alien 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2009 Wczoraj ok 18stej widziany bordowy corr 9a 16v w okolicy chojnic ? Zamienione kilka słów ... Mina osob które zaczepiliśmy - bezcenna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
slayer 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień 2009 WCZORAJ SREBRNA SROCZKA { CHYBA SONIC } 28 CZERWCA POZNAŃ , DZISIAJ CZERWONE CORRADO CTR... HETMAŃSKA / ROLNA POZDRO Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Czarna! 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień 2009 Dziś tzn. 9 kwietnie w czwartek zaparkowane Corrado granatowe na WWL na Pradze przy Wileńskim w Warszawie:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BASSER 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2009 dzisiaj ok. 11.30 Sosnowiec ul.Grota roweckiego na swiatlach widzialem szare corrado na blachach RDE 4 gosci w srodku pasazer odmachał jechałem czerwoną astrą ktoś od nas?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
penti 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2009 Od kiedy kupiłem corka nie mogłem żadnego uszczelnić na drodze ... do dzisiaj: Trasa Ustroń-Cieszyn ostatnia wiocha przed Cieszynem zaparkowane na trawce przed domem żółte corrado z rozgrzebanym tylnym zderzakiem. Mam fote ale muszę zrzucić z telefonu (później dokleję) Drugie już w samym Cieszynie, czarne (tzn. ciemny fiolet) na numerach SCI, tego nie zdążyłem zrobić foty :/ Jechałem samochodem dostawczym :] Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czerech 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2009 Chyba czesto bywasz w pruszkowie.A ja tamtedy codziennie a nawet kilka razy dziennie przejezdzam. bardzo czesto, do Moniki przybywam trzeba sie kiedys ustawic Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
SeTa 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2009 dzisiaj kolo godz. 12.30 Elrey widziany na wyszka tuz przed mostem..trabnalem ze dwa razy ale nie wiem czy mnie przyuwazyl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elrey 0 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2009 dzisiaj kolo godz. 12.30 Elrey widziany na wyszka tuz przed mostem..trabnalem ze dwa razy ale nie wiem czy mnie przyuwazyl widziałem ale za późno się zorientowałem aby odtrąbnąć pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adanio 0 Zgłoś ten post Napisano 12 Kwiecień 2009 Czarne corrado LPA dzisiaj około 10:20 widziane w Garbowie jak skręcało na Borków Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 kuzyn mi dzis oipowiadal przy flaszeczce ze widizal ostatnio czornego cora we wrocku i tak nawija (mysle no ciekawe czy poznam czyhjego widzial ) ze ok no ale ze odpald przy naklajkeach na szybie pussywagon i noł fat cziks on board D: wiec msuial widziec maczowoz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DanielG60 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 wczoraj około godziny 15ej Ralfvr6 widziany na wylocie z Suchej Beskidzkiej w strone Żywca Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
B_O_N_K 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 Dzisiaj w okolicach 19:00 w Markach czarny/ciemny parch na WWL 6T?? na estorilach. Trąbnąłem delikatnie jadąc dupowozem (mk2 GTI) - może właściciel mnie skojarzy, o ile jest z forum. Pozdro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 ponczkowóz i nowe koła Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 Dzisiaj na trasie Myślenice - Zakopane granatowy złomek na kbr..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 kuzyn mi dzis oipowiadal przy flaszeczce ze widizal ostatnio czornego cora we wrocku i tak nawija (mysle no ciekawe czy poznam czyhjego widzial ) ze ok no ale ze odpald przy naklajkeach na szybie pussywagon i noł fat cziks on board D: wiec msuial widziec maczowoz Krolu zloty to nie ja tylko Kata ja nie mam zadnych pussy wagonow ani innych plakatow.. mam za to biale po bokach 'powered by...' no i mysle ze moj raban z wydechu jest duzo bardziej charakterystyczne niz jakies tam naklejki I moj nie jest czarny tylko munlajt blu!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 kuzyn mi dzis oipowiadal przy flaszeczce ze widizal ostatnio czornego cora we wrocku i tak nawija (mysle no ciekawe czy poznam czyhjego widzial ) ze ok no ale ze odpald przy naklajkeach na szybie pussywagon i noł fat cziks on board D: wiec msuial widziec maczowoz Kufa nie wieże szczewi się zakręcił :lol: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) No zlapany na goracym uczynku A tak btw.. Sczewi czemu pomyslales ze jak naklejki to moje? Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez match Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
alien 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 A sie uczepili Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sZcZeWi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) No zlapany na goracym uczynku A tak btw.. Sczewi czemu pomyslales ze jak naklejki to moje? qfa przeciez twoj mial keidys naklejexy? albo za bałdzo juz w czubie bylo ze tak pomyslalem i to faktycznie msuialbyc ten kataryniowoz fakt blach mi kuzyn nie podal i tak jakos mi sie skoajzylo ze to cos na dw musialo byc i tu byl blad w zalozeniach a wogole to gdzie twoj topic w projektach sie zgubil? Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez sZcZeWi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) naklejki sa ale nie takie i nie az tyle . A projek jest ukryty, nie chwale sie Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez match Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 Krolu zloty to nie ja tylko Kata ja nie mam zadnych pussy wagonow ani innych plakatow.. mam za to biale po bokach 'powered by...' no i mysle ze moj raban z wydechu jest duzo bardziej charakterystyczne niz jakies tam naklejki I moj nie jest czarny tylko munlajt blu!! ee kozaki ale naklejki sie zgadzaja ale kolor auta??ani Kata ani Match nie ma czerwonego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
match 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 Paciu gdzies Ty tam o czerwonym przeczytal? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paciu 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 aaa to o czornego chodziło Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KATAryna 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 w piątek korrek w jakies wiosce w podróży z ZG do ZS z gorzowa zielony, tak wogule, az dziw ze mnie nikt nie widział, bo walnąlem przez week Wrocław -> Zielona Góra -> Gorzów -> Dąbie -> Szczecin -> Zielona góra -> Żagań -> Wrocław Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zadi 0 Zgłoś ten post Napisano 14 Kwiecień 2009 Wczoraj około 17ej w Tokarni mijałem się z czerwonym Correm LUBxxxx. Kierowca zaaferowany bo nie odmachał.... hehe Ale Corra kojarzę nawet chyba z Sielpi, ostatnio... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach