Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2007 audi cabrio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Corri G60 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2007 8 corków w rusocinie ;] na vw mani ;] Byłby 9 gdyby nie ta jeba.. praca od rana do nocy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość Vw 16v Zgłoś ten post Napisano 29 Lipiec 2007 a to te ktorym mi sie foto udało zrobic ;] i jednak pomyłka w obliczeniach bo było ich 14 oprócz 2 ...... 1 na tablicach CSE to az płakac mi sie chciało bo wiocha jak o ho ho spojlery x2 przód od golfa 4 itd a i jeszcze jeden tez wpadajacy bardziej w ciemny żólty ładniuchny ;] to korek slayera a to mój ;] a to taka mała ciekawostka która była na zlocie ;] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2007 dzisiaj po godzinie 13 przez sosnowiec w strone krakowa zielone corrado na zielonych lampach z tylu....wydaje mi sie ze to kolega z klubu ktorego poznalem na zlocie w szczyrku niepamietam w tej chwili jego ksywki...ale z tego co pamietam był z Olkusza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2007 dzis godz 17.00 w ilawie widziana czarna sroczka poczatek rej NIL.XXXX nie swiecil jej sie jeden reflektor z prawej strony czy to ktos z klubu pozdrawiam serdecznie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lara 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2007 Dzisiaj w Trzebini okolo 5:40 granatowe Corrado KCH 44FU, za kierownica pierwsza mysl to kobitka blondi ale jak sie pozniej okazalo byl to mezczyzna. Pozdrowienia dla wlasciciela. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GUCIO 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2007 A ja wczoraj wieczorem widzialem Moranguinho i jej różówka na Ostrobramskiej machalem łapkami ale mnie nie zauważono Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariano 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2007 Olsztyn około 16 na ulicy Kosciuszki Scirocco NOLXXXX pomachane pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dmkk 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2007 W sobotę ciemny corek WD...około 13.00 w Miękkowie w stronę Szczacina ci+/-ł.Dzisiaj przesladuj+/-ce żółte Sciro na Czorsztyńskiej e Szczecinie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kidaff 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2007 dzis kolo godz 12 w czeladzi-piaski osiedle dziekana stalo sobie Scirocco oto fotka : http://img45.imageshack.us/my.php?image=12ij9.jpg pozdro dla wlasciciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sonic 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2007 dzis ok 13 poznan krolowej Jadwigi corek 16v na tablicach CGX czy jakus tak.. kolega jechal z dziewczyna.. chwile pozniej na sw.marcinie sliwkowy corek na tablicach PMI Pozdro Robcik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gosia 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2007 w sobotę niebieskie Corrado ok. 16.00 Ostrów Mazowiecka i w poniedziałek jeszcze jedno burgund też w Ostrowi Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
IG0R 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2007 wczoraj 20.10 , Gdynia kolo Reala (geant na wsg. Pw. maxymiliana) bordowy Correk GWE z wlotami na masce. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dagome 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2007 niedziela Kalisz czarne corrado na tablach WI... z clarami b-c z tyłu -czyżby Dominik? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gość bieniu Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2007 godzine temu czarne corrado, gleba , leciało w strone namyslowa , blachy ONA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariano 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Sierpień 2007 DizP o 16 Olsztyn przy stacji Shell Tazman. Pomachane, pogadane . Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 Wieczór/noc z czwartku na pi+/-tek: - 20.30 Corri_G60 w Łebczu, jechałem czerwonym golfem, mrugniete swiatlami - 21:30 Pod silverscreen w Gdyni bordowe/wiPniowe corrado CBY z lampami z tyłu red-white - ok 24:00 na Pwiętojańskiej w Gdyni czarny b+/-dĽ granatowy corek GA. - a przed 2 w nocy w jastrzębiej górze widziane takie cuP: Wyjatkowo obfity w corki miałem dzisiejszy wypad do kina:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lolo 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 Patrzcie na co sie natknelismy w bieszczadach (w srodku czerwona skorka) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 piekny jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 piekny jest nieda sie ukryc...... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jastrzab 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 Przed chwila, róg Powazkowskiej i Krasinskiego w Wawie, czzerowne Corrado z napisem e-honda.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 dzisiaj ok. godz.12 w Chorzowie na ul.Gałeczki koło izby celnej ciemne scirocco II...niestety blach niedojrzałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jar-eck 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 Godzina 18,Powstańców/Kamieńskiego-fioletowe rado na bbs z naklejk+/- Corrado Club, pozdrawiam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
artur33 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 wczoraj jadac z ilawy do Sopotu przed miejscowoscia Kolozab kiedy zrobilem sobie maly postoj stojac na awaryjnych swiatlach minela mnie czerwona sroczka za kierownica siedziala jakas blondyneczka a wracajac z powrotem w miejscowosci Gosciszewo stalo pod sklepem czarne corrado mum rej.GSZ V286 jesli to klubowicze to serdecznie pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
CK...G60 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2007 Dzisiaj czerwony coreczek o numerach TK 84..... widziany w kielcach na ul. 1-go maja.Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach