BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2015 gdzie był spot w SO nic niewiedzialem o tym..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2015 Przed chwilą ładne czwrwonecorrado na al. Prymasa Tysiąclecia w Warszawie. Rej: WMA..... Ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2015 Chwile temu w miejscowości Ślepie widiana czarna sroka mk2 tył stał wysoko jak dawniej w polonezach:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Xsiezyc 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 2015 W środe w wodzislawiu sl (na maruszach) białe corrado bodajże st, stało w serwisie skuterów Serwis skuterów ? hehehehehe tosz to mój "patol garaż" u kumpla mechanika 2 tydz. modzimy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DawId_56 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2015 Widziałem też w czwartek w Racku koło pkp ciemno szare g60, na blachach KTA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2015 wczoraj popołudniu piękne sciro mk2 w Piasecznie na Łabędziej widziałem, blachy WN, ciemnozielony, złote rotory w felgach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AquariusQQ 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2015 Vag szydlowiec jeszcze biale sciro aktualnie na sell sorki za ot... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 (edytowane) w zeszłym tygodniu w czwartek na ul. ROLNEJ w poznaniu czarne corrado Edytowane 18 Maj 2015 przez slayer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 dziś o godzinie 17:05 widziane corrado które zjeżdżało z alej jerozolimskich w bolesława prusa na Pruszków. rejestracja W8 PAULA - blondynka za kierownicą kolor LC3U Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 A to nie przypadkiem cor radioactiva? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 (edytowane) nie wydaje mi się bo to inny kolor mam problem z symbolem koloru bo wydawało mi się że LC3U bo w google pokazuje mi kilka różnych odcieni a nie pamiętam wszystkich na pamięć radio miał corrado w takim kolorze a ten W8 PAULA widziany był w takim bardzo ciemno brązowym jak ja kiedyś miałem Edytowane 18 Maj 2015 przez -=RAFAL=- Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Xsiezyc 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2015 Widziałem też w czwartek w Racku koło pkp ciemno szare g60, na blachach KTA Gadałem dzisiaj z właścicielem tego Korka od KTA służbowe mu sie zdupiło i parchem do Raciborza przyjechał, kiedyś był na forum ale teraz już nie bo mi o jakiś wirusach gadał hehehe. Z daleka super wygląda ale z bliska okropnie podniszczony, baardzo dużo roboty w tym aucie. Ale gość całkiem sympatyczny, pracuje tam gdzie ja teraz na polderze w Raciborzu co budują hiszpany :) powiedz mi Dawid_56 ty jeździsz corkiem na SWD blachach taki ciemno bury z czarną maską???? dziś po Lubomi właśnie taki skręcał koło mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 a ten W8 PAULA widziany był w takim bardzo ciemno brązowym jak ja kiedyś miałem Może twój Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 nie ma szans to nie moje dziś radioactiv spotkał to corrado na mieście i ma znaczki 16v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DawId_56 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 powiedz mi Dawid_56 ty jeździsz corkiem na SWD blachach taki ciemno bury z czarną maską???? dziś po Lubomi właśnie taki skręcał koło mnie Taa. Ta maska jest w podlakierze aktualnie, w trakcie malowania (Felicia mi w dupie zaparkowała i pocisła w bariere) ostatnio i ogólnie nie wygląda za ciekawie (niedość że kijowo pomalowany rok temu to jeszcze obity ) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 https://www.facebook.com/56766972200/photos/a.10151188853942201.443825.56766972200/10152797754212201/?type=1&theater Czyje to jest? Ciekawe co w nim siedzi? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2015 1.8t Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2015 dzis 8.20 na Żolnierskiej w Warszawie, corrado na WWL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2015 https://www.facebook.com/56766972200/photos/a.10151188853942201.443825.56766972200/10152797754212201/?type=1&theater Czyje to jest? Ciekawe co w nim siedzi? było na zlocie w LUSOWIE pod Poznaniem w sobotę. byłem tam w niedzielę o 14 i już nikogo nie było he he Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
killerblack 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj 2015 Oglądane bliska to Corrado na rej pz czerwone, na zlocie vw-oldscholl... Lakier cały do poprawki (zaciek wszędzie, i Swap zrobiony tylko tak żeby był, a jak się zapytałem gdzie ma wycieraczki to pow "w deszcz nie jeżdżę") Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2015 dzisiaj przed Krzeszowicami ok 16 srebrne corrado chyba 2.0 , ktos od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2015 Dzisiaj na Węgrzech w miejscowości Or widziane corrado 16v. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Killer 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2015 Przed chwilą corrado GST na seginach pod tesco w Lublinie :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
16vg60 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2015 Jak VR LC3U na polerowanych 17kach, to Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2015 Przed chwileczką we własnej osobie widziany Pan Hanys przywitane, pogadane dzieki za spotkanie. Buziaczki, caluski, xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach