Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2008 Koło 15.00 niebieski corr z czarną maską na LKR napotkany w Wąchocku koło Starachowic, mignąłem awaryjnymi Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2008 to może mariio.... o 14 to ja sobie dłubałem przy autku wiec to nie ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2008 Czarne corrado na armii krajowej w koszalinie z takim zjechanym spojlerem na dachu - blach nie widzialem ale chyba nie zrzeszone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
przemo27 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 czerwony korek dzis rano ok. 6.00 milenijna/legnicka WROCŁAW ładna gleba DOA,a ja leciałem swoja sieczkarnia i przywitałem sie sygnałami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 (edytowane) czerwony korek dzis rano ok. 6.00 milenijna/legnicka WROCŁAW ładna gleba DOA,a ja leciałem swoja sieczkarnia i przywitałem sie sygnałami czyżby to ten?? jak tak to nowy korek Ladro Edytowane 18 Marzec 2008 przez kataryna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
przemo27 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 hmmm wydawalo mi sie ze inna felga byla ale to moze i ten ???? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 (edytowane) To była moja sieczkarnia.Wracałem z roboty. Edytowane 18 Marzec 2008 przez Ladro1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
przemo27 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 ja tez z roboty wracałem te nocki mnie rozwalaja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 a ja dzis upolowałem 2 sztuki jadąc na stacje benzynową. 1 ciemny corek kolo orionu w trzebini, niezdazylem popatrzec na balchy bo skrecalem w lewo przed nim i sroka na stacji benzynowej: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grizzli 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 W niedziele w godz 13-14 na drodze na Jarocin zielone corrado na numerach NE ..... przejezdżał przez Wrześnie koło stacji Orlen. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mymek G60 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 więc byłem na wycieczce 2 dniowej w POznaniu wczoraj wydziałem sroczkę niebieską na tablicach PO a dziś jak wyszedłem z HOTELU to śmignoł korek na tablicach CGR czy to ktoś z forum ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 (edytowane) a ja dzis upolowałem 2 sztuki jadąc na stacje benzynową.1 ciemny corek kolo orionu w trzebini, niezdazylem popatrzec na balchy bo skrecalem w lewo przed nim W Trzebini to ja jechałem PZDR Edytowane 18 Marzec 2008 przez Pablo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2008 dzisiaj wyjeżdżało o 19 z Carrefoura czarne sciro z przyciemnianymi szybami.... Wrocław Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2008 Przed chwila na dzikiej w wawie, corrado terenowka: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=b@strzol=- 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2008 Wczoraj na połczyńskiej w wawie Corrado na WI i pani kierowniczka byla wyraznie przerazona probami kontaktu wzrokowego na swiatlach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mymek G60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2008 Przed chwila na dzikiej w wawie, corrado terenowka: od mojego się tylko różni rejestracją tak to takie same jak moje hehe nawet alusy pozdro dla właściciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
spawn 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2008 Dziś widziałem jak sobie z Białogardu pomyka do Koszalina lub na Szczecin Corrado czarne z czerwoną naklejką po boku (małą) ... rejestracja DKL ... i se zaparkowało przy lesie. Autko mijałem, o mały włos gdyby nie brak możliwości technicznych bym zawrócił ... przyznać się kto myślał o nartach? Na pomorzu śnieg pada !! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 2008 Dziś widziałem jak sobie z Białogardu pomyka do Koszalina lub na Szczecin Corrado czarne z czerwoną naklejką po boku (małą) ... rejestracja DKL ... i se zaparkowało przy lesie. Autko mijałem, o mały włos gdyby nie brak możliwości technicznych bym zawrócił ... przyznać się kto myślał o nartach? Na pomorzu śnieg pada !! U nas to pełno parchów nie zrzeszonych jeździ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2008 Dzisiaj dwa corry w wawie: Jeden zielony corr:WE 05.... za budynkiem focus w wawie. A drugi skrecal zaraz za lopuszanka w prawo czarny corr z przyciemnionymi szybkami. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2008 Pomidor i Radzik Nawaleni jak messerschmity KLUB POKŁAD Wczoraj i dzis w nocy Wygrałem malucha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2008 Pomidor i Radzik Nawaleni jak messerschmity KLUB POKŁAD ha ha ha Karpiu paparatzzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2008 dzisiaj o 12.00 na stacji jet na wielkopolskiej w gdyni limonkowe corrado rej. GST XXX pomachalem, ale kolezka albo nie widzial albo olewacz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Radzik 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2008 (edytowane) Pomidor i Radzik Nawaleni jak messerschmity KLUB POKŁAD Wczoraj i dzis w nocy taki maly spocik pozdro Karpiu, dobrze ze przypomniales Edytowane 21 Marzec 2008 przez Radzik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pomidor 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2008 ja tam trzezwy bylem ale jakos wypadlo mi z pamieci ze wygrales malucha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2008 Wrocek.To chyba Marrio g60 przeleciał przez Stawową i wystał się na światłach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach