madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2008 dzisiaj przed poludniem przed carefurem w piotrkowie trybunalskim ciemny corr ERA cos tam z dwoma kominami i skorze recaro..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2008 Dzisiaj na chylonskiej mijalem sie z granatowym Corem,pomachane odmachane. Pozdrawiam kierownika Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Wrzesień 2008 Dzisiaj na chylonskiej mijalem sie z granatowym Corem,pomachane odmachane. Pozdrawiam kierownika chłopaku weź ochłoń z tym podpisem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 Wczoraj (niedziela 21.09) o 17:17 na Krakowskim Przedmiesciu w Lublinie widzialem Kamila i jego sliczne Corrado. Wymienilismy smsy Rafal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 A któż to pracuje w filharmonii w w Częstochowie bo tam często n parkingu dla pracowników ciemny Corek parkuje?? - przyznać się kto taki muzykalny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 w piątek widziałem przy wyjedzie z wrocławia na orlenie w strone polkowic chyba szare sciro sie tam tankowało o ile dobrze pamietam to DTR albo DWR około 16:00 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 czemu skasowales posta, dobre bylo z tymi puzonami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 A któż to pracuje w filharmonii w w Częstochowie bo tam często n parkingu dla pracowników ciemny Corek parkuje?? - przyznać się kto taki muzykalny ja się załapałem dorywczo na strojenie puzonów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 ja się załapałem dorywczo na strojenie puzonów owned Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 dobra robota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 no to siup, zeby nie bylo ze szczecinskie sprzety rezyduja tylko w garazach, w sobote seciaka i jego parcha widzialem, dosc daleko od domu, postane, pogadane i widzialem jak odjezdzal o wlasnych silach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2008 Dzisiaj koło 12 w południe we wrocku na swobodnej obok statoila czarne corrado z naklejką sprzedam.Numerów nie widzialem stał chciałe wpuścić machnołem to patrzył sie na mnie jak na ufo.To pojechałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 no to siup, zeby nie bylo ze szczecinskie sprzety rezyduja tylko w garazach... Ja tam jeżdżę codziennie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 Ciemny kor 16V we wrocku na świdnickiej jak arkady.Dw 47 albo 74 E cośtam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 Dziś cor niebieski na blachach NLI przejeżdżający przez Skarżysko widziany na trasie E7 ( kierunek Wawa ). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 chłopaku weź ochłoń z tym podpisem a co Ci sie "chlopaku" nie podoba w moim podpisie ,to ze sie utozsamiam z klubem z mojego miasta? Nie widze w tym nic zlego. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 Spokojnie panowie... Pozdro Łysy.. ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 Spokojnie panowie... Pozdro Łysy.. ;] Ja jestem spokojny ,pzdr Grexon derby blisko Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 ostatnio brat upolował corka w galerii krakowskiej w krk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 (edytowane) a co Ci sie "chlopaku" nie podoba w moim podpisie ,to ze sie utozsamiam z klubem z mojego miasta? Nie widze w tym nic zlego.Pozdrawiam http://blaster.wrzuta.pl/film/jMMr0tAFCL/z..._legia_warszawa http://www.wiadomosci24.pl/artykul/fotogal..._2_0_76098.html Edytowane 23 Wrzesień 2008 przez Drzewo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 http://blaster.wrzuta.pl/film/jMMr0tAFCL/z..._legia_warszawa http://www.wiadomosci24.pl/artykul/fotogal..._2_0_76098.html Drzewo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi podajac te dwa linki ,o to ze w ustawce Legia dostala w dupsko czy ze Arka przegrala pilkarsko 0:2 w tym sezonie na wyjezdzie ? Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 Drzewo nie za bardzo wiem o co Ci chodzi podajac te dwa linki ,o to ze w ustawce Legia dostala w dupsko czy ze Arka przegrala pilkarsko 0:2 w tym sezonie na wyjezdzie ?Pozdrawiam bo fakt jest taki ze tylko na tym filmiku legia dostalo w dupe. A to tylko filmik. Ale podpis moglbys zmienic. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 bo fakt jest taki ze tylko na tym filmiku legia dostalo w dupe. A to tylko filmik.Ale podpis moglbys zmienic. Podpierasz sie tylko jednym wynikiem kolego? To mam dla Ciebie jeden wynik Odra-Legia 2:0. No i ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 czy to jest forum kibole.com.pl czy corrado.com.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2008 Podpierasz sie tylko jednym wynikiem kolego? To mam dla Ciebie jeden wynik Odra-Legia 2:0. No i ? Sluchaj wyniki to wyniki. Jakby kazdy mial wpisany w podpisie swoj klub to bylby tu niezly burdel, o to mi chodzi. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach