Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

alien    0

Nie widziałem jeszcze na żywi sciro nowego ale z relacji kolegów ( praksa , tak tego praksa czy samego szczepana ) wynika że naprawde daje rade , po fotkach = Ładnie

po filmach na youtube - Ze skrzynią DSG to naprawde bardzo fajnie i przedewszystkim dynamicznie jedzie

Nice :wub:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Jakieś pół godziny temu Praxa. Tak, tego Praxa :lol:

W praksowe strony się wybrałeś czy szwendacz samemu praksowi ( tak temu praksowi ) się włączył ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
-=RAFAL=-    0
Dziś widziałem to cudeńko

post-8-1225287424.jpg

podoba się drugi dzień z rzędu byłem w ASO i nie odpuściłem żeby przysiąść się do niego i oblukać wszystko co możliwe.............

a na dodatek pod koniec następnego tygodnia ustawiłem się na jazdę testową B)B)B)B) w wersji testowej będzie 2,0 TSI DSG a więc zobaczymy jak się tym będzie jeździć.............. pewnie człowiek z VW na wiele nie pozwoli ale............

foto relacja będzie............ jak nie zapomnę aparatu :lol:

Edytowane przez -=RAFAL=-

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0
W praksowe strony się wybrałeś czy szwendacz samemu praksowi ( tak temu praksowi ) się włączył ?

Prax był umówiony na wizytę u pewnego mojego znajomego a ja robiłem mu za przewodnika ;) Pośmigaliśmy przy okazji na dwa Corki i pojechał do domu z plackiem rozsmarowanym na bumperku :lol: Nawet na myjni tego nie zmyli :lol::lol::lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Prax był umówiony na wizytę u pewnego mojego znajomego a ja robiłem mu za przewodnika ;) Pośmigaliśmy przy okazji na dwa Corki i pojechał do domu z plackiem rozsmarowanym na bumperku :lol: Nawet na myjni tego nie zmyli :lol::lol::lol:

Taa rypol z tego co widze na żukowy pojechał się oglęcizić :D

Co przytarł ? :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0
Taa rypol z tego co widze na żukowy pojechał się oglęcizić :D

Co przytarł ? :D

No dokładnie ;)

Hmmm... umówiliśmy się w Augustowie ale w międzyczasie była zmiana planów i stwierdziliśmy że przyjedzie do mnie do domu. A że to trochę inna trasa to był wybór: albo przejechać kilka kilometrów wąskim koleinowatym asfaltem albo jechać po ładnym równym ale nadrabiać z 30km. Pokierowałem go tym wąskim i tak się nieszczęśliwie złożyło że na środku drogi leżał obfity krowi placek... :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Pokierowałem go tym wąskim i tak się nieszczęśliwie złożyło że na środku drogi leżał obfity krowi placek... :ph34r:

Praksiu no to gównianą droge miałeś :lol::lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
B_O_N_K    0

Najlepsze było pytanie gościa w myjni jak spojrzał na bumper: "A to co? :blink: "

Praks się dotoczy do domu to może zdjęcie pokaże, hehe :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
VJARON    0

hehe,

w w sobotę widziałem drugiego kora w Zamościu na blachach LZ...

2.0 16v, granatowy,

taka sama padaczka jak moja, tyle że jeździ <_<

tylko właściciela nie widziałem, to bym zagadał.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Ciekawe czy ta biedna krowa domyśliła by się że jej gówno dozna niesamowitych wrażeń i zostanie błyskawicznie przetransportowane tyle kilometrów dalej na zderzaku takiego cacka :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0

cóż nawet w obliczu sławy wielkiego Praksa tak , tego praksa można zostać obrzuconym gównem przez nature w tym przypadku zwierzę jakim była krowa... :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Jakiś czarny cor z Ostrołęki mi się pałęta po ursusie. Kogo to???

edit: Ostatnio widziałem też to Praksowe padło :>:P

Edytowane przez kostek

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Marian    0

przedwczoraj widziane Corrado na warszawskich blachach w Gdańsku na ul. zakopiańskiej...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0
Jakiś czarny cor z Ostrołęki mi się pałęta po ursusie. Kogo to???

edit: Ostatnio widziałem też to Praksowe padło :>:P

nawet dalem mu posiedziec w nim :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
Ja bym nie wsiadł do obsranego parcha :P

wsiadł byś bo to parch praksa , TEGO praksa :D a ze obsrany to ch*j :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

Taak... Wsiadł bym i puścił bąka :P Żeby było do kompletu z krowim plackiem co mu wyżera bumpera :D Ciekawe co ile Praks czyści tapicerkę fotela skoro ludzie sobie tak wsiadają jak do tramwaju ^_^ Pewnie niejeden coś po sobie zostawi :lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0

ten krowi placek lezal na srodku nei bylo jak go wziasc tylko meidzy kola a ze bumper nisko to rozsmarowal go troche :D:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0
ten krowi placek lezal na srodku nei bylo jak go wziasc tylko meidzy kola a ze bumper nisko to rozsmarowal go troche :D:lol:

Fotke jakąś miałeś pokazać :P:D

Wszyscy wsiadają jak do tramwaju :lol: żałuj że nie byłeś na zlocie na mazurach tam każdy siedział a praks biegał pijany :lol:

PRAWIE jak porsze :D

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Praks    0
Fotke jakąś miałeś pokazać :P:D

Wszyscy wsiadają jak do tramwaju :lol: żałuj że nie byłeś na zlocie na mazurach tam każdy siedział a praks biegał pijany :lol:

PRAWIE jak porsze :D

skad wiedizals ze mam fotke ? :D

Zdjcie010-3.jpg

masakra az mi sie bumper zagial :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
miły    0

I dobrze zrobiłeś bo jak byś najechał kołem to by ci chlupnęło po całości i jechał byś z krowim plackiem przed oczami :P

Wieści po polsce rozchodzą się szybko kiedy Prax bumperem smaruje placki krowie po asfalcie niczym nutellę na kromce chleba. U mnie w ZS rolnicy już od wczoraj mierzą placki jak krowa narobi na asfalt, czy aby nie są wyższe niż 5 cm :P

:lol:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.