Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Jak nic mi nie wypadnie to będę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Jak coś to pisz na pw albo na telefon masz w profilu to byśmy razem jechali, zawsze to raźniej w 2 corrki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 (edytowane) Złapany i mój Aleś postawił, kruca fix! Prowokujesz żeby ktoś Ci Corra obił. Tyle miejsca z lewej EDIT: Patrz jak mazda przed Tobą stoi! Tak się stawia Corrka na takich parkingach. Edytowane 2 Listopad 2016 przez AdEK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Jak coś to pisz na pw albo na telefon masz w profilu to byśmy razem jechali, zawsze to raźniej w 2 corrki A nie 3? Hanys? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 No to zależy jaki dzień czy sobota czy niedziela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Może być ciężko bo to jednak jest parę kilometrów.Jakby było coś bliżej to mógłbym wpaść Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Drugiego takiego już nie będzie w tym roku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dawidq97 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Listopad 2016 Jak będzie gdzieś niedaleko to na pewno będę! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
YaMsChA 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 Widziane dzisiaj w pewnym zakladzie mechanicznym :-) Dobry warsztat , fajne serca. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 taka sytuacja z wczoraj gdzieś koło Radomia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 Kupiłeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 taka sytuacja z wczoraj gdzieś koło Radomia Głowaczów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 Kupiłeś? nie nie byłem obejrzeć dla kolegi ktory pracuje i mieszka za granica , auto mu sie spodobało , ja przekazałem info i teraz to już niech on decyduje . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamien 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 To już wiem, gdzie wczoraj pomykałeś ale nic się nie pochwaliłeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 To już wiem, gdzie wczoraj pomykałeś ale nic się nie pochwaliłeś wspomniałem że mamy auto do obejrzenia a ty nie zapytałes jakie to nie ciągłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamien 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 hehe bo Corrado to nie auto...Corrado to stan umysłu więc nie załapałem jak powiedziałeś, ze jedziesz oglądać auto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2016 hahaha no rozumiem u mnie to chyba nie stan umysłu tylko ksiegowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2016 Własnie w Top Gear leci materiał o corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2016 Oglądałem kostek. Nie "corrado" tylko "carrada" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
YaMsChA 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2016 Widziane dzisiaj w pewnym zakladzie mechanicznym :-) Czy coś wiadomo na temat tych projektów, można gdzieś coś poczytać ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2016 Jaki dziś stan tego GTO ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Listopad 2016 https://www.olx.pl/oferta/mam-na-sprzedaz-porsche-16-cali-5x130-komplet-4x9j-et-na-4x100-CID5-IDhkW0r.html#edb0a8f384 corrado felgi sprzedaje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Listopad 2016 Czy coś wiadomo na temat tych projektów, można gdzieś coś poczytać ? nie są to indywidualne projekty nic z forum raczej , do konca grudnia wszystkie swapy bedą tam ogarnięte plus jeszcze jeden tylko że w golfie 1szym bodajże silnik AAA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2016 Na BBC Brit właśnie leci stary odcinek Top Gear z 2003 r. Właśnie wtedy powołali do życia tablicę z klasykami. I co na niej widać wśród aut początkujących zbiór ? Nasze Corrado Już wtedy Wielka Trójka uznała go za klasyka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2016 Corrado z sąsiedniej wioski chwilę pogadane z właścicielem, vr6 turbo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach