Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Wapniak    0

a ja wczoraj zrobiłem 400km i nie widziałem ani jednego z czego sie bardzo cieszę :P

jednak to jeszcze auto cultowe.. i nie jeździ nim co drugi wsiok takjak calibrą :lol:

Edytowane przez Wapniak

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0
hehe.... wiec to raczej nie moj... moj sie nie byszczy... A niebieski na pocztowej to nezza ;] moj jest duzo ciemniejszy w granat , czern wpada :)

Nezza parcha to ja znam ale to nie był on :P Bo jego to VR przeciez, poza tym jest typowo niebieski a ten co ja widzialem to jakis ciemny odcien ma, ale dokladnie nie wiem bo ciemno bylo na dworze :D Zresztą ja go juz tam widywalem jak jeszcze Nezzo mial sroczkę

Nie wiem w takim razie czyj to był parch... Szkoda ze blach nie zapamietalem. A ty swojego gdzie najczesciej parkujesz? :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
qlek    0

Widywane regularnie na Zabincu w Krakowie przez mojego Kolege - w koncu ustrzelony ;) Jordan? :>

zdjcie007000vj3.jpg

zdjcie008ry3.jpg

zdjcie006fj7.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
poprostu    0

Sorki, że dopiero teraz, ale czasu nie było; w sobotę wieczorem na ul. Głębokiej w Lbnie ciemne Corrado na LU xxxxx. Obtrąbione, ale stałem na pasie w prawo i nie mogłem dłużej blokować :unsure: - mus był jechać. A-ha: w środku młodzi: ona i on.

A i jeszcze długo jechał za mną Pan Groszek :wub: Asiuni, ale to już inna historia..........

Pozdrawiam!

Po prostu (jeszcze).

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Wczoraj na Szadółkach w Gdańsku obok Fashion House przed 10:00 słyszane bardziej niż widziane żółte bądź złote Corrado. Kto to :P?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

26.01.2009 Trasa Nakło Bydgoszcz białe siro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj ok godz 15 widziany i oglądany przez chwilę parch Nezza na ul. pocztowej :P

Akurat przejeżdzałem więc stanąłem żeby obejrzeć jak SeTa przyciemnił te fabryczne lampy, ale był taki brudny że wniosków nie wyciągnąłem.... Na myjnię z nim!! :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
slayer    0

dzisiaj około 12 -00 LUBON koło POZNANIA srebrna nowa sroka ------SUPER!!!

ul. SOBIESKIEGO :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0
Wczoraj na Szadółkach w Gdańsku obok Fashion House przed 10:00 słyszane bardziej niż widziane żółte bądź złote Corrado. Kto to :P?

właśnie nie wiadomo :P ale ponoć brzydkie jest :P ja osobiście nie wiem bo tylko raz je po pijaku widziałem :lol: z daleka w dodatku

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Justyna    0

Aha to jakiś obcy (nie obrażając Aliena) kręci się po pomorzu.

Nie wiem czy ładny.widziałam go z bardzo daleka. Jedynie co zdazylam uslyszec to mial bardzo glosny wydech, a tego nie lubie. Zaglusza to piekny dzwiek silnika :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KERMiT    0

Ja za każdym razem jak jestem w Bydgoszczy widzę na ulicy Władysława Łokietka corra. ktoś stąd?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj rano, ok 9:30 na wylocie ze szczecina, kolo duzego skrzyzowania między zdrojami/dabiem/słonecznym widziany czarny parch na blachach ZDR, z tylu całe białe/srebrne lampki miał. Wiecej szczegółów nie widziałem bo jechałem w przeciwnym kierunku i tylko sie minelismy... Ale kiero tez mnie zauwazyl i spojrzenia wymienilismy :D Jak ktos z forum to pozdrawiam :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Aha to jakiś obcy (nie obrażając Aliena) kręci się po pomorzu.

Ja się nie obrażam ^_^

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

Dzisiaj widziałem swojego parcha pierwszy raz od dwóch tygodni :) Nawet go odpaliłem (pierwszy raz od ponad miesiąca) :huh: Ale nie śmigałem bo śnieg leży ^_^

No i Knoba Corka widziałem przy okazji. W sumie w tym samym garażu stoją :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BOLO666    0

A ja testuję nierdzewność wydechu, na razie jest nieźle :P

...zresztą nie ja jeden ;)

dsc00285hb9.jpg

Edytowane przez BOLO666

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

A i Praksowóz dzisiaj widziałem jak zaleciałem na moment do Jarka (lakiernika) ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

7:55 wjazd do centrum szn-a, na trasie zamkowej spotkany Nezzo :P

Ale cos chyba skacowany byłeś bo takie tempo raczej relaksacyjne a jak podjechalem Ci na tylny zderzak to uciekles na prawy pas jak bys VRa biturbo zobaczyl w lusterku :D A ja tylko musialem poprostu z bliska blache zobaczyc zeby sie upewnic czy to aby napewno Nezzorado :P Szkoda ze sie do szkoly spieszylem bo moglismy sie kawalek razem przejechac :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
DanielG60    0

w sobote około godziny 12ej ciemne corrado w miejscowości Wola koło Pszczyny :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Tur3k    0
Dzisiaj na ul Wąskiej w Szczecinie, na parkingu pod nowo-budowaną pleciugą widziałem białego corra.... Zjawisko dosyć ciekawe, bo mój parch stał zaparkowany ok 30 metrow obok i stoi tam codziennie od kilku miesiecy a tego białego parcha pierwszy raz wogole na oczy widze :blink:  Blachy ZS....M, biały, na porządnej glebie, czarne fele z ladnym rantem ale nie wiem jakie, z przodu beton a la poncheck, na błotnikach obrysówki jak w US, tylne lampy cale czerwone, z przodu grill czarny bez znaczka i brewka :)  Ogólnie zaniemowilem :wub:  Naprawde ladny....  Tylko na drzwiach kierowcy jakies wgniecenie i slad po przytuleniu z innym autem :P

Wlasciciel znany? Bo mi sie cos kiedys obiło o uszy że podobno ktos taki jak Turek nim jezdzil... Ale nie kojarze dobrze ^_^

Tak to ja, przyznaje się ;)

On te drzwi to chyba już z pół roku robi :P

No i drzwi poczekają jeszcze trochę, nowe sa w garażu i czekaja na przełożenie... Miałem to zrobić przy okazji przekładania nowego silnika, ale tego niestety nie zrobie bo sie temat wykruszył, zrobiłem generalke tego juz istniejącego i smiga jak prawie nowy.

Aktualnie buduję rajdówkę i nie mam czasu zrobić Corka, który służy mi do dojazdów dom - praca - garaż :P

Mam nadzieję położyć na nim nowy lakier w tym roku :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0

hehe Tur3k ... dzis corrado chyba sie nie popisalo jako dupowóz... foha strzeliło i powietrze z koła zleciało ?:P widziany jak stał koło barraba na krzywoustego :) pozdro

Edytowane przez max2606

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.