kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2017 Ten w Ostrowi stoi już od roku w tym komisie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2017 Oglądałem go trzy miesiące temu, cena koło 13 000 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2017 Sterławki małe to miejscowość w której stoi, na samym końcu drogi między szczybały giżyckie a sterławki małe na tej polnej drodze pisz priv w razie co to Ci wytłumaczę, jestem z Mazowieckiego byłem na wakacjach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
damian86 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2017 w sanoku to moje wracalem z SpeedLand Krosno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2017 czerwony corr w okolicy czewy przy dk1 -mozliwie ze objezdzal korek na trasie okolice kłomnic ok.18 ,glosny wydech ,kobita widziala takze szczegółów brak / ja akurat trawke kosiłem/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2017 Scirocco Złapane na spocie Youngtimer Warsaw wczoraj:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 660 km Siemianowice Śląskie - Gdańsk - Rowy, zero widzianych Corrków, chyba zapadły się pod ziemię. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corek135 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 (edytowane) Rymanów , dzisiaj 19:00 na rynku , stoi czerwone corrado VR6 , przedni zderzaka po szlifowaniu , rej BRK JT90, o ile się nie myle , stałem przy nim 20min , ale nie doczekałem się na właściciela, daj znać jak jutro będziesz miał czas to podjadę Wlepka naszego forum z tyłu Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpień 2017 przez Corek135 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 To bylem oczywiscie ja Szwagrunio-odbieralem syna od znajomych. Do niedzieli jestem na Posadzie Górnej.Jak by co to dawac znaki-chetnie pogadam. PS. Rejestracja BSK-Baranie Smierc Kupiles😀 z Sokólki. Pozdrawiam.Szwagier. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 szwagier jesteś Sokółki ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corek135 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 To bylem oczywiscie ja Szwagrunio-odbieralem syna od znajomych. Do niedzieli jestem na Posadzie Górnej.Jak by co to dawac znaki-chetnie pogadam. PS. Rejestracja BSK-Baranie Smierc Kupiles😀 z Sokólki. Pozdrawiam.Szwagier. A mój błąd ... Trzeba się zgadac, byłem z tatą i chciał zaproponować cenę , wpadł mu w oko hahahahaha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 Z okolic. Na co dzieñ przebywam w UK. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tifun 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Sierpień 2017 Szkoda ,ja jestem z okolic tej jakże ostatnio popularnej Białowieży .Myślałem ,że ogarnęlibyśmy jakiegoś spota . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2017 Gazeta motor, materiał o używanym scirocco3, w historii modelu Corrado prawdopodobnie Rafała Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2017 Dziś w Będzinie podczas klasycznej niedzieli Scirocco mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Sierpień 2017 Szary (SIWY) Correk w Władysławowie czyjeś z forum ?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Gazeta motor, materiał o używanym scirocco3, w historii modelu Corrado prawdopodobnie Rafała W sensie mój ? Który numer ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2017 Jakoppo widziany na wyjeździe z Piekar ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Sierpień 2017 Dzis we Władysławowie dwa Corrada i ich właściciele :-) dzięki Radzio i Hehe za spota :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 Możliwe możliwe bywałem tam czesto ostatnio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 Mruczek koło Markuszowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mps 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 W Krakowie w kuro detIling czarne na blachach RT - kto to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2017 też widzialem ostatnio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2017 jesli to ?? to kolegi ross-a z forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Sierpień 2017 Miejscowsc chyba Rozprza? Za Piotrkowem Trybualskim, pomarańczowe na białych kołach blacha EOP, minięte przy drodze, Cinek? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach