lukasz_61 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec 2009 17-18 lipca, praktycznie caly dzien pod marketem Lewiatan w Gródku (woj. podlaskie) czarne corrado w nowej budzie na blachach BIA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2009 nas widziałeś w Gdańsku jak z tym z cukierni jechałeś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Oskar 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Lipiec 2009 Lelystad - Larserweg - Grafitowy Corek i 3 z mojego miasta stoi codziennie pod brezanem do sprzedania Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2009 dzisiaj jakas godzine temu Katowice - Podlesie ul. Armii Krajowej Sciro mk1 kolor taki cos pomiedzy czarnym a brazowym Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sahar 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) Dzisiaj na Zwirkach przy Okeciu skrecal w 17stycznia corek (na poczatku myslalem, ze to Borgu ale blachy nie te ) na rej. TSK z dodatkowymi zegarami na slupku i wlotem od sprintera na blotniku. Kierowca mial okulary a corek ranty Edytowane 22 Lipiec 2009 przez sahar Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2009 Może to Szumo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2009 W Łukowie widuję często niedaleko dworca białą srokę mk2 na LLU z tyłu oklejoną naklejkami scirocco.pl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
jordan 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2009 Dzisiaj na Zwirkach przy Okeciu skrecal w 17stycznia corek (na poczatku myslalem, ze to Borgu ale blachy nie te ) na rej. TSK z dodatkowymi zegarami na slupku i wlotem od sprintera na blotniku. Kierowca mial okulary a corek ranty To ja bylem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Lipiec 2009 Może to Szumo Szumolot do nimiec poszedl z tego co slyszalem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VOLCIK 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2009 Wczoraj w Częstochowie (przy wiadukcie - w kierunku na Katowice) na parkingu Corrado G60 blachy oczywiście SC..... Koloru hmm coś pomiędzy bordowym/brązowym/miedzianym - bardzo ładny kolor swoją drogą PS Raz na rok zdarza mi się zobaczyć na żywo inne niż moje Corrado Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2009 Wczoraj kolo 15 Justyna w centrum Gdańska a potem juz bez parcha o ok. 22 na plazy w sopocie... dzis kolo 5 rano ponchowy i matchowy corr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) Wczoraj kolo 15 Justyna w centrum Gdańska a potem juz bez parcha o ok. 22 na plazy w sopocie... dzis kolo 5 rano ponchowy i matchowy corr Grześ wstałeś ? ) Dziś na parkingu Żulimucha Edytowane 24 Lipiec 2009 przez alien Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) Grześ wstałeś ? ) Lepiej... Wogole sie nie polozylem.. a teraz siedze w robocie... Teraz bedzie jakies 29 godzin bez snu... Ale dzis sobie powiedzialem.. nie odpuszcze i juz nie do nawalenia ale na chillu kombinuje z ponchusiem spic co nieco... Edytowane 24 Lipiec 2009 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2009 Lepiej... Wogole sie nie polozylem.. a teraz siedze w robocie... Teraz bedzie jakies 29 godzin bez snu... Ale dzis sobie powiedzialem.. nie odpuszcze i juz nie do nawalenia ale na chillu kombinuje z ponchusiem spic co nieco... Ja was nie nawidze , jesteście okrutni nie chce was znać , mówiłem wspominałem coś ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Grexon 0 Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) coś tam było... Edytowane 24 Lipiec 2009 przez Grexon Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Pioter_PL 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 joł kto kojarzy czyj to corr rej WW.....F czy to Turkisha? Piekna sztuka, lakier pieknie w sloncu sie blyscy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 godz temu byłe corrado joszi... parkuje 200m od mojego domu i nawet znam właściciela...z podstawówki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Justyna 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 Wczoraj kolo 15 Justyna w centrum Gdańska a potem juz bez parcha o ok. 22 na plazy w sopocie... Tak jak pisałeś- pełen lans corkiem po centrum . A spotkanie w sopocie było cóż za zbieg okoliczności. Wsród tłumów ludzi rozpoznałam Grzesia w różowej (niby czerwonej:) koszuli. pozdrawiam:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 joł kto kojarzy czyj to corr rej WW.....F czy to Turkisha? Piekna sztuka, lakier pieknie w sloncu sie blyscy Turecki wytoczył muzeum na miasto Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 Dzisiaj białe Sciro mk2 między Kockiem na Radzyniem na LLU. Mimo ze jechały dwa corki mrygajac różnymi światełkami - zero odzewu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 godz temu byłe corrado joszi... parkuje 200m od mojego domu i nawet znam właściciela...z podstawówki To Konradzik przecież. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 Turecki wytoczył muzeum na miasto taaaa jakieś 200m od domu z tego co widzę To auto za każdym razem robi na mnie tak samo duże wrażenie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2009 Nie gadaj do kina ma z 500 metrów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 To Konradzik przecież. sprzedał już. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kozik 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2009 sprzedał już. A, to sorki - nie wiedziałem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach