Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

sid    0

za zakrętem w stronę lublina pomarańczowe rrado :) za pożno zauważyłem nie zdąrzyłem machnąć, trąbnąć, cokolwiek... ale bardzo fajne :) oczywiście LC ... Pozdrawiam właściciela :)

p.s. byłem zieloną...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paloma    0

biała sroka (numerów nie przyuważyłem) około 14 na trasie lublin-warszawa...dokładnie w Garbowie...mrugane, machane ale nic...kierowca nie przyczaił <_<

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Drzewo    0
za zakrętem w stronę lublina pomarańczowe rrado :) za pożno zauważyłem nie zdąrzyłem machnąć, trąbnąć, cokolwiek... ale bardzo fajne :) oczywiście LC ... Pozdrawiam właściciela :)

p.s. byłem zieloną...

to Maro wracal ode mnie :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

W poniedzialek w nocy w wejherowie/bolszewie ok 0:00 widziane czarne scirocco na stacji preem. I okazyjnie biala sroczka i granatowy correk w szlezwiku-holsztynie.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0

Szczecin na parkingu; z karteczki "sprzedam" wynika, że 1,8 T, skóra czarna, Recaro nawet, nawet, reszta fatalna :(

Na wszelki wypadek spisałam nr tel. do właściciela.

post-8-1226523999.jpg

Edytowane przez dmkk

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
YODA    0

dwa dni temu, o dziwo w Lüdenscheid koło Dortmund

Autohaus2000 Chrysler - Jeep - Dodge & Subaru wywieszone na ścianie mnustwo zdjęć z serii DTM Scirocco I, pod spodem równie bogaty pokaz zdobytych wieńców zwycięskich i pucharów, foty pochodził mniej więcej z przed 10 lat,około rok 99 roku;

i jeszcze również dwa dni temu białe Scirocco II scala na autobanie pod Hannoverem z felami ATS

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Maax    0
Szczecin na parkingu; z karteczki "sprzedam" wynika, że 1,8 T, skóra czarna, Recaro nawet, nawet, reszta fatalna :(

Na wszelki wypadek spisałam nr tel. do właściciela.

dmkk ja tez go widzialem tam jakis tydzien temu ... ktos go chyba postawił i stoi ... :P postawiony najdalej jak tylko sie da na przeciwko sklepu ?:> czy moze juz przeparkowany blizej?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dmkk    0

Przy stacji;

drugi, biały z chyba czarną maską stoi na parkingu obok ASO Hondy na blachach ZPL....

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
nezzo    0

wczoraj widzialem ok 19:30 sciro mk2 na mieszka I, zamachane, zamigane, zatrąbione, ale chyba deczko przesadzilem bo koles zaczal uciekac :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
nezzo    0
wczoraj, około 21, Krzywoustego, ciemny corr.

to ja :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Elrey    0
to ja :P

:) ja stałem koło Propagandy w mojej zielonce :P :P

Edytowane przez Elrey

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
radioactiv    0

W warszawie przy placu zbawiciela ładny cor na blachach które straciły już ważność B)

26.10.2008 07:25

dsc01083ko5.jpg

08.11.2008 05:47

dsc01084ax3.jpg

To ktoś od nas zakupił taką ładną sztukę i się ie chwali?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Paciu    0
W warszawie przy placu zbawiciela ładny cor na blachach które straciły już ważność B)

26.10.2008 07:25

dsc01083ko5.jpg

08.11.2008 05:47

dsc01084ax3.jpg

To ktoś od nas zakupił taką ładną sztukę i się ie chwali?

widziałem to auto 2listopada w błoniu koło wawy

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0
daje rade, az tak ci sie spodobala ze stales do nocy? :lol:

26.10.2008 07:25 -->08.11.2008 05:47

do nocy i to przez kilka dni :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Sroczka mk2 widziana wczoraj gdzieś w centrum sz-na, grafitowo-jakaś tam, rej ZS....G, na tylnej szybie pod spojlerem napis "scirocco" a za kierownicą pan w mocno srednim wieku z wąsem... Dzisiaj ta sama sroczka widziana na mazurskiej, z tym samym panem+młody facet jako pasażer

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
nezzo    0
Sroczka mk2 widziana wczoraj gdzieś w centrum sz-na, grafitowo-jakaś tam, rej ZS....G, na tylnej szybie pod spojlerem napis "scirocco" a za kierownicą pan w mocno srednim wieku z wąsem... Dzisiaj ta sama sroczka widziana na mazurskiej, z tym samym panem+młody facet jako pasażer

to ten sam koles, taki z wąsami, przede mna uciekal na mieszka :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Dziwak jakis :P Ja co prawda zawsze go widuje w trakcie pracy czyli w sluzbowym partnerku/boxerze ale on i tak zawsze sie zachowuje jak by ta sroczka byla przez niego zajumana :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
dees    0

Ktos dzis mnie obtrabil na miescie, patrze w lusterka a tam angel eyes i te sprawy to se mysle ze jakis agro wczasowicz w BMW, potem mnie wyprzedza a tam Radzio :lol: Pozdrowienia!

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0
Dzisiaj kolo 15 w Gdyni pod "Cyganeria" czarny Corek GA....

kiedys z grexonem widzielismy chyba tego samego...zaparkowaliśmy ja przed nim on za, poszlismy na zapiekanke wracamy a koles od tego corka niezle zdziwiony czekal na nas:) niestety niezarejestrowany na forum...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Ktos dzis mnie obtrabil na miescie, patrze w lusterka a tam jakis agro wczasowicz w BMW, potem mnie wyprzedza a tam Radzio :lol: Pozdrowienia!

:lol::lol::lol:

Radzio Agro wczasowiczu :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.