alien 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2013 Oczywiście , że L1 Kamil-a Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2013 tak jest to kamila, tylko ze jakiś czas temu 2-3 lata temu, jescze na "zwykłych" półskórach recaro nawet już kiedyś to na forum było w jakimś temacie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2013 Dzis przed 20 w Krakowie na Skrzyneckiego (w poblizu ronda Matecznego) czarny corr, z przodu jasne IN.pro, grill st, z tylu biale cleary i klubowa wlepka. Pierwszy raz widzialem, blachy krakowskie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2013 Przed chwila kolo zalewu zebmorzyckiego w Lublinie widziane fioletowe w nowej budzie bez bumpera z lexusami z tylu. Blachy LJA. Kto¶ z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2013 Dzis przed 20 w Krakowie na Skrzyneckiego (w poblizu ronda Matecznego) czarny corr, z przodu jasne IN.pro, grill st, z tylu biale cleary i klubowa wlepka. Pierwszy raz widzialem, blachy krakowskie wydaje mi siê ze to byle aito cinka bo juz kiedy¶ widzia³em i gada³em z w³a¶cicielem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2013 Przed chwila na lotosie na wyjezdzie z olsztyna do gd. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2013 Ale ciorny. Musi to diesel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2013 (edytowane) Około 11 minołem się z zadim w Szydłowcu Edytowane 23 Listopad 2013 przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2013 wczoraj w Radomiu na parkingu pod blokami cieme Corrado z grillem bez znaczka i tradycyjnie przed Radomiem czarny na RMach WRA szyldy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2013 Około 11 minołem się z zadim w Szydłowcu Kostrzyk, to nie ja Niestety - siedzę dzisiaj od 9.00 do 17.00 w robocie. Narobiłbym w pory, że w tym czasie mój corr pogina w stronę Szydłowca gdyby nie fakt, że nim przyjechałem dzisiaj ale jak to przeczytałem to aż wyjrzałem czy jest tam gdzie go rano postawiłem, hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Listopad 2013 Kurde obserwowaliśmy że to ty. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bukszpan 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2013 (edytowane) Kurde obserwowaliśmy że to ty. Widziałeś to auto: [/url] Świeży swap, zdrowa VRa i jeszcze dużo do zrobienia ale jeździ i ma się dobrze Piotrka z naszego forum. Stara fotka, teraz felga od G , matowa maska i gleba. Edytowane 24 Listopad 2013 przez bukszpan Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2013 Tak to ten cor Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Listopad 2013 Dokładnie to był ten Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2013 Humi - To corr Sandry z forum. Też go oglądałem chyba chwilę po Tobie Szkoda, że już trochę zaniedbany. 300 metrów wcześniej stoją dwa inne corrado ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2013 Sandra ma nadal cora, myślałem ze już dawno się utlenił. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2013 Człoweiku małej wiary... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2013 Ale z przodu trochę rudej wychodzi... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2013 (edytowane) ok. 20:00 na skrzyżowaniu Leonharda i Piłsudskiego w Olsztynie widziany biały/ żółty Correk, dokładnie nie wiem bo deszczowo i ciemno już jest:) Edytowane 27 Listopad 2013 przez Michał90 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2013 ,no bialasa jeszcze w olsztynie nie widziałem,ale kto wie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad 2013 Też go widziałem. Biały corr NT, raczej 16V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2013 blachy NOL także okoliczny bo widziałem go w piątek znów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2013 Kierował młody koleś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Michał90 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2013 powiem Ci że jechałem terenówką wieczorem i mnie wyprzedzał więc nie miałem możliwości zobaczyć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kamil_Be 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2013 Jeśli młody koleś to pewnie go znam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach