Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2024 (edytowane) Może Smyk na spot jechał Edytowane 21 Maj 2024 przez Asiunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 2024 (edytowane) W dniu 20.05.2024 o 11:30, Rafal napisał: Wczoraj (niedziela 19.05) na trasie Lublin Zamość - tuż za Piaskami, minąłem ładne ciemne (czarne) Corrado jadące w stronę Lublina / Piask. Blachy chyba lubelskie. Ktoś od nas ? W tych okoliach bylem około 11.00 Ty Jechałeś w stronę lublina granatowym kombi na blachach kr? Jeśli tak, to myślę o ktoś mi mruga i macha a niby fury nie kojarzę, miałem cię podgonić ale obiecałem killerowi że nie będę zbytnio cisnął (gdzieś za mną bylo jeszcze jedno brązowe corrado) Edytowane 21 Maj 2024 przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2024 Zapomniałem napisać o godzinie - to było jakoś przed 11 właśnie Czyli to Ty Smyku ! Brązowego nie widziałem. Jechałem w przeciwnym kierunku (od Piask w stronę Zamościa). I miałem blachy stołeczne, bo jechałem ciemno szarym biurkiem A dziś pod Stadionem widziałem czerwone Corrado na blachach WPR oraz białe Scirocco - wiadomo czyje Nawet pogadaliśmy i pospacerowaliśmy pomiędzy samochodami. Kostrzyku pozdrawiam ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2024 A i zapomniałem dopisać, że w międzyczasie zadzwonił Dareczek Poprostu a ja spacerowałem ze Sztefanem. Prawie jak na zlocie ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj 2024 W dniu 22.05.2024 o 22:21, Rafal napisał: A i zapomniałem dopisać, że w międzyczasie zadzwonił Dareczek Poprostu a ja spacerowałem ze Sztefanem. Prawie jak na zlocie ! Ale fajnie! Pozdrawiam również! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec 2024 (edytowane) kto był corkiem i sroką na rajdzie koguta? Edytowane 3 Czerwiec 2024 przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2024 05.06.24, pod teatrem narodowym na Moliera, ciemne Corrado na żółtych blachach z dolnego śląska niestety nie zapamiętałem numeru. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał_19 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2024 Dzisiaj koło godziny 15 przy zaporze Porąbka widziałem ładne czarne corrado G60 na czerwonych tablicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec 2024 Co prawda nie corrado, ale wczoraj Poprostu w mini Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2024 W dniu 6.07.2024 o 13:31, Asiunia napisał: Co prawda nie corrado, ale wczoraj Poprostu w mini Też Ciebie widziałem… Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2024 Dawno nie widziałem corra przypadkiem Zrzeszone? Gdańsk, Brzeźno Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 W dniu 6.07.2024 o 13:31, Asiunia napisał: Co prawda nie corrado, ale wczoraj Poprostu w mini Ale czy był w spódnicy ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2024 W dniu 2.09.2024 o 16:52, Rafal napisał: Ale czy był w spódnicy ? Nie było widać…. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2024 Corrado US przed zjazdem na A4, okolice Bochni, pomachane z czerwonego Volvo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martinezz 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2024 W dniu 8.09.2024 o 17:07, Lazer napisał: Corrado US przed zjazdem na A4, okolice Bochni, pomachane z czerwonego Volvo w tym terminie ja tam jechałem ale nie wiem czy to akurat mnie widziałeś , raczej nie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
radzio 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2024 a narty wodne do niego masz?? po ostatnich wylewach jakby bardziej wskazane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DarekS 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Październik 2024 Białe Corrado na żółtych blachach widziane przy trasie Wiślance między Skoczowem, a Ustroniem. Dobrze się prezentowało ☺️ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 17 Grudzień 2024 https://www.facebook.com/reel/1746613272753373 Czyje? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 10:50 Zobaczcie co znalazłem na stronie oficjalnej Adidasa !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 16:31 Wow Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach