BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2014 miała farta ze nie stala pod drzewami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2014 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1459117_10151956193957201_269369356_n.jpg Klubowy? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2014 Wczoraj w zabrzu ulica 3-go maja skręcał w korfantego obok domu muzyki i tańca, przed godziną 21, ciemno szary corr 16v na zabrzańskich tablicach. Ktoś z klubu? To byłem ja. Też byłeś Correm ? pytam bo nie zauważyłem a pewnie rzuciłbyś mi się w oczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2014 Dziś około 18 pod McDonaldem na Knosały w Olsztynie czarne Corrado na borbetach. Tył przyciemniony, auto chyba ST. Nie widziałem tablic. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2014 To byłem ja. Też byłeś Correm ? pytam bo nie zauważyłem a pewnie rzuciłbyś mi się w oczy Nie, nie byłem correm, jechałem z dziewczyną, w srebrnym golfie 4, która nieopacznie wjechała Ci przed maskę na 3-go maja, sorr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2014 haha nie pamiętam więc widać nie byłem zły do zobaczenia na jakimś spocie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jakoppo 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2014 Spoko ale i tak jej przemówiłem do rozsądku, tak na zapas do zobaczenia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2014 Dziś na ul Gdańskiej w Koszalinie ok godz 20 srebrny albo biały , ale z daleka bardziej srebrny VR w stronę Gdańska a chwilę później w stronę miasta Słychać było z daleka, że VR leci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec 2014 Wczoraj widziany Sławek swoim VR6 w Lublinie ulice Związkową przecinał w stronę Olimpu o godzinie 15 a 16. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2014 Przed chwilą w legendach PRL- u widziana sroka mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KrzaquG60 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2014 Ale gdzieś sobie stała, czy była bohaterką programu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 2014 Pokazywali stare zdjęcia z moto rodeo na których była sroka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec 2014 w sobotę działem niebieską srokę mk2, ładną pod sklepem motoryzacyjnym przed zamoście, w jatutowie chyba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec 2014 Dzisiaj w Mszczonowie widziane granatowe G60 na podwórku, pogadane z wlascicielem, podobno klubowicz, pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2014 Chyba w ub.t. widziałem na ul. Sikorskiego w Warszawie czarne Sciro II jadęce na lawecie. Ciekawe czy to koniec jego życia (było całe), czy też może początek czegoś nowego ? A może po prostu się zepsuło albo było źle zaparkowane ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2014 Dzisiaj w Cieszynie koło 15:30 widziany ciemny cor na SCI.... w środku gość z kozią bródką ale Qbuńcio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2014 Szczew w ciapku! ale to by znaczylo, ze duchy widzisz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2014 Ciapek przeca rozebrany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corrsche.vr6 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2014 G60 Dark Burgundy w nowej budzie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2014 Brudne to było jedyne co zauważyłem to z tyłu biało czerwone lampy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corrsche.vr6 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2014 (edytowane) No to ten, o którym myślę/kojarzę z widzenia. Szkoda go - parę lat temu wyglądał naprawdę dobrze. Niestety osiedlowe parkowanie go dobiło. Edytowane 27 Marzec 2014 przez corrsche.vr6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witamex 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2014 W cieszynie jest ładny zadbany Corr znam osobiście właściciela ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
corrsche.vr6 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2014 Jaki kolor i silnik? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2014 dzisiaj około 17-stej na obwodnicy KOŚCIANA widziałem czarnego cora , blachy PKS.....ktos zna może...? pogadałbym........ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2014 a ja dzisiaj ok. 16 widziałem corra na Puławskiej w W-wie, skręcał do Mcdonalds na Pelikanów, lc4u kolor bodajże na stalówkach czarnych z numerami WN.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach