Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 Dziś na drodze do Nałęczowa znów jajeczne corrado... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ozik 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 (edytowane) w niedziele wieczorem przy lotnisku Okęcie widziany Kura i jego 400-konne corrado, ale to zamiata Edytowane 22 Wrzesień 2009 przez Ozik Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Gobo90 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 czarna dzisiaj w swidniku na rondzie z helikopterem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 Wczoraj koło 17 żółte Corrado na Toruńskiej w Gdańsku. Blach nie widziałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 czarna dzisiaj w swidniku na rondzie z helikopterem no i <foch> nawet się nie przyznaje, że była na Lubelszczyźnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 dzisiaj szare Sciro mk2 na parkingu Remagu Katowice Kostuchna ok 16, potem w Tychach biale mk3 kolo City Point ok 18.30 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 no i <foch> nawet się nie przyznaje, że była na Lubelszczyźnie jest cały czas, ale ciiiii Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 Ktos od nas dzisiaj o godz 13:30 tankował parcha na stacji shell na wylocie z centrum ZS, koło stoczni parnica przed basenem górniczym? Ciemny parch ZS z ciemnymi felgami ale szczegółów brak bo przez szybę autobusu tylko sekundę widziałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Wrzesień 2009 Hellou! A ja widziałam w niedzielę białego Corka w Zielonce..... a potem jajeczne Corrado w Nałęczowie Zatrzymałam się popatrzyłam, ale koleś jakiś niekumaty...a ten Corr to juz dawno w Nałęczowie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2009 Dzisiaj w Nałęczowie widzieliśmy bladożółtego corra. Strasznie zabiedzony, mało tego 16 v z gazem, łaciatą maską, naklejkami na zderzaku i rynną zamiast wydechu. Właściciel tez nie porażał komunikatywnością... Podeszliśmy zagadać i rozmowa wyglądała mniej więcej tak: - Dzień dobry! Przepraszam, jest Pan może zarejestrowany na Forum Corrado? - Nie! - No to zapraszamy. - Nie mam internetu. Nie ciągnie mnie do tego. A, że fura mnie się podoba to se kupiłem. - No to trudno. Po czym wsiadł do samochodu i kłapnął drzwiami. :ph34r: No nieczający. Wyjątkowo... Ostatnio nawet nam machał, jak jechaliśmy Mruczkiem, ale Adam go zignorował i powiedział "Nie widzę go. Skoro się nie chce integrować, to niech se macha do trabantów...". Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2009 w Zielonce jest sciro mk2 US Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
bolo_ 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2009 Wczoraj widziana Lara, w trzebini na swiatłach, pozniej skrecila na rynek, koła prezentowały sie prze zajebiscie...... :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
longer 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2009 dzis widziane granatowe corrado na rej WL w Łodzi na al. Jana Pawła II Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2009 Dziś miedzy Żyrzynem a Kurowem corr - klon Emigrantowego. Jechał w stronę Lublina nieco ukurzony bo teraz kurz wszędzie, ale nie wiem na jakich blachach. Trąbiłem ale że jechałem jeszcze bardziej ukurzonym Passatem to zostałem oczywiście niezauważony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Maax 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Wrzesień 2009 Wczoraj w szczecini na ulicy jagiellońskiej około 19 ciemny corr nowa buda dokładka i stare orginalne felgi. rejestacja zs z tego co pamiętam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paloma 0 Zgłoś ten post Napisano 28 Wrzesień 2009 Dziś korek Emila w Łęcznej...a w sobotę nowe czarne siro... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2009 w niedziele w POZNANIU na UL. DOLNA WILDA widziany johnny w swoim corku . pozdrowienia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2009 Bolo666 pod polibuda. nawet dobrze wyglada na zywo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2009 Miron we Wrocku jak skrzyżowanie Kasprowicza i Żmigrodzka wczoraj tak ok 18. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2009 Ok 18:20 na wylocie ze Szczecina (skrzyzowanie wiosennej itd) widziany parch na FZA.... Kolor jakis taki grafitowy, szary, ogólnie ciemny, 100% seria, wysoko zawieszony, z tyłu podwójny tłumik ale małe, skromne rurki bez zadnych koncówek, wygladal jak fabryczny. Kiedy ruszył spod swiatel to brzmiał jak lekko zajechane 8V/16V. Kierownik 25-30 lat, sam jechał. Ktoś od was chłopaki z lubuskiego się tutaj zapuscił? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2009 Dziś w Wawie na Targowej Corrado na WZY 20** Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2009 Dziś wyjeżdżając na ulicę spod domu zauważyłem nowe białe Sciro ze skupioną Panią blondynką za sterami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Wrzesień 2009 Jak poniżej 30-stki to zaproś na forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
marcinb 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2009 Dzisiaj w Warszawie ok. 9.00 na ul. Prostej widziane seryjne czarne Corrado na miejscowych tablicach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kryniol 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2009 drzewo na Toruńskiej, myślałem że karawanem jedzie ale jednak to nie był karawan pogadanka na stacji i pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach