kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2012 Przed chwilą na skrzyżowaniu Stojałowskiego i Herberta w Krakowie stała schowana za ekranem czerwona sroka mk2 . Ktoś od nas? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2012 Przed chwilą w Żywcu na moście czarne corrado na SZY....... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2012 o 11.30 sepot na Bulwarowej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ciupin 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Grudzień 2012 przed chwila na wylocie z tczewa granatowe corrado GTC Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DamianBB(G60) 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Grudzień 2012 Nie dawno mijane granatowe corrado w Wapienicy/Bielsko-Biała. Pomachaliśmy sobie i nie wiem kto to?? Jest ktos z Bielska?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2012 Przed chwilą w miejscowości Kikół na trasie nr 10 widziane czarne corrado na ZDR.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2012 wczoraj okolo godziny 15.30 ciemne corrado na rejestracjach WB... w miejscowosci brzozówka kolo jakiegos zakladu chyba komis albo wulkanizacja Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2012 kostek to ja bylem teraz to moja trasa bo do minska jezdze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2012 Tego na WB tez często widuje koło tego zakładu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2012 dzisiaj w Kielcach oryginal fioletowy Corr VR6 na KR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lolek 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2012 wczoraj w stalowej woli fioletowe 9a RNI Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 wczoraj (01-01-2013) widziałem czerwone corrado na rejestracji TK jakieś 10km przed Kielcami na małej stacji gazowej (stał tuż przy trasie - prostopadle do ulicy) oraz 29-12-2013 widziane dwukrotnie też czerwone klubowe corrado na ulicach Krynicy-Zdrój (ładnie się błyszczało, chyba świeżo po myciu) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 To czerwone na stacji gazu to chyba na handel bo tez je tam widziałem w sobotę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 rafal a to czerwone na takich wiejskich felgach gdzies w okolicach Morawicy bo tez mi ktos ostatnio mowil ze go widzieli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2013 Dokładnie to samo corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2013 troszkę wcześniej, mieścina zwała się Piotrkowice - felgom się nie przyglądałem ale jakieś srebrne były. a czy na handel to nie mam pojęcia na boku na pewno nie było kartek, może była na przedniej szybie ale byłem w stanie zobaczyć bo słońce mnie oślepiało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2013 Przed chwila w miejscowości Kokanin szara sroka mk2 na PKA..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Styczeń 2013 (edytowane) Tym razem na skrzyżowaniu piłsudzkiego i kopcinskiego w Łodzi niebieske corrado Edytowane 16 Styczeń 2013 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
humi 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2013 przed chwila czarne corrado na cch wyjezdzajace spod biziela w bydgoszczy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2013 Tym razem na skrzyżowaniu piłsudzkiego i kopcinskiego w Łodzi niebieske corrado to przyjazny spotyka w Łodzi corrka a ja z tego miasta ani jednego a jezdze po Łodzi codziennie, wrrrr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2013 Widać mało jeździsz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 2013 chyba masz racje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń 2013 ludzie ze wsi mi doniesli ze zolte corrado z czornym spojlerem blachy KR? cisnelo przez moje wlosci. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2013 Wczoraj w Grójcu widziane corrado na WGR...... Kto po moim mieście jeździ bez pozwolenia ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
egz3 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Styczeń 2013 to niebiesknie corrado to mojego szwagra:D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach