Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2014 Godzinkę temu spotkanie z Phero i jego Blue pogadanie, pojeżdżone Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
silver224 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2014 O 18 w Częstochowie na rogu ul. Jana Pawła 2 i Armii Krajowej widziane czerwone Corrado ST Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2014 dzisiaj w Jeleniej Górze koło Tesco białe Shirocco II na DJ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
femto 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2014 O 18 w Częstochowie na rogu ul. Jana Pawła 2 i Armii Krajowej widziane czerwone Corrado ST nadszedł ten czas, że musiałem się wybrać do miasta świętej wierzy:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2014 (edytowane) wczoraj tj. 20.08.2014 jakies 20 km przed Kudowa Słone o godzinie 9:30 sliczny czarny Vr z pomaranczowymi felgami blachy chyba DKL, ktos z forum?? http://zapisz.net/view.php?filename=54145133d461e.jpg dokladnie ten Edytowane 19 Wrzesień 2014 przez sloniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Tsubasa 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2014 Wczoraj ok 20:20 Widziany Marian z Humi w lodzi foty nie zdarzylem zrobic,piekny correk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kamien 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2014 Na The Best Of widziany Bishop, Baron, L1_Kamil, Roberciak i Michał_6n a na parkingu przed ośrodkiem Prosper Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2014 (edytowane) Wczoraj w CH Arkadia (Warszawa) widziana biala sroczka o rejestracjach wz 33330 czy jakos tak. Edytowane 24 Sierpień 2014 przez indi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dro 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2014 gdzie wy w tej częstochowie te corki widzicie xD ja jeżdżę po 10 godzin dziennie po czewie i widuję tylko jednego granatowego w ST i jedną szesnastkę kobitki co do pracy dojeżdża. jakiś spot w czewie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2014 spot w czewie jak najbardziej bo niedaleko mam ale dopiero za 2 tygodnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
femto 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2014 13.09.2014 ten spot? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dro 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2014 Ja w tym termine odpadam bo z wakacji wracam 19 :-( W ogóle nie ten temat :-D, nie śmiećmy i na temat spoty śląskie piszmy choć czewa to taki Śląsk że masakra haha ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lewy 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2014 wczoraj czerwone corrado na PO godz 21.15 na ulicy piłsudskiego w Poznaniu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
szwagier 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2014 A ja widzialem w Rzeszowie na Bydaka Corka ala Milka-taki w biale i czarne elementy.Chyba G-ie 60.Zdaje mi sie ze Qubuncio o nim kiedys wspominal. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grig0r 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2014 To ten chyba "Śliczne" .. te panie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2014 hosstesy z dynówki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2014 Wczoraj w Lublinie przed 8 sroczka w ładnym stanie na blachach LPU Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2014 dzisiaj o 11 w Bujakowie czarny Corr na S1 Luna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2014 Wczoraj o 16 40 zadi widziany w chęcinach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2014 To ten chyba "Śliczne" .. te panie poznałem kiedyś właściciela, nie był wtedy zrzeszony z nami. szukał sporo części, zapraszałem go na forum ale nie wiem czy się zarejestrował. Wczoraj widziałem corrado Daniela VW pod warsztatem w zamościu, Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2014 dzisiaj giełda Kielce zielone rrado na TJE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2014 stało jakiś czas temu na tablicy to zielone na TJE przejezdzałem niedawno tam to oglądałem go nawet zadbany sie wydawał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2014 zielone g60 z klima na szerokich kołach? kiedyś sie obsrałem w galerii kielce jak byłem korem swoim. wychodze na parking a tu jedzie zielone corrado do wyjazdu, widzialem kawalek dachu. to byl on Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dominikf4 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2014 nie z tego co pamietam to było 1.8 albo 2.0 na zwykłych stalówkach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2014 Dzisiaj około 18:30 w Kijanach srebrny US na LLE znaczy BazaMk2 - fajnie to Corrado wygląda a i jest odpowiednio głośne do tego wyglądu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach