rafaolo 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2007 dzisiaj czerwony corek na Jaracza w Łodzi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2007 Dzisiaj widziałem czarne Corrado w okolicy Ożarowa maz na nr rej. KAL............ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2007 KAL???to chyba stare blachy musiał miec jeszcze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corrado-Wisnia 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2007 Jeszcze był na starych blachach!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 Dzis (wtorek 29.05) spotkalem ciemno szare Corrado na blachach zaczynajacych sie na WF na ul. Ratuszowej w Warszawie. Pozdro, Rafal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość IGSaj Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 Wczoraj (tj sobota) okolo 17 widziano niebieskie corrado na blachach GD jak przebujalo sie przez skwerek:) Na tylnej lewej szybie jak dobrze pamietam mialo nalepke VWpomorze. P.S. Zna je ktos? Troszke glosno silnik chodzil... jakby diesel? A tam od razu diesel, wolny wydech Pozdro! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 A tam od razu diesel, wolny wydech Pozdro! Dobrze wsluchac sie nie mialem czasu bo probowalem fote telefonem strzelic ale dobrze wiedziec ze to wydech:) nie wierzylem ze to diesel:P Pozdro rowniez! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bogus 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 dzis na obrzerzach lublina a dokladnie w glusku ciemnogranatowe na starych blachach LBV jak sie nie myle kto to bo ostatnio czesto go widze a jak ja mialem to nie moglem sie z nim spotkac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2007 Dobrze wsluchac sie nie mialem czasu bo probowalem fote telefonem strzelic ale dobrze wiedziec ze to wydech:) nie wierzylem ze to diesel:P Pozdro rowniez! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2007 dzis o godz. 7:20 na czechoslowackiej przy niciarnianej ciemny corrado g60 o nr rej zaczynajacych sie na EZG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2007 Dzisiaj po południu pod szpitalem na Banacha (W-Wa) fioletowy LKR ze zderzakiem takim jak Jaco ma (taki wjazd na parking miał że prawie szlabanem dostał ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Vizier 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 wczoraj w krakowie zolte corrado na ul. lokietka godziny kolo 11:00.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 wczoraj czarne corrado na Nr.We... w Konstancinie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Drzewo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 Zielone corrado WD. Rondo jazdy polskiej oczywiscie wwa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 Dzisiaj pod AE w Katowicach zielone Corrado na rej SG bodajze. Pozdrawiam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2007 w Olsztynie na parkingu dworca corrado srogo poszerzone tak jak na foto trza by ja zgarnac do nas Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 (edytowane) trza by ja zgarnac do nas ja nie wiem na co Ty czekasz BTW Wczoraj jechałem sobie relaksowo Sciro mojej Czarnulki tras+/- Siekierkowsk+/- i nagle łyknęło mnie czerwone Sciro na WPN i pognało na wylot do Marsa ... wprost na mega korek, który tam zwykle się tworzy... Ja przeleciałem sobie obok Promenady i chyba wczePnie dotarłem do Marsa Edytowane 1 Czerwiec 2007 przez kicaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Praks 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 (edytowane) ja nie wiem na co Ty czekasz w zasadzie slyszale mcos ze ktos gdzies robil zderzaki do poszerzanego corrado ale nei wiedizale mze jezdzi ono po olsztynie...pierwszy raz je widze i do tego jakas blondi za kiera ktos z naszych ja zna?? p.s. swoja droga te poszerzenia sa tragiczne Edytowane 1 Czerwiec 2007 przez Praks Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AneczKa 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 (edytowane) no wlasnei na co czekasz.. kolejna pikna pani by sie przydala tutaj... ... zreszta to sporo jest corrkow w olsztynie i pan za kierownica , ktorych ja bynajmniej nie znam... jakis czas tem widzialam corrka kolo wysokiej bramy..ale nie zdarzylam fotki zrobic a samochodzik calkiem calkiem ladny.. Edytowane 1 Czerwiec 2007 przez AneczKa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 DziP w galerii handlowej Echo w Kielcach, filoteowy corek na blachach LRY. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość dexSzczecin Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 DziP rano, godzina 9:00 2 Corrki na ZS`ie zaparkowane w Policach na parkingu zakładów chemicznych, jeden na masce z jakimP małym winylem (ludzie nie chowajcie się). DziP Wyszka -Nezzo 17 50 ; ] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 DziP po 19 w Trzebini/Chrzanowie chyba LARA z husbandem ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 Kielce 31.05.07 - czerwony corek TK 8....... nie pamietam dalem - tylne lampy takie jak moje bialo - czerwone klary a na tylnej szybie wielki znak VW 01.06.07 - czerwony corek TK 3....... nie pamietam dalej - na fajnej feldze ciekawe czy ktos z forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 Kielce 31.05.07 - czerwony corek TK 8....... nie pamietam dalem - tylne lampy takie jak moje bialo - czerwone klary a na tylnej szybie wielki znak VW 01.06.07 - czerwony corek TK 3....... nie pamietam dalej - na fajnej feldze ciekawe czy ktos z forum Co to tyle w CK przybylo corkow? Trzeba spota zrobic Delfin scigaj ich next time Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
delfin 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2007 nie jechalem sam - tak to bym juz ich zwerdowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach