qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2008 haaa, to moje maleństwo Kryniol nie pij tyle To moje czeka na Pana, jak Pan w pracy Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2008 to na pewno nie ja...ale jeśli o 11 przed południem to wątpię czy to roberciak on w robocie o tej porze...obstawiałbym jednego z braci od czarnych g60 P.S na jakich felach? No Ciebie to bym poznał. A na felgach jakichś z parapetem ale nie wiem na jakich bo się kręciły a poza tym nie znam się za bardzo na felgach dla mnie są Speedline'y i inne felgi No może jeszcze kilka innych bym rozpoznał jakby się nie ruszały Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2008 wczoraj w cieszynie ciemne g60 na SCI 52xx wpuszczalem na rynek a potem gonilem przez pol miasta niebieska arosa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2008 Dzisiaj w Kętach ciemne Corrado g60, KWA 13 XX, to które zwykle Szczewi widuje jak przez Bulowice przejeżdża Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2008 Dzisiaj z rana w Szczecinie śledził mnie przez Piastów czarny vr6 na czarnych blachach :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2008 (edytowane) haaa, to moje maleństwo Kryniol w każdym czarnym widzisz swojego grata ? Edytowane 6 Sierpień 2008 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2008 i znowu czarny corr w swidnicy wczoraj wieczorem ok 21:00 czyj to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
diR 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2008 jeśli w okolicy placu grunwaldzkiego, to pozdrowienia od Świdniczanki, która widuje to autko dość często ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
thor 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2008 dzisiaj kolo 15 w rościszowie jechal ktos correm i mi machał kto to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Wapniak 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2008 ok Godziny 19 pod tesco Czarny Correk na RZ z konkretnym parapetem, i na niezłej glebie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
greendayeka 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2008 Wczoraj czerwone scirocco SCI .... widziane w SKOCZOWIE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2008 Dzisiaj Szczecin około 15.00 na skrzyżowaniu Taczaka i Derdowskiego zielony corek FG... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
nezzo 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2008 Dzisiaj Szczecin około 15.00 na skrzyżowaniu Taczaka i Derdowskiego zielony corek FG... Elrey Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2008 (edytowane) Dzisiaj Szczecin około 15.00 na skrzyżowaniu Taczaka i Derdowskiego zielony corek FG... Pozdrawiam, miło było spotkać Biały corr - Tur3k. Most na Powstańców Śląskich ok. 1 w nocy. Edytowane 8 Sierpień 2008 przez Elrey Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
LYSY1982 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2008 Dzisiaj.Gdynia na ulicy chylonskiej na parkingu Lidla.Cos ala granatowy Corek z clerami z tylu i napisami vwmania na szybach,blachy GWE. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2008 jeśli w okolicy placu grunwaldzkiego, to pozdrowienia od Świdniczanki, która widuje to autko dość często ;-) dokladnie przejechalo przez grunwaldzki od gryfa w strone wku dzieki rowniez pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2008 w piatek w Jedrzejowie bardzo ladne blekitne Sciro RST Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2008 dzisiaj ok 13:00 czarne sciro walbrzych-podgorze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2008 wczoraj zielony cor na niemieckich blachach na parkingu w gdansku niedaleko parlamentu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2008 Biały corr - Tur3k. Most na Powstańców Śląskich ok. 1 w nocy. Nawet w nocy nie da się przejechać niezauważonym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
diR 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2008 dzisiaj o 12:20 na łęczyckiej w Łodzi... śliwkowe albo jakieś inne ciemne parszątko .. gustowne bardzo ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2008 dzisiaj ok 18.10 biala Sroczka wjezdzala na parking pod Silesia City Center, z tylu lampy w biale paski zrobione... kierowca zagadany mnie nie zauwazyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2008 Dzis sciro na ul jana pawła II w koszalinie na blachach coś na P , pomachane ale ciemno było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2008 Wczoraj we władysławowie ok 15:30 granatowy corek na rejestracji PSR, a w srodku cala rodzina, sympatyczny widok:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2008 Pozdrawiam, miło było spotkać Chyba jakaś zmiana blach była, bo wydawało mi się, że ZPL było Pozdrawiamy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach