Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

B_O_N_K    0

Dzisiaj tradycyjnie Corek BOLO666 pod polibudą :) No i nawet z samym właścicielem zamieniłem parę słów :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0
Corek BOLO666 pod polibudą :) No i nawet z samym właścicielem zamieniłem parę słów :)

Powinno być: "Corrado Pana dr BOLO666 pod politechniką. No i nawet z samym Panem doktorem zamieniłem parę słów" :):lol::lol::lol::lol:

A ja widziałem w piątek corrado u mnie we wsi, cisło na Warszawę, ciemno było,miało In Pro z przodu i warczało jak 16-tka z rozwierconą puchą

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Dzisiaj w rumi ok 15 widzialen czerwone scirroco GND a zaraz pozniej biale ale juz nie wiem jakie tablice.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0
ale juz nie wiem jakie tablice.

aluminiowe pewno B)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
BOLO666    0
Powinno być: "Corrado Pana dr BOLO666 pod politechniką. No i nawet z samym Panem doktorem zamieniłem parę słów" :):lol::lol::lol::lol:

A ja widziałem w piątek corrado u mnie we wsi, cisło na Warszawę, ciemno było,miało In Pro z przodu i warczało jak 16-tka z rozwierconą puchą

Już bez przesady z tym dr ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Smyk    0

dzisiaj i wczoraj tez w lublinie na menczennikow majdanka widzailem ciemne corrado z calymi czerwonymi lampkami g60 z gazem

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
~~~napi~~~    0

dziś koło godziny 9:20 w okolicy ul.Kolejowej fioletowy(chyba) :lol: corr :D i sroczka-> pozdro Sonic :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kryniol    0

co wy z tym praksem macie za akcje z tym tresowaniem? nie chce wiedzieć co robicie na randkach :P:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Grexon    0
co wy z tym praksem macie za akcje z tym tresowaniem? nie chce wiedzieć co robicie na randkach :P:lol:

Kryniol a pamiętasz film Killer??

Tam był ten motyw jak "Wąski" był w salonie odnowy biologicznej... :D:P Więcej nic nie piszę... :P:D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Adanio    0

Dziś w Lublinie około trzynastej wyjeżdżający z placu zamkowego corr GROKA. Machałem ale kierownik niekumaty. Może dlatego ze jechaliśmy Passatem :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
czapka    0

89167ae77fdcab53med.jpg

Dziś galeria Kazimierz koło godz 16-stej pokręciłem się trochę ale nikogo nie było pojechałem dalej .Pozdrawiam

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Jakąś godzinę temu na wylotówce ze szczecina, na 3 pasmowej trasie mijane sciro ciemne GCH lub GHC, 2 mlodych w srodku, jechali 60 km/h prawym skrajnym i bawili sie navi która oswietlała im całe wnętrze i jezdnię w promieniu 20 metrow :P Jesli ktos z klubu to pozdro :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

wczoraj w centrum gdańska na hucisku rozbity czerwony parch :( godz ok 21.30...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

dziś po 13 okolice Dworcowej na skrzyżowaniu, jeśli się nie mylę to był darekmurlak...pozdro

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dzisiaj rano w centrum szczecina na placu sprzymierzonych (albo którymś sąsiednim rondzie) zaparkowany ciemny, chyba czarny corr ZST :) Z tyłu i z boku full seria, przodu nie widziałem :P Fele chyba ESTORIL albo podobne :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Dzis ok 13 w rumi kolo castoramy widziana biala sroka z czarnymi pasami wzdloz samochodu, migalem ale kierownik chyba sie alienuje. A 500 m dalej widzialem nowa sroke w akcji, tosz to jest cudenko, byla to wersja 2.0 TFSI(?), wygladala poprostu cudownie :wub:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
hanys    0

wczoraj w Mikolowie ok godz 19 na parkingu widziana czarna Sroka mk2 na blachach SBE....., prawy przedni blotnik caly w szpachli, nie pomalowany, lewa przednia opona przebita, wyglada jakby tam juz stala dluzszy czas

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0

^_^

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0
Dziś we wrocku ktoś przelatywał ciemnofioletowym korem świdnicką jak arkady.

równiez widziałem pod akadeimia ekonomiczna cora na PZ z kartka na sprzedaz ale dominował na nim szpachlex :(

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
thor    0
równiez widziałem pod akadeimia ekonomiczna cora na PZ z kartka na sprzedaz ale dominował na nim szpachlex :(

ja go widzialem w dzierzoniowie to krka chyba za 6.500zł

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.