Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2012 Takiego ustrzeliłem w Gdyni na przeciwko Makro koło myjni samochodowej jakiś tydzień temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 2012 A dwie sroki widziałam dzisiaj. Jedna czarna MKII w Kwidzynie na blachach GKW (w sumie w jednym i tym samym miejscu zawsze stoi, na parkingu przy ul Polnej) A druga w komisie biała MKII w Malborku na sztumskich blachach. 3500 PLN Ta sroka na GKW to auto mojego wujka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Żółty 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2012 Żółty zrobiłem jak mówiłeś i okazało się ,że kor a nie ma co prawda ale kamera zagląda mi centralnie w okna domu. No to teraz pojeździj mapą po wrocku i znajdź swojego parcha. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2012 Wczoraj koło 18, na trasie 94 w pobliżu Oławy, widziałem czerwonego Corassa na białej feldze. Tablica - SZ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Wczoraj na dolnej stacji kolejki na Kasprowy to co zawsze: a dzisiaj podczas drogi powrotnej zielone - prawdopodobnie VR na wylocie z Radomia na Kielce; zdąrzyłem tylko machnąć, nie wiem kto. A to dlatego, że zima zaatakowała Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 dzisiaj okolo godziny 12 na trasie kielce kraków widziane corrado na tablicach LLE ... kto to?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 patrz post wyżej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
oli 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 nie bardzo wiem o co ci chodzi hahah Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) a dzisiaj podczas drogi powrotnej zielone - prawdopodobnie VR na wylocie z Radomia na Kielce; zdąrzyłem tylko machnąć, nie wiem kto. A to dlatego, że zima zaatakowała muszę zmienić sygnaturę... Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 poprostu to ja bylem zielonym, z twoich stron wracaliśmy z zakupionym golfem gti Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 też micha mi się uśmiechnęła na widok kora w trasie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trzy 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 też micha mi się uśmiechnęła na widok kora w trasie miałem to samo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
baan4n9 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Kwiecień 2012 dziśkoło 16 widziane było zielone sciro mk2 niewiem na jakich tablicach pod tescu w lublinie. machnięte - odmachane ktoś z forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) szkoda, bo znajomy szuka białej sroki aktualnie. musi byc biale? mamy ladne sciro na sprzedaz, malowane chyba z 5 lat temu na fioletowy fip-flop czy ja to sie nazywa. w sloncu na ladny niebieski sie mieni. ale zaden kameleon, nie ma lipy fabrycznie scala paprikarot, ale wnetrze juz bylo podniszczone i jest w idealnym stanie z gt2. 1.8jh+gaz na blosie bardzo fajne auto, bylo na kilku majoVWkach, VAGtreffen, w Grądach. ale niestety potrzebna kasa i miejsce w garazu. pewnie na swieta porobimy fotki i niestety na allegro wyladuje PS. a tak przy okazji tych zdjec z google to moja beemka tez sie zalapala jak pod blokiem stoi EDIT: dokladnie ten kolor ma: http://pictures.trader.pl/pictures/original/6/a6/7a/1FA0487A3D55DF0F933883742F3BE1B7.jpg fotki nawet w temacie Praksa sie przewinely mozesz poszukac Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez lukasz_61 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 to teraz piszesz mi, jak on już kupił, a możliwe ze był by zainteresowany, bo szukał czegoś z jh i w gazie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
indi 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 jakieś 15 minut temu w Wałczu kolo Kauflandu szara sroka na waleckich blachach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 to teraz piszesz mi, jak on już kupił, a możliwe ze był by zainteresowany, bo szukał czegoś z jh i w gazie. duzo zaplacil? te nasze jh dodatkowo jest na digifancie II, bo wtrysk mechaniczny (jak to on ) szwankowal Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gliwa 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 Dzisiaj kolo 20-tej w Słupsku koło Jantaru czarny Corek z Bytowa jak sie nie myle:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 po taniości, 1500 czy 1800 jakoś tak. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 no nasze bedzie odpowiednio drozej wystawione. a co by skonczyc OT to widzialem w niedziele po poludniu jakos granatowe corrado na BBI, chyba na Krywlany jechało Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2012 w sobote w Starachowicach niebieskie sciro mk2 blachy TST soczewka z przodu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) Żołte Corrado na KBR obklejone jakimiś reklamami, z czarnymi lampami z tylu na Al Pokoju w Krakowie kolo 18. Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez Sebastian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2012 Dziś ok 17 we Wrocławiu, pod centrum handlowym Borek Czerwone Corrado na tablicach DW Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2012 (edytowane) Toż to Kwasu i redDevil.Heh Masło ,że mnie nigdy nie ustrzeliłeś.Cały czs po Wrocku śmigam. Edytowane 5 Kwiecień 2012 przez Rafał24V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2012 Przedwczoraj, znaczy w środę, czarny Corr ten z dwoma białymi pasami na LPA (jechał ze Starościna w stronę Lublina). Nawet zdążyłem zamrygać a Asia pomachać. A Pan Kierownik nawet zdążył odmachać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach