Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 Poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 Corrado poprostu Kirowca widział, ale mijaliśmy się na zakręcie i zdążyłem tylko przyuważyć TKI... Pozdrawiam! P.S. 300 km w 3,5h z Balic do Puław z małym postojem Nie żeby jakiś wyczyn, ale zawsze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 dzisiaj we wrocku na kotssisa po 20 korado w kolorze sliwkowym no i jeszcze czarne sciro na DW pod korona gdzies kolo 19... btw, zrobilem przez te swieta juz prawie 700km i mnie tez nikt nie przyuwazyl jutro wracam do ZS to moze po drodze kogos jeszcze wypatrze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
miły 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) KATA mogles dac znac ze zawitales do ZS, tym bardziej ze my do dąbia mamy 3 minuty Ja dzisiaj sluzbowym peugeotem boxerem zrobilem trasę ZS -> Przeźmierowo -> ZS i zadnego corra po drodze nie widzialem Za to wczoraj w Świnoujsciu widziany parch tamtejszy na ZSW, ladny niebieski kolorek, gdzieniegdzie przygotowany do malowania, tylne lampy clear, z przodu ciemne sonary, grill bez znaczka a blacha umocowana z boku po lewej, mimo ze betonu raczej nie mial Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez miły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
OskaR_i20 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2009 Po łańcucie od niedawna śmiga nowy jakiś nabytek, zielony correk, nowa buda, wąska dokładka z przodu blachy ZPL ..... ktoś kojaży co to? Bo właściciel jak narazie nie chce się ujawnić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kij 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2009 Czarne Corrado widziane w Ostrolece rej. EPS bez grilla staly na jakims podowrku czyje to ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2009 Corrado poprostu Kirowca widział, ale mijaliśmy się na zakręcie i zdążyłem tylko przyuważyć TKI... Pozdrawiam! Prawda, prawda.. Pozdro...poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2009 wczoraj czarne corrado w katowicach ochojcu, przy szpitalu, skrecalo w ulice miedzy szpitalem a apteka dzisiaj katowice piotrowice kolo famuru jasno niebieskie corrado lecialo z katowic na mikolow, blachy SMI..... blacha nad wydechem jak ma/mial poprostu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2009 W czoraj Paciu&Alcia w Paciowozie na wezle bielanskim we Wro kolo 16. Stalismy obok siebie w korku... Paciu to nawet jechal i stal jednoczesnie corkiem w korku bo ja bylem pilotem w dupowozie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2009 Wrocław, Kozanowska 15:50 białe Corrado a za starami dziewczyna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2009 Mario a czy to corrado nie było srebrne, prawie seria, z automatem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mariio 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2009 Mario a czy to corrado nie było srebrne, prawie seria, z automatem na bank białe, zapewne zagniatacza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
hanys 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień 2009 czerwone g60 w mikolowie przed jakims sklepem tuningowym kolo stacji shell - info od znajomego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
rafal.g 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2009 w czwartek 10.04 pod Molopolskim osrodekiem ruchu drogowego w krakowie,corek z reklamom paint balla,oraz w tym samym dniu w u mnie w Nowym Brzesku pod marketem stala zielona sroka mk2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Qbejs 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2009 Dziś w Kielcach koło południa widziałem zielone corrado na blachach TSK...chyba ktoś nowy bo nigdy wczesniej nie widzialem go. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2009 wczoraj około godziny 15ej Ralfvr6 widziany na wylocie z Suchej Beskidzkiej w strone Żywca Pozdrowionka, pare słow zamienionych z Danielem , ładnie sie corek prezenci Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2009 a dzięki, dzięki Daj znać jak będziesz w PL kiedyś to spota zorganizujemy pozdroo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-==RalfVr6==- 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2009 a dzięki, dzięki Daj znać jak będziesz w PL kiedyś to spota zorganizujemy pozdroo spoko , spoko napewno sie odezwe Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kicaj 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2009 Dzisiaj widzieliśmy kilka parchów Najpierw wesoła kompanija u Kryniola na ślubie w składzie: B@strzol, Kondzio, Magu, Praks, Tazman (miło było poznać): potem udaliśmy się do Blue City z dzieciakami i szukając miejsca na parkingu trafiliśmy na: ładniutką 2.0 16v '93 co ciekawe wracając po godzinie trafiliśmy na właściciela, zagadałem i okazało się, że kolega jest niezrzeszony. Czasem tylko rozmawiał z Szelim na gg. Zaprosiliśmy do czynnego udziału w życiu klubu... Czas pokaże czy skutecznie... Pozdrawiamy kolegę! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2009 Dzisiaj w Waiwe na Magiera (Bielany) ciemne Corrado 16V Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poncheck 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2009 grexon z adamem dzis w gay tt z gaylookami Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2009 Wczoraj (18.04) czerwone Corrado (ZS XXXXX) zaparkowane przy al Powstańców Wielkopolskich. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sloniu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2009 ciemne corrado na trasie do Głowna od strony lodzi , czyje?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Karpiu 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2009 Wczoraj w Rothenburg w niemczech na zlocie Cult-style.de widziany Tazman kolo 14 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
-=RAFAL=- 0 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2009 Wczoraj w Rothenburg w niemczech na zlocie Cult-style.de widziany Tazman kolo 14 to chyba mało możliwe bo Taz z Praxem byli w drodze do warszawy. a w czwartek wydziałem drzewo w Pruszkowie kawałek z MCdonaldsem jechał w stronę Brwinowa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach