Rafał24V 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2022 Dzisiaj we Wrocku 6.30 rano wracając z pracy trafiłem na corrado Nie wiem czy jest na forum ale chwile pogadaliśmy stojąc na światłach i razem przejechaliśmy do centrum .Granatowe 16V to było. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PHERO 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2022 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2022 Witaj PHERO! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Baranek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2023 Czy kojarzy ktoś to auto? Patrząc po tablicach jest u mnie w powiecie co najmniej od 2004 roku, mam pewne podejrzenia gdzie może być zlokalizowane mniej więcej ale napewno więcej dowiem się od Was:) Na dniach było w serwisie Street Lane Garage, na FB możecie zobaczyć więcej. Auto ma uturbionego vra i 4motion, ciekawy projekt:) https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid037GeFFX6tEwW7EQoxWWLP8cu4jzUXKBDrGrFzv9vr1DttCRteg5RPD7B7FWZADJQWl&id=100057443170172 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń 2023 Nie znam, ale mozna zapytać Pawła czyje to. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 2023 Na Discovery leci właśnie program "Fani Czterech Kółek" - odc. 18, a w nim Corrado G60 po tuningu. Mike i Elvis podjęli się uratowania klasyka. Ciekawe jak im pójdzie ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
poprostu 0 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj 2023 Trochę drobnych nieścisłości było…. Ale i tak fajnie posłuchać/obejrzeć jak chwalili tego klasyka… G60- 240HP. Ostatecznie sprzedany za £9.700 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
madKOWAL 0 Zgłoś ten post Napisano 31 Maj 2023 na poczatku filmu kogos corr na DZA 10E1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś ten post Napisano 1 Czerwiec 2023 Klintona, będzie film u Jagodowego ze strojenia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VJARON 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Czerwiec 2023 Już jest Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
GUCIO 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Sierpień 2023 Już kilka razy słyszałem i raz widziałem ciemne VR6 w pod piasecznem w żabieńcu. Kto to taki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2023 w Szczyrku corrado, pośród ogromu różnych aut grupy vag na placu jednego warsztatu bajerka była właściciel - Krzysiek mówił ze corka ma ze 20lat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kostek 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2023 Sroka mk2 w Berlinie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
trancer 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2023 (edytowane) On 1/16/2023 at 9:35 PM, Baranek said: Czy kojarzy ktoś to auto? Patrząc po tablicach jest u mnie w powiecie co najmniej od 2004 roku, mam pewne podejrzenia gdzie może być zlokalizowane mniej więcej ale napewno więcej dowiem się od Was:) Na dniach było w serwisie Street Lane Garage, na FB możecie zobaczyć więcej. Auto ma uturbionego vra i 4motion, ciekawy projekt:) https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid037GeFFX6tEwW7EQoxWWLP8cu4jzUXKBDrGrFzv9vr1DttCRteg5RPD7B7FWZADJQWl&id=100057443170172 Siema, trochę późno, ale to mój sprzęt . nie wiele ma wspólnego z powiatem. Od lat w Wawie. Co chcesz wiedzieć, bo w zasadzie to Paweł większość opisał na FB Edytowane 2 Październik 2023 przez trancer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilDG 0 Zgłoś ten post Napisano 15 Październik 2023 (edytowane) Ostatnio widziałem Corrado w filmie Gran Turismo Ma całkiem niezłą rolę. Edytowane 15 Październik 2023 przez KamilDG Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj Wczoraj (niedziela 19.05) na trasie Lublin Zamość - tuż za Piaskami, minąłem ładne ciemne (czarne) Corrado jadące w stronę Lublina / Piask. Blachy chyba lubelskie. Ktoś od nas ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj (edytowane) Może Smyk na spot jechał Edytowane 21 Maj przez Asiunia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smyk 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj (edytowane) W dniu 20.05.2024 o 11:30, Rafal napisał: Wczoraj (niedziela 19.05) na trasie Lublin Zamość - tuż za Piaskami, minąłem ładne ciemne (czarne) Corrado jadące w stronę Lublina / Piask. Blachy chyba lubelskie. Ktoś od nas ? W tych okoliach bylem około 11.00 Ty Jechałeś w stronę lublina granatowym kombi na blachach kr? Jeśli tak, to myślę o ktoś mi mruga i macha a niby fury nie kojarzę, miałem cię podgonić ale obiecałem killerowi że nie będę zbytnio cisnął (gdzieś za mną bylo jeszcze jedno brązowe corrado) Edytowane 21 Maj przez Smyk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj Zapomniałem napisać o godzinie - to było jakoś przed 11 właśnie Czyli to Ty Smyku ! Brązowego nie widziałem. Jechałem w przeciwnym kierunku (od Piask w stronę Zamościa). I miałem blachy stołeczne, bo jechałem ciemno szarym biurkiem A dziś pod Stadionem widziałem czerwone Corrado na blachach WPR oraz białe Scirocco - wiadomo czyje Nawet pogadaliśmy i pospacerowaliśmy pomiędzy samochodami. Kostrzyku pozdrawiam ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafal 0 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj A i zapomniałem dopisać, że w międzyczasie zadzwonił Dareczek Poprostu a ja spacerowałem ze Sztefanem. Prawie jak na zlocie ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
AdEK 0 Zgłoś ten post Napisano 30 Maj W dniu 22.05.2024 o 22:21, Rafal napisał: A i zapomniałem dopisać, że w międzyczasie zadzwonił Dareczek Poprostu a ja spacerowałem ze Sztefanem. Prawie jak na zlocie ! Ale fajnie! Pozdrawiam również! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 3 Czerwiec (edytowane) kto był corkiem i sroką na rajdzie koguta? Edytowane 3 Czerwiec przez KOSTRZYK Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KOSTRZYK 0 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 05.06.24, pod teatrem narodowym na Moliera, ciemne Corrado na żółtych blachach z dolnego śląska niestety nie zapamiętałem numeru. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał_19 0 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec Dzisiaj koło godziny 15 przy zaporze Porąbka widziałem ładne czarne corrado G60 na czerwonych tablicach. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Asiunia 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Lipiec Co prawda nie corrado, ale wczoraj Poprostu w mini Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach