poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) Dzisiaj był dobry dzień: Jedenaście różnych Korów - u Smyków na slubie, przed i po. Dzięki chłopaki za wspólną jazdę! Pozdry i do widzimysię PS Nie licząc swojego A-cha był jeszcze dwunasty w kolorze dark burgund . Edytowane 2 Październik 2010 przez poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
gietek 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2010 Darku zapomniałeś o dwóch sroczkach mk2 w Biułboraju. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2010 Dzisiaj na krajowej 7ce o 18:00 w okolicach Małdyt widziane corrado. Mignęło mi szybko przed oczami, także było CHYBA zielone i miało CHYBA rejestracje "WS..." a no i z CB. Pare km wcześniej w rowie leżało jakieś nowiutkie auto, w radiu chwilę później mówili, że 2 dzieci w szpitalu z tego auta... :/ ruch wahadłowy itp... dobrze że mnie to ominęło, ale kolega z Corka się załapał . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 To bylo NOS Nowy Passat w rowie, smiglowiec byl po dzieci :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 Dzisiaj ok 14 00 w Poznaniu na finale ToYO Drift Cup czerwone corrado krzyśkowa 16v - Chris na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 To bylo NOS Ładnie się zapier.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 dziś około 14, ciemny Cor. Minęliśmy się na Czerniakowskiej, na wysokości Bartyckiej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
igor_vw 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 Wczoraj ok 17 w okolicach Pasłęka na krajowej 7 ciemny Corr na tablicach NOS. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 W piatek wieczorem ciemno zielone corrado w gdansku przy pomniuku sobieskiego widziane corrado na blachach NOS, to chyba byl bujson jesli sie nie myle Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 hahaha bujson jestes przesladowany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 4 Październik 2010 Hehe przynajmniej jestem zauwazalny W weekendy bede sie pojawial w Gda. Wiec piatek i niedziela lece przez E7 Ostróda-Gdańsk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2010 ja dopiero na święto zmarłych jadę 7ką do Mrągowa .. kiedy można zgadać się na stacji w Ostródzie. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2010 na święto zmarłych Kiedy jest to święto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2010 1 listopada jakbyś nie wiedział Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bujson 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2010 A no mozna sie umowic, pogadac Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2010 wczoraj w okolicy godziny 15 w Lublinie pod zamkiem państwo Smykowie - pomachane, odmachane oczywiście G w kolorze Dark Burgund Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2010 tak jest potwierdzam, też Darusia autko widzieliśmy i machaliśmy z radością, bo dawno żadnego cora przypadkowo nie widziałem noi codziennie na honorowym miejscu w pokoju, pięknie zapakowane corrado vr6 w dark burgund w skali 1:18 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Fenri 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2010 Dzisiaj o godz 12:15 w Gliwicach na ulicy jana pawła 2 jechałem za czerwonym Corkiem na numerach SG, pozdrawiam właściciela Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Verbus 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) a dzis wracajac z mloda z Redy(zs) moj Daniel mi smignal,nawet nas nie widzial pogadamy jak wroci a to dla aliena Edytowane 8 Październik 2010 przez Verbus Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mosiadz 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2010 Dzisiaj ustrzeliem 2 Corrado jedno na Energetykow w Zs jakos o 13.20 zielone na tablicach Fg chwile pozniej nastepne na parkingu przy wejscu do centrum Galaxy czarne z przyciemnianymi szybami na tablicach ZGR X5 cos tam czarne chyba bez jednego alusa z tylu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ghostunit17 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2010 Dzisiaj ustrzeliłem czarne corrado W Gdyni ale trochę rozebrane bez środka i przodu nie daleko Akademi marynarki wojennej klubowe? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Październik 2010 Dziś po 12 w Łęcznej Korczysław. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2010 zgniatacza siostre dzisiaj rano... pozdrawiam za ten ładny uśmiech Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2010 Dziś około 10:35 w Łęcznej Korczysław na czarnych felgach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karlos 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2010 O 6:50 w Nadarzynie zielony parch na WPR Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach