Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 To ten co graty z niego za takie astronomiczne ceny wisza na allegro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 (edytowane) Pamiętam go kilka lat temu stał w Katowicach na parkingu policyjnym jak się wypytywalem to nie do wytargania ale później zniknął a to ten sam na 100% Edytowane 11 Kwiecień 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 Dokładnie tez go oglądałem 2 czy 3 lata temu na tym parkingu i dokładnie to samo się dowiedziałem co basser.. nie do ruszenia niestety.. Ale jak widać ktoś go jednak ruszył.. Jak ja go oglądałem to już nie miał obrysowek, kierunków i ze środka brakowało kilka elementów czyli ktoś się pewnie pokręcił jak stróża nie było Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 Ja oglądałem dobre 5-6 lat temu wtedy był kompletny juz wtedy ciec z parkingu mówił ze dobre 10 lat stoi ciekawe jak ten ktoś go wytargania i jak go wyczail gdzie on stoi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 Nie mam pojęcia.. jak pytałem tego gościa jak go mogę wyciągnąć to powiedział ze to jest jeszcze jakiś dowód w sprawie i prokuratura na tym łapę trzyma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 (edytowane) Dokładnie tak mi też mowil Ktoś miał dojścia kontakty i wziął go pewnie za kilkaset zlociszy i teraz trzepie kasiore Swoją drogą tablicę katowickie z połowy lat 90ch ktoś był nieźle dziany hehe Edytowane 11 Kwiecień 2016 przez BASSER Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 (edytowane) Właśnie widziany correk na A1, leciał w stronę Katowic od Wodzisławia , chyba czarny, pomarańczowe kierunki Edytowane 11 Kwiecień 2016 przez Lukas_VW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2016 Przed chwila czerwone Scirocco 2 na wysokości elektrowni Będzin w stronę Dąbrowy górniczej blachy sbe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2016 Czarne Scirocco 2 wersja USA sosnowiec warszawska w bramie chyba nawet 16v bo tarcze z tylu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2016 (edytowane) tia jesli dobrze mi się wydaje to 16v i do tego z klima i skóra, czyli ful opcja usa, kiedyś była za 2,5 tysia do zabrania z pod warszawy. Edytowane 12 Kwiecień 2016 przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2016 Pol skóry ma po blachach sądząc ma już to ze 3 lata Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2016 Biały corr, czarna maska lampy ringi widziane w Kalwarii koło szkoły KEN Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2016 Dwa dni temu czarne corrado na sosnowiec Narutowicza blachy kr kumpel mi dał cynk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ANDI00 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2016 dzis przed 15 w bytomiu Arki Bozka ciemne corrado mijane ale nie zrocilem uwai na blachy tak zadko widuje innego niz mojego pewnie jechal do Harta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2016 (edytowane) W-wa rembertow ul. Dwoch mieczy Edytowane 14 Kwiecień 2016 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hehe___ 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2016 Na tej samej stronie fb kolejny us.. Ze nikt tego nie rozkrecil jeszcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2016 Nie za nisko ma obrysy ten "us"? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamil 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2016 zderzak nie jest chyba ori Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2016 Tez go widziałem w lodzi stoi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2016 Auto jest nie do sprzedania. I wcale nie jest złome, jak co nie którzy na niego mówią. Ma całe wnętrze w skórze obszyte w Javie Car i jest w 1 rękach od lat 90 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2016 Właśnie przełączyłem na discovery i corra robią w fanach 4 kółek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lukas_VW 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2016 Droga numer 79 Mysłowice-Katowice, na wysokości selgrosa/straży pożarnej, czarny/ciemny correk, grill bez znaczka. Basser? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2016 A ja dzisiaj zaparkowałem obok kora takiej laski. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień 2016 Na discovery przed chwila w programie drogi śmierci zdjęcie płonącego corrado. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czaras 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2016 Przed chwilą fioletowe corrado w Toruniu na poznańskiej na podwórku 😃 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach