poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2007 no z przodu cos mial chromowanego <lol> ale z tylu calkiem ok wygladalo z przodu ma brewe od grila riegerowskiego walniętą w chrom, to samo listwy boczne i miedzy lampami na klapie z tyłu już nie wspominam o tym że ma najgorszego betona jakiego widziałem w życiu i piekne progi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2007 La czupakabra Uwielbiam Twoja ironie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 a dzisiaj spotkalem 3 kory i Ciesluta hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 no dobra kto dzis jechal kolomnei kolo 13 i nei zajechal na kawe!!!! akurat wyjrzalem przez okno i patrze tylko rpzemknal trasa E7 niebieski corek czerwone lampy chyba i duuuza antena CB na dachu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 no dobra kto dzis jechal kolomnei kolo 13 i nei zajechal na kawe!!!! akurat wyjrzalem przez okno i patrze tylko rpzemknal trasa E7 niebieski corek czerwone lampy chyba i duuuza antena CB na dachu Może to artur33 leciał do kobity Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 Może to artur33 leciał do kobity artur nei ma niebieskiego tylko jakis blekitny ultra jasny poza tym jego cora bym poznal czubie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 artur nei ma niebieskiego tylko jakis blekitny ultra jasny poza tym jego cora bym poznal czubie No nie wiem ostatnio masz problemy ze wzrokiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 No nie wiem ostatnio masz problemy ze wzrokiem od tego dynksu kolory byl cos jak maga pierwsze skojarzenie przez te CB to JAVELIN Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 Właśnie dwie minuty temu srebrne scirocco wjechało do Nałęczowa od strony Warszawy. Znak szczególny - z lekka przykurzone Ścigała je czerwona kalybra Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Grudzień 2007 Wczoraj ok. 15 w Kielcach na wesolej czerwone corrado na TK. z czyms czarnym na masce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s38 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2007 DarekS dzisiaj w Zawadzie (jechalem czarna civic'a z kumplem). pozdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2007 Tak to bylem ja Skorzystalem z pogody i po okolo 3tygodniowej przerwie wyprowadzilem Corrado na spacer Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
matash 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2007 dzis rano w okolicach Bochni granatowe Corrado KBC chyba Javelin, potem w Rzeszowie ok 13 fioleowy Corek z naklejka klubowa na rzeszowskiej rejestracji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ninja 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2007 fioletowy corr to pewnie tomka ale nie ma go na forum ja ostatnio moją dawną 16v spotkałem chyba nie tęsknie że ją sprzedałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2007 dzis rano w okolicach Bochni co ty robiłeś w Bośni?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2007 W zwiazku z tym że kiedyś miałem mazde czsami przeglądam sobie forum mazdy i tam gościu sie chwalił że kupił sobie fiata coupe...fiat jak fiat ale zobaczcie z lewej strony....kogoś z forum?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2007 W zwiazku z tym że kiedyś miałem mazde czsami przeglądam sobie forum mazdy i tam gościu sie chwalił że kupił sobie fiata coupe...fiat jak fiat ale zobaczcie z lewej strony....kogoś z forum?? A to pewnie correk Mirona. ADY wynalazek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Misiek :) 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2007 Dzisiaj o godz. 18.00 w Andrychowie na stacji paliw BP czarne Corrado o numerze rejestracyjnym SB 22125. Czyje to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2007 Sorry za OT, ale czym sie różni fiat coupe od barchetty? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2007 Sorry za OT, ale czym sie różni fiat coupe od barchetty? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3309804 To link do Barchetty.. A coupe masz wyzej. A co Ty Kryniol jeszcze trzezwy?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Styczeń 2008 Tak to corek Mirona z daleka widac ze halogen pekniety Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2008 Dzis okolo 15 w Nowogardzie Czarny corek z grillem ala rieger, blachy ZGL, ja gościnnie przemierzam zachodniopomorskie wiec strzezcie sie;> Pozdro dla kierownika! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mario_o 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2008 drugi styczeń Leszno na Alejach Jana Pawła (trasa WZ) tablice GBY...... ale chyba jakiś młody anonim bo nie odmachał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2008 2 styczeń Garbów wiśniowe G60 i 4 styczeń Lublin granatowe ukurzone cuś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Styczeń 2008 przed 12:00 dzisiaj w Warszawie szare Scirocco pod SGH nr rej. WOT.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach