KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2011 byłe auto Mirona ktos chyba w Factory pracuje bo czesto tam stoi. Nie na factory tylko pracuje w wojsku, gadalem z nim, corra pomalowal ale bez rozbierania, a w przyszlosci ma plan na przekladke silnika... na g60, probowalem go przekonac zeby chociaz vr-a wstawil ale twierdzi ze jest za ciezki itd... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2011 Dziś przed 17 w Lublinie ciemne corrado LKS. Pierwszy raz je widziałam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bocian 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) w niedzie w rzeszowie czarne corrado bodajze na blachcach lbl to musiałem być ja ;p Edytowane 6 Październik 2011 przez bocian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2011 Dziś rano widziane w Nowinach k/Kielc zielone Corrado jadące w stronę Krakowa. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2011 Dziś rano widziane w Nowinach k/Kielc zielone Corrado jadące w stronę Krakowa. Moze to Asiunia jechała panem groszkiem na zlot Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2011 Moze to Asiunia jechała panem groszkiem na zlot Nie, to jakiś chopocek był I myślę, że Asiunia jechałaby obwodnicą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2011 Moze to Asiunia jechała panem groszkiem na zlot Nie, to jakiś chopocek był I myślę, że Asiunia jechałaby obwodnicą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Poli 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 (edytowane) Dzisiaj w Rzeszowie na ul. Rycerskiej około 18.00 corrado Maniusa. Napewno ;> ? Edytowane 9 Październik 2011 przez Poli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 Dzisiaj na giełdzie (Elizówka) w Lublinie widziane siwe albo czarne corrado jak wjerzdzało tą bramo koło ronda (opla tam pchali bordowego) tablica LU O3... reszty nie pamiętam.A w poniedziałek na drodze NR 63 w Ulanie takie cudo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 Napewno ;> ? Na pewno. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 dzis okolo 12ej, przy najblizszej od zlotu stacji orlen (nie pamietam miejscowosci ) zolto-czarno corrado, chyba na blachach KB... pomrygane z wzajemnoscia, i lapki w gorze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 dzis okolo 12ej, przy najblizszej od zlotu stacji orlen (nie pamietam miejscowosci ) zolto-czarno corrado, chyba na blachach KB... pomrygane z wzajemnoscia, i lapki w gorze Tak samo mijałem to corrado ale niedaleko osrodka w koninkach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 My również go mijaliśmy. Może to Sepot jechał na zlot. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 a to przypadkiem nie chodzi o tego, co nigdy nie moze dojechac na zlot? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2011 dzis w ostrowcu trujson,kobra,mlody kowal, sadzyk i jeszcze na Orlenie doktorek ale gdzies wybyl pozniej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2011 przed chwilą na pl. Narutowicza w Wawie stała sobie sroczka GTII- wydaje się ładny, zadbany egzemplarz. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2011 a to przypadkiem nie chodzi o tego, co nigdy nie moze dojechac na zlot? Byłem w okolicy to chciałem Was odwiedzić, ale niestety chyba się starzejecie, bo zlot strasznie szybko się skończył Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2011 to nie starosc, lecz niestety aura nie pozwalala na dalsze kontynuowanie zlotu, a rozgrzewanie sposobem na %%% co poniektorym nie wypadalo, bo sie droga powrotna szykowala (niektorym pewnie to po 2 dniach ciaglosci juz nie przyjmowalo nawet ) wiec nie pozostalo nic innego jak wczesna ewakuacja... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2011 eee... sepot do wieliczki 2 lata temu dojechał przecież tyle, że powrót miał corras juz na lawecie a widziałem wczoraj około godziny 13-14ej Dario czerwonym corrasem na parkingu koło autostrady na Rzeszów... leciałem dupowozem do tarnowa i nie miałem czasu sie zatrzymać trąbiłem i mrugałem awaryjkami... qrde teraz dopiero czytam, że parch miał awarie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sepot 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2011 Z moim corrado (żółto-czarne) jest jak z Yeti... Wszyscy mówią że jest,ale mało kto go widział Jak obejdzie się bez niespodzianek,to pojawię się na zakończeniu sezonu VAG w Krakowie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2011 Z moim corrado (żółto-czarne) jest jak z Yeti... Wszyscy mówią że jest,ale mało kto go widział :lol: :lol: nie przejmuj sie kolego, nie jestes sam, swoja droga dobre motto na podpis Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2011 WE..... na wlocie do Łęcznej dzisiaj 14:40 około Nawet pomrugałem, ale z CC to mało widoczny byłem . Aha: w okolicach czarnego koloru i mocno załadowany czymś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2011 Wczoraj widziany i pogadane PAVEL ,był swoją Sroko u wulkanizatora. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2011 dzisiaj z rana na ul. Baletowej w Raszynie szare (chyba) Corrado na WB- chyba nie z klubu, bo pomachałem a zero reakcji... Oczywiście jechałem swoim i kierowca się tylko patrzył... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Październik 2011 Wczoraj wyjezdzajac ze Stargardu na wylocie na Swiete fioletowe curado ZST Łuki czyj to bo to nie byl twoj correk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach