dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2008 przyznaje się bez bicia - to ja Biały corek, bra i dojazdówka na tyle na Łukasińskiego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2008 06.07.2008 mijałem się z Corrkiem na numerach STxxxx w okolicach Myślenic. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) a ja to dzisiaj w Holadndii widzialem łądne corrado w kolorze siamik kameleon alenaprawde ładne bez tJuningów także w europie teżnas dobrze reprezentują aha i wczoraj siakieś na blachach W...na traceie poznanskiej na bialych lampach z g tyłu potrąbilem ale bylem w lagunie i chyba nikogo w corku nie bylo-przerwa za potzrbą Edytowane 13 Lipiec 2008 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2008 Wczoraj na blachach SCI bordowe corrado z czerwona macha na jana pawła w poblizu hotelu mercure. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2008 wczoraj na parkingu przy Lidlu Karpiu okolo 21 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2008 Jop to ja Dzis Grexon Gdynia Karwiny na rajdzie sopockim Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2008 wczoraj brat widział corrado SM ******* w trzebini na balatonie Pozdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2008 dzisiaj POZNAń . CZWóRKA WARIATóW W SWOICH CORKACH POPIERDZIELAłA PO MIESCIE SIEJąC ZAMET POZDRY..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec 2008 (edytowane) Jop to ja Dzis Grexon Gdynia Karwiny na rajdzie sopockim Tak jest, byłem tam... . Ale twojego corrka nie widziałem Edytowane 13 Lipiec 2008 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2008 Bo moj sie rozpierdolil jutro jedzie do mechanika;p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sid 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2008 (edytowane) dzisiaj w Warszawie przy ul. Wspolnej takie Scirocco o ustrzeliłeś mój nowy nabytek i to nie było na Wspólnej tylko na Żurawiej ;p p.s. mam już dwa parchy Edytowane 14 Lipiec 2008 przez sid Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2008 Dzisiaj ciemne corrado na jana pawla przy nowolipki. WLI miala srebrne burackie plomienie na blotnikach i drzwiach, ogolnie zaniedbane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tur3k 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2008 Biały corek, bra i dojazdówka na tyle na Łukasińskiego. Jakieś 30 minut wcześniej pękła mi felga na "małej" dziurce na drodze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2008 dzis standardowo czarny corek w skoczowie na blachach SCI xx62 widuje go codziennie i nie udaje mi sie cyknac foty a w bulowicach tam gdzie zawsze czarny cor przy przejezdzie kolejowym a w andrychowie nie zlokalizowalem blowna a no i takie cus jeszcze ustrzelilem w czancu zreszta ktos z miejscowych chyba o tym juz wspominal lub wklejal foto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2008 o i takiego nowego przed chwila przypadkiem na łorlenie spotkalem, zwerbowalem i sie ma typ zarejestrowac na forum: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Lipiec 2008 oczy mnie myla czy wujek w Iwonkowym scirocco?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2008 Nezzokracja............, whtatever ładne sciro, she najebelem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2008 (edytowane) Trojak to podobno jeden z najlepszych lakiernikow w wojewodztwie, robia min dla jaguara A Nezzo to chyba z Toba sie mijalem w Kalwarii? Edytowane 17 Lipiec 2008 przez matash Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec 2008 dzis standardowo czarny corek w skoczowie na blachach SCI xx62 widuje go codziennie i nie udaje mi sie cyknac foty a w bulowicach tam gdzie zawsze czarny cor przy przejezdzie kolejowym a w andrychowie nie zlokalizowalem blowna a no i takie cus jeszcze ustrzelilem w czancu zreszta ktos z miejscowych chyba o tym juz wspominal lub wklejal foto Mnie nie zlokalizowałeś bo aktualnie samochód stoi podniesiony w garażu Mały brak czasu, ale w sobotę go skręcę A to zdjęcie miałem od dana zrobić tylko nigdy mi się zatrzymywać nie chciało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ozi 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2008 dziś nowa sól czerwony korrr na re. OKR XXXX Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2008 Wczoraj w Polanczyku czarne Sciro, dzis przed Brzeskiem bialy Corr Pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2008 wczoraj moja dziewucha widziała niebieskiego kora w Stroniu śląskim DKL 39EV Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Lipiec 2008 wczoraj moja dziewucha widziała niebieskiego kora w Stroniu śląskim DKL 39EV to corek Jacka Synchro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2008 przed chwila widziane bordowe Scirocco w filmie "Gliniarz z metropolii" zly charakter jakims terenowym wjechal mu w prawy tylny bok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2008 Dzis w Nowym Saczu czerwone bardzo ladne Corrado G60 KN... wlasciciel z ekipy vwstyle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach