek sie przewija przez forum chyba ze skasujecie wszystkie odnosniki a uznacie wplaty za dobrowolne jednakze konstrukcja darowizny sprawdze to pozniej........ W skrocie byloby to utrudnione ze wzgledu na komplikacje ale dowiesc ze oplata za korzystanie forum jest pobierana jest mozliwe.

Ty ale o co Ci chodzi ?? Wszytsko co napisałeś już czytałem wcześniej w tym wątku poza jedym słowem " donos" B)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
radzio    0

wszytko wszystkim ale pamietajcie ze z "władzą" jeszcze nikt nie wygral :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

Wnoszę o zmianę nazwy tego podforum na : "Ściana Płaczu" :rolleyes:

Edytowane przez kicaj

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
radzio    0

eeeeeeee osla laczka lepsze, bo motywuje mnie do dzialania na rzecz skonczenia zamyslu i zaplacenia :P w koncu to tylko jeden obiad na miescie mniej -_- a od odchudzania jednodniowego jeszcze nikt nei umarl :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

ale wiesz nijak mi się widzi zając na oślej łączce... :P Zaraz każą mi stąd wypier... :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
mps    0
Prezesie a dlaczego tylko Corrado? :>:)

Pozdrawiam

Mea culpa :)

Już sie poprawiam.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
vwbounty    0
Wnoszę o zmianę nazwy tego podforum na : "Ściana Płaczu"  :rolleyes:

Lepiej "Konfesjonał" :lol:

EDIT:

Mea culpa

Już sie poprawiam.

Tak apropo, wpłata bedzie koło 10 bo wtedy jade do banku "haracz" przelać takim jednym bandytom, wiec i składka popłynie ;)

Edytowane przez vwbounty

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
radzio    0

a wiesz ze ostatnio jade osiedlowka moja i patrze siedzi "kicaj" na drodze!! madafaka patrzy we mnie czerwonymi slipiami i wieeeeeeeeeelkie ucha wystawia, se mysle pozdrowie "kicaja" osobiscie, no i klakson, a "kicaj" zwyczajnie spier**** :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kicaj    0

eee to nie ja :) ja bym nie siedział na środku ulicy...

najwyżej leżał :D

Mi kiedyś ziomal przywalił z bani w tylny błotnik w gofie i zdjął te plastikowe "cosie" na nadkolach. Sam zaś spier...lił jak to zając narozrabia i dyla :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BIBI    0
tylko troche odemnie :D corek vr juz jezdzi zapierdala az milo,no i to by bylo tyle,jako ze wszystko zblokowane to do zobaczenia nigdy wiecej :blink: pozdro dla ALL.

pińcet samochodów na podjeździe,wii i plazma w chałupie a on sie lisi jak trzeba 25 zł dać

no comment

siemka

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
pińcet samochodów na podjeździe,wii i plazma w chałupie a on sie lisi jak trzeba 25 zł dać

no comment

siemka

poczekac trzeba do momentu , az correk sie popsuje ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
koza    0

i wtedy dopiero wplacic te 25 zeta zeby poprawic po warsztatach :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Fenri    0
tylko troche odemnie :D corek vr juz jezdzi zapierdala az milo,no i to by bylo tyle,jako ze wszystko zblokowane to do zobaczenia nigdy wiecej :blink: pozdro dla ALL.

Pogadaj z kumplem wiesz o czym i na jaki temat a opłace Ci roczny abonament na forum :P:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rwtnt    0

Hehe :) zalezy gdzie sie auto odda sa takie warsztaty dzieki ktorym mozna pominac inne formy pomocy technicznej

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Codders    0
Hehe :) zalezy gdzie sie auto odda sa takie warsztaty dzieki ktorym mozna pominac inne formy pomocy technicznej

Nooo... i potrafia prawidlowo podlozyc LE-WA-REK :>

cool ^_^

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rwtnt    0

"Nooo... i potrafia prawidlowo podlozyc LE-WA-REK chytry.GIF

cool happy.gif"- jak zawsze merytoryczna wypowiedz na poziomie wnoszaca wiele do tematu

Potrafia :) zapewne ja potrafie sie z siebie smiac ale pomoc techniczna to akurat slaby argument za forum dla mnie. I bedzie w koncu na forum pisalo 40 osob i do czego to zmierza? Nie chodzi mi o 25zl. A w sumie jednak forum mialo to cos dzieki temu ze bylo otwarte i zdzisiu443 mogl zapytac po raz 100 ile pali g60. Wielu wartosciowych moze odejsc przez to. Mi to jest w sumie obojetne wiem gdzie mam naprawiac swoje auto ludzie owszem milo porozmawiac ale czy za ta wymiane informacji kazdy ma placic? Mysle jednak ze dobrowolne skladki sa lepsze i tak funkcjonuje wiekszosc for internetowych.

A tak z chcialem np zalozyc temat w dziale projekty zeby pokazac innym swoje autko...

Mniejsza akurat o to ale dzial projekty powinien byc udostepniony dla piszacych.

Wasz cyrk wasze malpy :) Rozumiem ze utrzymanie serwera kosztuje ale nie o to chodzi forum w ten sposob prawdopodobnie umrze w starej formie. A te 30 osob piszace hmm to mozna na czacie albo na gg rozmawiac.

"pińcet samochodów na podjeździe,wii i plazma w chałupie a on sie lisi jak trzeba 25 zł dać

no comment

siemka"

Moze i miec slonia w karafce i nie ma to znaczenia nie chodzi mu wcale o pieniadze. Kupil corrado posiadajac crxa i dzieki wczesniejszej formie forum mogl pokazac ze jest poztytwnym czlowiekiem. Teraz tacy ludzie sie nie pojawia.

Starzy bywalcy owszem zostana ale czy o to chodzi zrobic forum dla wybranych? Praks przytoczyles wypowiedzi z innego forum ze bija piane ludzie ktorzy nie placa abo w tym ja. Ale zauwazyles ze duzo z tych osob ma naprawde ciekawe pomysly i auta wykonane na wysokim poziomie?

I owszem mozna napisac zeby sie ludzie gonili przezyja a wy bedziecie pisali do siebie i w koncu zacznie to wszystko podupadac.

Edytowane przez rwtnt

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Codders    0
Wasz cyrk wasze malpy :)

Wlasnie to jest to Twoje zle podejscie.. bo jakis czas temu to byl rowniez Twoj cyrk.. tylko wziales przyklad z niewlasciwych osob ... i postanowiles byc inny. (w sensie miec zawsze zdanie przeciwne, tak dla zasady)

wyjdz. <_<

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.