Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2011 Hanys, ja tego Corka swego czasu często widywałem w okolicach Bełku/Ornontowic, zawsze przejazdem, ale wygladał na zadbanego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbuncio 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2011 http://www.lowrider.pl/forum/viewtopic.php?f=36&t=6085 na pierwszej focie corr w tle swoja droga szykuje sie fajnie odrestaurowany mesio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2011 (edytowane) dzisiaj czarne Sciro mk3 na SMI pod Auchan w Mikolowie, pomachane, ale zero reakcji, 2 panie w srodku pozniej w Katowicach Piotrowicach pod Famurem biale Sciro mk3 na KR, widzialem juz je kilka razy na tej trasie, tez pani za kierownica Edytowane 3 Wrzesień 2011 przez hanys Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2011 znajomy mi dzisiaj powiedzial ze chyba wczoraj na parku w Żarnowie stalo ciemne Corrado na blatach WWL Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
olafart 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2011 dzisiaj czarne Sciro mk3 na SMI pod Auchan w Mikolowie, pomachane, ale zero reakcji, 2 panie w srodku pozniej w Katowicach Piotrowicach pod Famurem biale Sciro mk3 na KR, widzialem juz je kilka razy na tej trasie, tez pani za kierownica Ty zwracasz jeszcze uwagę na to ścierwo? Przecież to najczęściej bananowe dzieci, bądź panowie z małym pindolem tym jeżdżą- nie wiedząc nawet że istniało coś takiego jak Corrado, czy Sciroo mk1/mk2... ja tam mam na nich wyj**e PS. Wiadomo, że są wyjątki potwierdzające regułę- jak Pablo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2011 dzisiaj w lodzi kolo godziny 11:00 na swiatlach za wiaduktem na brzezinskiej w strone M1 ciemne corrado na blachach EZG, chyba G60 czyje?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
#BOOA# 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2011 Dzisiaj Łuki i jego Skarby Uploaded with ImageShack.us Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2011 Dzisiaj na parkingu w Gdańskim zoo widziane corrado na tablicach GA. Z zewnątrz niezbyt ciekawy , ale w środku beżowa skórka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2011 Dziś przed 15.00 w Wąwolnicy koło Żródełka (powiat Puławy ) wyszliśmy wprost pod granatową sroczkę MK2 na LUB. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Wrzesień 2011 Corrado Eternity-ego w Warszawie (dzięki za zaproszenie, herbatę i pogaduchy) Pozdro Aga Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
karo 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2011 (edytowane) Corrado poprostu widziane wczoraj na parkingu na warszawskim lotnisku w godzinach wieczornych Edytowane 5 Wrzesień 2011 przez karo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Angela 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Wrzesień 2011 wczoraj na Cargo na WM... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2011 (edytowane) wczoraj wieczorkiem u mnie na wiosce mini spot z Bocianem i jego corrkiem Edytowane 7 Wrzesień 2011 przez Antonio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sonic 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Wrzesień 2011 http://www.lowrider.pl/forum/viewtopic.php?f=36&t=6085 na pierwszej focie corr w tle swoja droga szykuje sie fajnie odrestaurowany mesio Ciopek, człowiek od nas z forum.. teraz bardzo rzadko widywany.. a projekt mesia śledze na bieżąco.. miażdzy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mis_michal 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2011 wczoraj na Cargo na WM... Przyznaje sie ze to ja:P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2011 (edytowane) Kogo to . Widziane pod magazynami UPS w Łazach ? Edytowane 9 Wrzesień 2011 przez kostek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2011 Kostek chyba robote zmieniłes co? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2011 zna ktoś tego kora?? org vr z czarną skórą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
maslo 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2011 Dziś po 14 we Wrocławiu na opolskiej widziane Czerwone Corrado, blacha DW...NR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2011 Dzis w Wyszkowie na ul Armii Krajowej kolo 8 rano czerwone Corrado chyba G60 Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
grelfons 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2011 W czwartek ok. godziny 7 rano widziane byłe autko Maga w W-wie przy zjeździe na Dolinę Służewiecką z Puławskiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
s_kowal 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2011 Dzisiaj ok. 18:30 holowane przez Radomsko ciemne Scirocco nr rej. SCZ... - czyje ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
zanat 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2011 Wczoraj w Bydgoszczy na Łucznicze dwa corrada w tym auto Tego Praksa akurat miał lekkiego nerwa bo ktoś mu wsiadł do auta i zarysował skórę z tego co dobrze usłyszałem Nawet mam fotki jak akurat pucuje auto ale jeszcze nie wrzuciłem ich na kompa :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2011 W piątek mijałam się w Szczecinie, na Autostradzie Poznańskiej około 19.00 z ciemnym corkiem na ZS. W niedzielę na wjeżdzie na ekspresówkę ze Świnoujścia na Szczecin we wstecznym zauważyłam cora, zwolniłam, niestety właściciel nie miał chyba nastroju na wspólną jazdę, schował się za dupsko audi Odpuściłam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2011 (edytowane) wczoraj około 19, minąłem się z ozikiem na Piasecznie, poznałem go po wystających kołach, jak się zrównaliśmy autami. a w sobotę około 14 na granicy wawy i Raszyna minąłem się z Cycem. Edytowane 12 Wrzesień 2011 przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach