endrju_000 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 Dzisiaj na 4 pasmówce przed heliosem w Rzeszowie szalej+/-cego Pawlo widziałem mało brakowało a wpadłbym na ciebie haha uważaj bo ktoP wymusi pierwszeństwo .... szkoda tych nowych lampek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lara 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 DziP po 19 w Trzebini/Chrzanowie chyba LARA z husbandem ? Tak zgadza sie. Nawet zdarzylam Cie ustrzelic. Pozdrówka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 Trasa Szczecin-|winoujPcie około 17.00 fioletowy corek ZS... Pozdrawiamy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 biała sroczka nr.Gdn przy auchan w piasecznie.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 dzis na lotnisku w katowicach 3 corrado i jedna sroka czerwone corrado wymiatalo mam nawet filmy jak dyma inne wozy pozdro dla wlascicieli i wlascicielek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 Dzis w godzinach przed poludniowych na parkingu pod WSZ w Gdansku widzialem jasnozielonego corka z tablicami GMB. Alez bylo fajnie stanac pod szkola kolo drugiego corrado:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 I dzisiaj na okeciu. Nawet załapałeP Złot+/- cali mojego kumpla Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 Dzisiaj SOBOTA - CHORZÓW ul.sportowa WSB - pani w Ciemnym CORRADO SG xxxxxx - zapytała gdzie jadę - powidziałem na cieszyn - " a to nie poPcigamy się " wiec pytam " a pani w klubie jeĽdzi " pani na to " moj m+/-ż jeĽdzi " Pozdrowienia dla WłaPcicieli CORRADO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2007 Wczoraj na alejach jerozolimskich corrado blachy: BWM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mali 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 dzisiaj na nowowiejskiej ciemna sroczka na blachach WOR pozdrowionka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
red 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 Wczoraj na alejach jerozolimskich corrado blachy: BWM to moje pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 to moje pozdrawiam Pozdro. Na stale w wawie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 dzisiaj okolo 20 przy McDonaldsie w Wilanowie Corrado Milkyway Troche fioletowe troche biale. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamzx7r 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 (edytowane) dzisiaj okolo 20 przy McDonaldsie w Wilanowie Corrado Milkyway Troche fioletowe troche biale. Pozdrawiam hehe...ja Ci dam milkyway ...to sem se ja, makova princessa pozdro Edytowane 3 Czerwiec 2007 przez adamzx7r Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 Cos po 20stej to było na Helu, Corrado Dees'a Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 (edytowane) a ja widze przez okno to padło 2.0 16 valves, tego no first master cyca Edytowane 3 Czerwiec 2007 przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Agata 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 hehe...ja Ci dam milkyway ...to sem se ja, makova princessa pozdro Hehe mówiłam , ze Nas/ Cie ktoP namierzy... nie da się przejechac przez Warszawe niezauważonym... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 hehe...ja Ci dam milkyway ...to sem se ja, makova princessa pozdro haha trzeba bylo zajrzec na parking to bysmy pogadali Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamzx7r 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 Hehe mówiłam , ze Nas/ Cie ktoP namierzy... nie da się przejechac przez Warszawe niezauważonym... tia...wyjedzie człek raz na pół roku i od razu go upoluj+/- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 (edytowane) Cos po 20stej to było na Helu, Corrado Dees'a Pozdrawiam Czemu sie nie ujawniles??? Jechales correm, zrobiony juz? Pozdro rowniez! Edytowane 3 Czerwiec 2007 przez dees Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adamzx7r 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 haha trzeba bylo zajrzec na parking to bysmy pogadali tia...trza było wiedzieć, ze tam ktoP z klubu jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
First_Mastercyc 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2007 a ja widze przez okno to padło 2.0 16 valves, tego no first master cyca Tylko nie padło w końcu jeszcze nie padł wci+/-ż dzielnie walczy, ale trzeba mu zmienić felunek i zawieszenie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość aallex Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2007 DziP rano, godzina 9:00 2 Corrki na ZS`ie zaparkowane w Policach na parkingu zakładów chemicznych, jeden na masce z jakimP małym winylem (ludzie nie chowajcie się). DziP Wyszka -Nezzo 17 50 ; ] ten corek z winylem to mojego braciaka. Zajeżdzony jak baran na ł+/-ce ale jeszcze daje rade.Mój ojciec też ma ale w stanie jak z fabryki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2007 dzis sciro czarne na pomorskiej na stokach w lodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Czerwiec 2007 ten corek z winylem to mojego braciaka. Zajeżdzony jak baran na ł+/-ce ale jeszcze daje rade.Mój ojciec też ma ale w stanie jak z fabryki Pokaz zdjecia corka swojego ojca jak mozesz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach