Skocz do zawartości
Ika

Gdzie Sciro Lub Corka Widziano...

Rekomendowane odpowiedzi

Qbuncio    0

dziś w TVP INFO o godz. 13:10, w reportażu o brakujących środkach finansowych na odśnieżanie w Bielsku Białej, przez moment widziane zaparkowane ciemne corrado na czarnych in-pro z przodu :)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
bujson    0

W Ostródzie pojawil sie Correk, czarny (albo ciemny) 16v, stara buda, tablice RMI. Widywany, jezdzi nim ktos juz z Ostródy po miescie. Ktos cos wie na temat parcha? Klubowy pewnie nie byl?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
PHERO    0

przed chwila mijałem sie z czarnym matowym corrado na wysokosci zaborni ( koło firmy nobas ) czyjes z forum ?

p.s

sorka ze nie dałem w palink na odpowiedz bo nie moge upalac corra :> i spieszylo mi sie troche ...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Memo 8v    0

Na trasie ustroń-Wisła NIebieski corr przy drodze pod domem bez zderzaka;d. Ktos od nas??

a gdzie dokladnie. bo ja ustron

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
kostek    0

Dzisiaj w Annopolu widziana czarna sroka mk2 na LPU.... pod szrotem aut zabytkowych

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

dzisiaj w Tokarni pod CPNem (tam gdzie stała czerwona replika Lambo Countach) stało czarne, trochę podmęczone Corrado na TJE i jeszcze w KRK pod akademikami AGH sciro mk2 ale już nie pamiętam blach

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
madKOWAL    0

dzisiaj w Tokarni pod CPNem (tam gdzie stała czerwona replika Lambo Countach) stało czarne, trochę podmęczone Corrado na TJE i jeszcze w KRK pod akademikami AGH sciro mk2 ale już nie pamiętam blach

Kostek ta sroka z tego co wiem to do sprzedania jest.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Memo 8v    0

Memo 8v przed Mokate to bylo;d

a to wiem. ja nie znam. szczew pewnie zna. ladna sztuka

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

a to wiem. ja nie znam. szczew pewnie zna. ladna sztuka

w tym rejonie duzo corrów chyba tam jest;d ten niebieski,szczewiego,i wiem ze dwa gdzies sa w poblizu;d a koło mokate kupilem g60;d

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
marcinb    0

W Gdańsku na ul. Chłopskiej czy tam jeszcze Rzeczpospolitej czerwone Corrado na parkingu strzeżonym. Ładnie się mieniło, ale kogoś poniosła fantazja z trybalami. Znane?

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta

Powiadomienie o plikach cookie

By korzystać z forum musisz się zgodzić z zasadami: Warunki użytkowania.