Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2007 no jak byłem w czoraj na Sosinie w Jaworznie to był correk Fioletowy na SD ale nie klubowy to nie podchodziłem bo nie wjechałem correm to głupio tak sie pakować w musztarde komuP hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2007 no jak byłem w czoraj na Sosinie w Jaworznie to był correk Fioletowy na SD ale nie klubowy to nie podchodziłem bo nie wjechałem correm to głupio tak sie pakować w musztarde komuP hehe Jeżeli on był na BBSach to wiem który to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
seven 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2007 (edytowane) Mowisz o czerwonym Corku z seryjnym zderzakiem na gladko? A Fioletowe/niebieskie corrado czasami widuje w Trzebini. Za kierownica facet, okolo 30-40 lat, wlosy blond do ramion, chyba krecone. Tyle zdarzylam ustrzelic. ja tez machal mi nawet jak mu dlugimi swiecilem ale jakis nie do uchwycenia ;] Damiana znam osobiscie mieszkal kiedys w libiazu Edytowane 16 Sierpień 2007 przez seven Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2007 Brazowe (albo kameleon - za daleko bylo ) Corrado kolo 13 przy Urzedzie Miejskim w Gdansku. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
qlek 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2007 Przed chwila (ok 18:30) granatowy Corr w Krakowie - przecznica od Westerplatte, KBC.... bodajze. Pozdro. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
a&a 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2007 Polkowice 18 sierpień 2007 godzina 8-31 uchwyciłem srebrnego corraska DKAxxxx pędz+/-cego ulic+/- Targow+/-- oto fotka któr+/- zrobiłem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9179310901e107fa.html Zna ktoP właPcicieli ? Szkoda że mój stał w garażu bo dognałbym panów i pogadał a na nogach nie miałem szans Pozdro dla maniaków CORRADO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2007 wczoraj wieczorem okolo 22 w McDonalds w Wilanowie szare chyba (ciemno bylo a ja slepy troche ) Scirocco WOT.costam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielllVW 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2007 Janki godz. 5 rano corek zmiezaj+/-cy do stolicy, czarny WPR g60 chyba.Czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2007 wlasnie wrocilem z Nysy i w Prudniku widziane zielone corrado na blachach OK....pomachane ale niestety mnie nie zauwazyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bocia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2007 W miejscowoPci Łosiów w kierunku na Brzeg ciemny Corek - pomachałem ale chyba nikt nie zauważył Potem w miejscowoPci Zawada Sroczka w kierunku na Opole - pozdro dla obu kierowców Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gosia 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2007 (edytowane) dzisiaj w W-wie róg Stryjeńskich i Belgradzkiej Corrado na WO Pozdrawiam EDIT zapomniałam dopisać że w pi+/-tek widziałam aż 3 Corki: Kryniola, Onyxa i Rafała Edytowane 19 Sierpień 2007 przez Sky Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2007 Czerwone rado we wrocku obok szpitala przy PKS-ie. pozdro ktoP z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2007 to samo widzałem w Prode Na blachach DZA XXXX tez za szpitalem na dyrekcyjnej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2007 Wczoraj w Wawie z idzikowskiego ktoP wyjeżdżał ładnym Coraskiem nie wiem czasem czy to nie był Mali, a dzisiaj w ci+/-gu 40 min jazdy do pracy najpiwerw jechałem na tylnym zderzaku Onyksa, a potem na Sierkierkowskim znalazłem się za majestatycznie pod+/-ż+/-j+/-cym do pracki swoim Vr-kiem Frantzem. Pozdrowionka chłopaki!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2007 20 SIERPNIA CZARNY COREK NA UL. WSPóLNEJ W POZNANIU . POZDRO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2007 (edytowane) Ja jak narazie zlowilem jednego Cora na wypadzie. Ale zadna rewelacja http://i45.photobucket.com/albums/f100/Pablosx/Zdjcie034.jpg Edytowane 27 Sierpień 2007 przez Pablo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2007 Dziś Gdynia zielone Corrado wersja US na parkingu lidla w cisowej. Pzdr. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Borgu 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2007 Nie do Wiary 2 x corrado - napweno 1 z nich było kitona G60 a drugie niewiem. kolor BASSERa oby dwa jedno z nich miało na grillu znaczek G60 drugie nie 1 x Scirocco białe Mysłowice na jednej ulicy 3 autka szok ! no i fura Adiego hehe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2007 niebieskie corrado Wpi... Magdalenka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2007 Dzis w Warszawie widzine czarne corrado na ul. Wilczej o godz. 17.15 numer rej WPR 40NT czy to ktos z klubu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2007 Przed godziną - srebrna sroczka ZKA... w Szczecinie na Sadowskiego. Pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
doogas 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2007 jakos wczoraj czy przed.. biale rado G60.. (tak brzmialo ) w gdyni dabrowie oklolice Poziomkowej i Perzowej.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Win32 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Sierpień 2007 (edytowane) W Warszawie na Żoliborzu przy Krasińskiego często widuję białego Corrka, stoi sobie na jednym z dwóch parkingów przy tej ulicy. Niestety nie widziałem rejestracji. No i ostatnio na skrzyżowaniu Górczewska- Elekcyjna -Deotymy , mijałem się z czarnym Sciro NEL xxxx Edytowane 28 Sierpień 2007 przez Win32 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2007 przed momentem corek Kwaasa na Gaju. P.S. Zchowaj spoiler bo ci urwa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kwass 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2007 A żebyś wiedział że kiedyś urwą, ludzie maja tendencje do łapania za niego. POZDRAWIAM. Powiedz kiedy ja cie ustrzele na moim osiedlu bo jak narazie to cie widze wszedzie byle nie u mnie na osiedlu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach