Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 dziś w Nędzy Elbląskiej parch fida Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 Tak jak Marian pisze... a ja dopisze jeszcze że jest WoW... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 dzisiaj w srebrnej górze godzina okolo 16 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 obok mnie na ul. WSPÓLNEJ w POZNANIU kawowy correk chyba vr6 kiedys blachy dw teraz PO. moze wiecie kto to p.s. tego corra widziałem na allegro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 kawowy correk chyba vr6 a moze tdi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 a moze tdi? nie słyszałem jak gada tylko widziałem 5x100 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 a moze tdi? a co ogarniasz klienta ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 na swieta w chelmie corr: LLB z amerykanska blacha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2008 Dzisiaj przy okazji małego piwka widziane i konwojowane sciro SeTy Śliczne jest Przez nie wlasnie pierwszy raz w zyciu zaczalem rozwazac zakup sroki Tylko SeTa zapomniałem Ci powiedzieć że Twoje światełka niebo oświetlają Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 no ja widzialem milego parcha jakos wczoraj..nawet bylem wozony Tylko SeTa zapomniałem Ci powiedzieć że Twoje światełka niebo oświetlają no co ty dajesz jak je ostatnio sprawdzalem to swiecily nawet w miare..musze sprawdzic ps. dopiero sie obudzilem po wczoraj......masakra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 Emigrant widziany dziś na "starej szosie" w naszej wsi. Ładnie to jeździć G60 na takim zimnym silniku??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 Emigrant widziany na parkingu w Realu...Lublin ale bez swego G tylko w jakiejś bejcy...miło było spotkać...pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
emigrant 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 Ładnie to jeździć G60 na takim zimnym silniku??? Poczym wnosisz,ze byl zimny? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 wczoraj ok.17 Sosnowiec (milowice) pod CH real ciemna sroka MK II na Katowickich blachach stanolem kolo niej ale jak wychodzilem juz jej nie bylo.....foto zrobilem ale telefonem wiec nieza bardzo wyszlo poka nry blach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 dziś w słupsku obok reala(na szczecińskiej?) ... prawie złote corrado na blachach PO. pomachane i nawet odmachane ktos odnas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 Poczym wnosisz,ze byl zimny? Po tym, że siedziałeś w czapce, więc ogrzewanie nie działało, więc jeszcze płyn się nie zagrzał Mówiłem Ci, że jak wsiadasz do Corrado to zdejmuj czapkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) Mówiłem Ci, że jak wsiadasz do Corrado to zdejmuj czapkę Czyli że w parchu to tak jak w kościele?? edit: Dzisiaj w dąbiu znowu widziana sroka SeTy Odmachane nie było ale kierownik w okularach bella mafia poprostu mnie nie zauwazyl Edytowane 29 Grudzień 2008 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 Okolice 9:00 trasa Kurow - Lublin w Garbowie czarne Corr na rej. LPA.... Nie pomachane bo było dość tłoczno Gdzie ci ludzie tak jeżdżą A'propos: - ja tam zawsze jeżdżę bez czapki, no i bez kurtki - dużo lepszy komfort jazdy Pozdrawiam! Po prostu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 dziś siro widziana w Łodzi ul. Bankowa czarne siro na rej PKL..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2008 czerwone sciro na SCI kolo 17 na esjedynce na wysokosci salonu peugota w wapienicy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-Robert- 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2008 Dzisiaj w Pradze ustrzelone ale na czeskich blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2008 dzis około godziny 11ej na ulicy Konopnickiej Marii w Krakowie czarne Scirocco na blachach TST i popołudniu we wsi Stryszawa widziany Domi ze swoją kobietą. Chwile pogadane i pojechali na imprezke sylwestrową Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2008 wczoraj wieczorem w salonie VW nowe sciro fiata bravo mi przypomina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2008 Dzisiaj w Pradze ustrzelone ale na czeskich blachach faktycznie dziwne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2008 (edytowane) A ja tam dzisiaj widziałem sześć CORRADO i jedno Scirocco i to wszystko w jednym miejscu Jednak miało być nie o tym; około godz 10:30 na wylocie z Łęcznej czerwone Corrado z rej. LLE.... No przecież nie moje bo moje stało jeszcze na parkingu przed wyjazdem na spocik w Lublinie. Znaczy pojawiło się N O W E Pozdrawiam! Po prostu. Edytowane 31 Grudzień 2008 przez darekmurlak Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach