Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

jaco    0

Przed chwilą Warszawa - Ursynów widziany ciemno-wiśniowy VR6 z tylną klapą clean. Pomachane, kciuk w górę - kierman odwdzięczył się rykiem VR-a :-) Ktoś z forum? Chyba czarne felgi i bastuck na końcu.

Ano byłem się przewietrzyć ^_^

Pozdro chłopaki :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
baan4n9    0

ten zielony kor był kiedyś do wzięcia za 1500 chyba z harmonijkową dupą, skrócony o jakieś 20cm

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kamil_Be    0

Ano byłem się przewietrzyć ^_^

Pozdro chłopaki :)

Chciałem Cię gonić ale Fiorino 1.4 nie miałoby szans :D Szkoda, że nie widziałeś miny pasażera jak VR był w górnych obrotach...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
KrzaquG60    0

Pamiętacie tego VRa co miał halo i kierunki z poloneza czy czego tam? Widziałem go :ph34r: Pojechał do Giżycka, i powiem szczerze że nie trafił w dobre ręce, jeszcze bardziej zapuszczony -_- Uwalony cały w piachu jak by ktoś nim jakieś rajdy plażowe robił, próg cały przegnity... jednym słowem - teraz nadaje się wyłącznie na graty... :ph34r:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0

Ale zabawne :lol::ph34r:

W sobotę mijałem się w Nowogardzie z granatowym correm , chyba na serii bez bumpera , ogólnie szału nie robił , rej ZST w środku Pan ok 50 lat

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

A ja dziś znalazłem zapuszczone Corrado ori us wersja g60 mech na uszczelkach stal koło płotu przy drodze zatrzymałem sie i pytam typa czy do sprzedania to odpowiedział ze nie bo to jego muzeum :/

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Kamil_Be    0

Ale zabawne :lol::ph34r:

W sobotę mijałem się w Nowogardzie z granatowym correm , chyba na serii bez bumpera , ogólnie szału nie robił , rej ZST w środku Pan ok 50 lat

A on pewnie pomyślał: "O Alien, szału też nie robi" :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

A ja dziś znalazłem zapuszczone Corrado ori us wersja g60 mech na uszczelkach stal koło płotu przy drodze zatrzymałem sie i pytam typa czy do sprzedania to odpowiedział ze nie bo to jego muzeum :/

Nie było to przypadkiem w sławnie ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
rafal.g    0

nie nie ,to corrado stoi w Monachium kolo betoniarni na Allachu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
alien    0

A on pewnie pomyślał: "O Alien, szału też nie robi" :P

no napewno , zwłaszcza , że jechałem samochodem dziewczyny ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Sebastian    0

Wczoraj kolo 14.30 w Trzebini z ul. Krakowskiej wypatrzone fioletowe Corrado, jak sie okazalo 16V z czarnym skorzanym wnetrzem NT, ogolnie auto w swietnej kondycji, w szoku bylem ze uchowal sie taki w okolicy a nigdzie (chyba??) sie nie udziela ;)

Wyglada na to, ze pracownika myjni samochodowej, bo zdaje sie ze stoi tam reguralnie.

zdj1190cie0342_zps051b71da.jpg

zdj1190cie0341_zps1dd084ea.jpg

beznbsptytu1420u_zps67b94ebe.jpg

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sensu    0

Dziś tak parę minut po 18 w Jankach na światłach widziane dwa corki czarny na rej. RJS ... (miał klubowe naklejki) i biały na rej. LU ... oba jechały w kierunku Raszyna.

Ten "biały" na LU to mój nabytek :) wracałem z Wydziału Komunikacji w Lublinie do Wawy. Projekt jeszcze nie ukończony więc mogło autko wyglądać na troszkę zaniedbane :P

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
sensu    0

Dzisiaj odbieram dopiero ECU z naprawy... już trzecie :/ niestety takie są koleje losu jak się ubzdura przekładka na 1.9tdi :P Jak się uda go dzisiaj odpalić wieczorem to podjadę.

Tylko o której i gdzie? No i tak jak pisałem samochód jest w baaaaardzo ciekawym stanie. Dużo a nawet bardzo dużó pracy jeszcze przy nim mnie czeka. Aktualnie walczę z elektryką po przekładce, jak tylko to ogarnę idzie do lakiernika :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Dzisiaj odbieram dopiero ECU z naprawy... już trzecie :/ niestety takie są koleje losu jak się ubzdura przekładka na 1.9tdi :P Jak się uda go dzisiaj odpalić wieczorem to podjadę.

Tylko o której i gdzie? No i tak jak pisałem samochód jest w baaaaardzo ciekawym stanie. Dużo a nawet bardzo dużó pracy jeszcze przy nim mnie czeka. Aktualnie walczę z elektryką po przekładce, jak tylko to ogarnę idzie do lakiernika :)

Sensu to nie przypadkiem ty Raku ?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
grelfons    0

a ja ok. 15 widziałem bodjaże Olafa, wyjeżdżałem firmowym wozem z BP na rogu Puławska/Płaskowickiej i przekmnął mi ciemny corr z US blendą z tyłu.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
olafart    0

a ja ok. 15 widziałem bodjaże Olafa, wyjeżdżałem firmowym wozem z BP na rogu Puławska/Płaskowickiej i przekmnął mi ciemny corr z US blendą z tyłu.

człowieku, ja na pace miałem 170kg płytek gresowych- nie mogłem "przemknąć" :P :P :P Ale fakt, to byłem ja :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
matash    0

Wczoraj kolo 14.30 w Trzebini z ul. Krakowskiej wypatrzone fioletowe Corrado, jak sie okazalo 16V z czarnym skorzanym wnetrzem NT, ogolnie auto w swietnej kondycji, w szoku bylem ze uchowal sie taki w okolicy a nigdzie (chyba??) sie nie udziela ;)

Wyglada na to, ze pracownika myjni samochodowej, bo zdaje sie ze stoi tam reguralnie.

zdj1190cie0342_zps051b71da.jpg

zdj1190cie0341_zps1dd084ea.jpg

beznbsptytu1420u_zps67b94ebe.jpg

Corrado Bolo, byl/jest nawet projekt tutaj ale chyba dawno nie aktualizowany

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Antonio    0

Darłowo godzina 10 brązowy Corek na lincolnach mocno rzucony na glebę ;D

Jak na LU to Killer z Lublina

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.