kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2015 Dzisiaj około 12 widziany Sianek na rondzie zestawów syberyjskich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2015 Dzisiaj , po 15tej. Droga Męczenników Majdanka , srebrne Scirocco mk2 trochę podmeczone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2015 Przed chwilą na Franowie w Poznaniu widziany czarny cor ale nie widziałem rejestracji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2015 (edytowane) Przed chwilą w miejscowości Dziedzice koło Namysłowa widziane zielone corrado Edytowane 27 Listopad 2015 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2015 To pewnie byłem ja, jeśli na czarnej feldze z polerowanym rantem. Domyślam się, że nie jechałeś Correm? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2015 Leciałem busem firmowym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2015 W Warszawie na ul. Marcina z Wrocimowic kilka dni temu brązowy Coreczek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2015 U mnie na podwórku. Ciemny granatowy kor 16V. Parę dni pózniej ide przeparkować swojego i jak już to zrobiłem odwracam się a przede mną stoi laska .Mnie zamurowało i co słyszę -to pan jest właścicielem tego pięknego corrado.Stoje zamurowany ,a ona bo ja też mam.Ten granatowy to jej.Spotkać kora na ulicy to sukces ale dwa na podwórku i to w dodatku kobiety. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2015 U mnie na podwórku. Ciemny granatowy kor 16V. Parę dni pózniej ide przeparkować swojego i jak już to zrobiłem odwracam się a przede mną stoi laska .Mnie zamurowało i co słyszę -to pan jest właścicielem tego pięknego corrado.Stoje zamurowany ,a ona bo ja też mam.Ten granatowy to jej.Spotkać kora na ulicy to sukces ale dwa na podwórku i to w dodatku kobiety. nie wiedziała jak do ciebie zagadać.....kupiła kora teraz pójdzie z górki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2015 nie wiedziała jak do ciebie zagadać.....kupiła kora teraz pójdzie z górki Ona ma tego kora 4 lata.No teraz to już z górki. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2015 Przed chwilą w Kalwarii Zebrzydowskiej ciemne (chyba granatowe albo fioletowe) Corrado na KMY, lampy tylne clear-red Kurr, jak kupowałem swojego to po Kalwarii jezdziły tylko 2 czarne korki, a odkąd kupiłem widziałem już 5 Ostatnio w Brodach nie widziałem blach na ringach Corrado z białą maską było widziane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sławcio 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2015 leci na Ciebie człowieku!!!! masz corra , ona ma corra -miło! grosza by nie wziął hehe - zarcik Rafcio ,ładna sztuka aby?o auto pytam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2015 leci na Ciebie człowieku!!!! masz corra , ona ma corra -miło! grosza by nie wziął hehe - zarcik Rafcio ,ładna sztuka aby?o auto pytam Dwie kobiety mnie zaskoczyły w życiu.Pierwszą była zawodniczka MMA ale wpier ... dostałem na macie.I śmiesznie było.I druga ona.Cudo . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2015 Zachar, Ty jesteś z Kalwarii? Twój ten niebieski G60 na felgach Powertech? Stał taki Correk jakiś czas w Kalwarii na placu obok zakładu meblowego chyba. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zachar 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Grudzień 2015 (edytowane) Tak, tak mój Znasz się może z gościem od czarnego Corra z Stanisławia g60 automat czarny? Edytowane 6 Grudzień 2015 przez zachar Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
femto 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2015 Dzisiaj koło 16:30 w Wieluniu granatowy corr na EWI to ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian1989 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2015 granatowy?sa dwa sliwkowe w sumie,jak bra na masce to ja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2015 Właśnie tankowalem q Wołowie swojego Corka na lotosie a droga w stronę brzegu dolnego śląska śląska tamte strony przelecialo czarne corrado dźwięk zaj....y to nie vr z tyłu usa tablica gleba duże szprychowate felgi może ktoś coś wie kto to skąd to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
femto 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2015 granatowy?sa dwa sliwkowe w sumie,jak bra na masce to ja może i śliwkowe;) bra nie widziałem, bo stałem za, ale czarne felgi już tak:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
adrian1989 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2015 moj na czarnym deklu na stalowce;) to pozdrawiam;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zielin 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) Właśnie tankowalem q Wołowie swojego Corka na lotosie a droga w stronę brzegu dolnego śląska śląska tamte strony przelecialo czarne corrado dźwięk zaj....y to nie vr z tyłu usa tablica gleba duże szprychowate felgi może ktoś coś wie kto to skąd to? Jeśli z okolic Brzegu to może masz na myśli tego? Edytowane 15 Grudzień 2015 przez zielin Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) Nie myl brzegu z brzegiem dolnym jak coś jechał może gdzieś na wrocław albo środę śląska Niewiem keskin kt1 napewno nie miał ale też ciemny tablica z tyłu usa mała na sto procent wiem ze może w miasteczku słynnym z KGHM kopalnia miedzi LUBIN jest takie corrado może ktoś od nas? może to i ten co pokazujesz a czyj to? Edytowane 15 Grudzień 2015 przez Kriss17 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zielin 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Grudzień 2015 Takiego ziomka z okolic Brzegu, jeździłem do Niego po G60 do mego corra jakiś czas temu Ma w nim vr 2.8, dźwięk bajka, aktualnie ma w nim takie rolki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kriss17 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Grudzień 2015 Wydaje mi się za naprawdę alu były inne szprychowate i ciemne no może to on tylko tam było słychać turbo mi się wydaje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Grudzień 2015 Wczoraj koło godz 15 w Igołomi przy cmentarzu zaparkowane piękne granatowe corrado z czerwonymi lampami z tylu,wyglądały na ori tylko malowane lub oklejone,rejestracja KR..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach