sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2013 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2013 Przed chwilą w Częstochowie na Kościuszki widziana czerwona sroka mk1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2013 dzis ponownie na posesji pod Radomiem, ciemne rrado i na tyle RMy szerokie, rant poler, czarna lampa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
janek 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2013 Wczoraj o 22 obok stacji pkp w Rzeszowie zielone corrado RLA . Juz myślałem ze małrycy na zapiekanki przyjechał , ale jednak nie . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2013 DAWNO JUŻ NIE WIDZIAŁEM , A BYM POPATRZYŁ........ dziś tylko siro nowe........ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lewy 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2013 to jutro Ci pokaze, tylko nie płacz ze szczęścia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2013 Dzis kolo 17 na parkingu strzezonym pod NCKiem w Krakowie, ustrzelilem taka sztuke Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2013 (edytowane) Ale zmarniony i ta rejstracja jakas dziwna jakby brakowało czegos za 8 Edytowane 9 Czerwiec 2013 przez rafal.g Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2013 Jest tylko zamazane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bartez 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2013 w piatek rano w toruniu na ulicy olsztynskiej o godzinie 8 rano jakis zlotawo pomaranczowy pokemon widziany na blachach bodajze cgd .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alanalan 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2013 znowu zabrze i znowu sciro mk2 kolor ciemny, może czarny, rejestracje SW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2013 Ale zmarniony i ta rejstracja jakas dziwna jakby brakowało czegos za 8 fałer ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2013 Kurcze ciezko powiedziec, niby kola na 5 srub ale nie moglem mu sie dokladnie przyjrzec, bo ochroniarze z parkingu juz krzywo patrzyli jak robilem ta fote Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 Wczoraj godz 16:30 w Koszalinie ul.Przemysłowa - szare corrado rej GKW a pod maską nie diesel jak to mogło by się wydawać tylko terkoczący kr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 W takim razie były mój. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgadza się , Twój były parch obok mnie przejeżdzał Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 Dziwi mnie tylko, że terkocze, że to tak działa. że dalej działa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) Koleś albo laik i może myśli, że tak musi być , albo jeździ aż się nie spierdoli , bo klekocze podobnie jak diesel Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 Może myśli ze to diesel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 i jeździ na ropie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
tuli 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2013 walbrzych ORLEN na Noworudzkiej, przed chwila (17.00) czarne corrado na DB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2013 (edytowane) W Puławach na Gościńczyku fioletowe Corrado na czarnej feldze - po numerach to już od roku tam jest... Czyje nie wiem. Edytowane 14 Czerwiec 2013 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2013 mąkolno k/dzierżoniowa zielony chyba vr czyje to? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Dro 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2013 parę razy już widziałem g60 kręcące się po częstochowie ktoś z forum ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2013 pewnie Drake Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach